МЗС Угорщини офіційно засуджує проведення конференції за участі російських радикалів у Будапешті

admin 24.09.2014 11:03 ПОДІЇ

"Ми вважаємо неприйнятним проведення в Угорщині конференції екстремістського американського расиста разом з російськими радикалами", - заявили в МЗС Угорщини.


Як стало відомо, 3-5 жовтня у Будапешті президент американського Національного інституту політики Річард Спенсер (The National Policy Institute), відомий   своїми шовіністськими та ектремістськими поглядами, вирішив організувати конференцію під назвою «Майбутнє Європи. Перспективи у геополітиці, ідентичність і націоналізм".

Серед доповідачів заявлені російський політолог і ідеолог, радикальний націоналіст, антиукраїнець Олександр Дугін та сербський шовініст Томислав Сунич. У списку також - один з лідерів угорських радикалів з партії "Йоббік" Мартон Дьєндєші.

Угорський уряд рішуче засуджує будь-які ксенофобські організації, які займаються дискримінацією за ознаками віросповідання або етнічної приналежності.

"Екстремісти планують використати заплановану конференцію, аби нашкодити міжнародній репутації Угорщини, те, що міністерство розглядає як неприйнятне", - повідомляють у МЗС Угорщини.



mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат