Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25840, 20

На Великоберезнянщині від голоду померла 3-місячна дівчинка

У сім’ї, де виховувалося троє дітей, через неналежний догляд померло тримісячне немовля.

У колишньому СІЗО нині відбувають покарання 20 довічників

УМВС у Закарпатській області організувало похід до Закарпатської установи виконання покарань № 9 із метою «виховних» функцій.

Медики УжНУ роз­роб­ляють нову стратегію освіти у сфері   охорони здоров’я

Під час засідання ради ректорату УжНУ було озвучено ряд напрацювань робочої комісії, що займається питаннями вищої освіти в галузі охорони здоров’я. Як відомо, наразі в УжНУ діють три факультети і один інститут (разом це 33 кафедри) медичного спрямування. Кінцевою метою реформ у цій сфері є якісна підготовка фахівців.

ДТП на Тячівщині: двоє загиблих

14 червня о 02.38 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили про страшну дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася на автошляху місцевого значення в селі Добрянське на Тячівщині.

На Воловеччині рятувальники виявили арсенал боєприпасів

13 червня група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України в Закарпатській області працювала в селі Ялове Воловецького району.

Роботодавці боргують ужгородцям по зарплаті понад 1 млн. грн.

Точніше, сума загальної заборгованості по зарплатах в Ужгороді складає 1 млн. 53 тис. грн.

Іноземні науковці вивчатимуть міжнаціональні відносини на Закарпатті

Голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із міжнародною делегацією науковців.

Військове кладовище   на Шахті реконструюють за проектом-переможцем конкурсу, а сквер біля ОДА догляд

Ми вже повідомляли, що в Ужгороді вирішили відновити військовий цвинтар часів Першої світової війни, що розташований у мікрорайоні Шахта.

Дітям з вадами зору подарували аудіокниги

Ініціатива проведення такої благодійної акції належить порталу Гуртом та особисто Олегу Ярмолінському та Оксані Франчук. Все почалося, коли в минулому році було вирішено розпочати роботу в напрямку запису аудіокнигою повісті 1985 року «Сат-ок. Земля солоних скель». Вже тоді проект задумувався з ціллю випуску книги для незрячих та людей з вадами зору. Проект був запущений, кошти зібрали від благодійників через сайт Гуртом та в березні цього року диск був випущений загальним тиражем в одну тисячу примірників. До цього чудового проекту долучилися також   відомий рівненський музикант і художник Юрко Журавель та український диригент та хормейстр Олександр Вацек.

За час проведення операції "Нерест " до відповідальності притягнули 24 браконьєрів

З метою посилення державного контролю за станом охорони, використання і відтворення рибних та інших водних живих ресурсів під час заборони на лов риби та інших водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Закарпатської області з 5 квітня по 25 травня 2013 року на території краю проведено операцію «Нерест».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 14 червня. Нехай вас не розчаровують дріб’язкові невдачі, проходьте спокійно повз них і не спотикайтеся навіть. Нехай ранок буде сприятливим до хороших речей і бажаних співрозмовників. Ароматного кавування й бадьорого настрою наприкінці робочого тижня!

Посвідчення про відрядження вже недійсні і вимога про пред’явлення вважається незаконною

Наказом Міністерства фінансів України від 21 червня 2011 року №738 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної податкової адміністрації України від 28.07.1997 року №260” було скасовано форму посвідчення про відрядження. Відтак, посвідчення про відрядження оформляти не потрібно, достатньо наказу на відрядження, відповідно до якого визначається кількість днів, проведених у відрядженні.

На Закарпатті   продовжують палити авта

У Мукачеві підпалили авто директора охоронної фірми "Зодіак"... Про це він повідомив, 13 червня правоохоронним органам Мукачева.

Супермаркет оштрафували за неправдиві відомості про товар — освітлювач назвали   вершками

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Фудмережа» на 35 тис. грн за поширення інформації, що вводить в оману.

За 10 років кількість юних   відпочивальників у санаторії "Малятко" зросла вдвічі

У четвер, 13 червня, заступник керівника краю Іван Качур проінспектував роботу обласного дитячого спеціалізованого санаторію «Малятко», що на Ужгородщині.

Дипломи випускникам УжНУ вручив головний стоматолог України

Вчора, 12 червня, в Ужгороді у приміщенні обласної філармонії відбулося урочисте вручення дипломів випускникам стоматологічного факультету Ужгородського національного університету, – повідомляє офіційний сайт УжНУ.  

Завдяки хустському судді   Нагірний   насолоджується   необмеженою   свободою

Учора, 12 червня, у Хустському районному суді відбулося чергове засідання у резонансній справі Павла Нагірного. За його підсумками суддя віддалився у нарадчу кімнату і рішення оголосили у сьогодні зранку.
На засіданні розглядалося клопотання прокуратури про застосування щодо Павла Нагірного примусових заходів медичного характеру.

На Закарпатті нагородили кращих юних футболістів

У середу, 12 червня, на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулося нагородження фіналістів Чемпіонату Закарпаття сезону 2012-2013 років серед дитячо-юнацьких команд.

Балога хоче зробити Кеменяша головним по опозиції в Закарпатті

Як повідомляє сайт УА-Репортер, політичний лузер Балога прагне зробити іншого політичного лузера Кеменяша головним опозиціонером області.

На набережній Ужгорода з’явилися "Листівки з минулого" і опис Ясена Масарика

Більше жоден з екскурсоводів не назве Ясен Масарика «дубом» (а такі випадки справді були, стверджують ужгородці-очевидці, до того ж називали його 500-річним) – рослина, що прикрашає набережну Незалежності, тепер має пам’ятну табличку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат