Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25940, 20

На Берегівщині горів готель

У ніч з 6 на 7 червня в селі Бейгань Берегівського району горів готельно-ресторанний комплекс, що розташований на вулиці Леніна.

Закарпаття з новим прокурором

Сьогодні у приміщення прокуратури Закарпатської області було офіційно представлено нового прокурора Закарпатської області – Володимира Корбаня. Із призначенням нового керівника прокуратури привітав і голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида.

«Кондитерський дім Бондаренко» для справжніх ласунів відкрили в Ужгороді

Відтепер посмакувати авторськими цукерками, мармеладом, тістечками від відомого «Кондитерського дому Бондаренко» можна в Ужгороді. Днями на одній із центральних площ відкрили затишну кав’ярню, за словами власника Ігоря Бондаренка, своєрідний перший філіал в Ужгороді вже відомої в Мукачеві кондитерської.

Словацькі ведучі державного радіо насміхалися з українок

До редакції звернулися наші читачі, які за подіями співочого конкурсу «Євробачення» слідкували з державного радіо Словаччини «ФМ Радіо». Як повідомили наші читачі, ведучі доволі нетолерантно коментували виступ українки Злати Огнєвич.

«Бліц» виборов перемогу   на Чемпіонаті світу

З 31 травня по 2 червня в м. Каорле в Італії проходив ІІІ Чемпіонат світу з хореографії (IDF Word Championship in Dance).

Міськрада обговорила встановлення опалення в квартирах незахищених верств населення

Як вже згадувалось, на нараді обговорювали питання узаконення індивідуального електричного опалення в квартирах незахищених верств населення.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 7 червня. Дозвольте собі трохи релаксу з ароматом свіжозвареної кави. Нехай всі справи зачекають, доки ви будете насолоджуватися улюбленим напоєм. Зустрічайте новий день у доброму гуморі і пам’ятайте, що сьогодні саме час подумати про майбутні вихідні. Корисних справ сьогодні й гарного відпочинку завтра-післязавтра!

Вимоги Кличко і претензії Повєткіна: відчуй різницю

Після того, як Андрій Рябінскій, віце-президент Російської федерації професійного боксу і партнер промоутера Володимира Хрюнова, опублікував таблицю з розбіжностями між командою Володимира Кличка (60-3, 51 КО) і Олександра Повєткіна (26-0, 18 КО) з приводу організації поєдинку, менеджер українця Бернд Бенте повідомив свої подробиці даних переговорів.

Призначено керівників митних постів Чопської митниці Міндоходів

Наказами Міністерства доходів і зборів України призначені:

На Закарпатті представники УВКБ ООН вивчали потреби біженців

На Закарпатті з моніторинговим візитом перебували члени делегації Регіонального Представництва Управління Верховного комісара ООН у справах біженців у Білорусі, Молдові та Україні.

Нардеп просить для угорських школярів додаткові години української мови

Для представників угорської громади України величезне значення має засвоєння державної мови, адже це є важливою передумовою того, щоб вони змогли самовиразитися, зробити кар’єру на своїй рідній землі, врешті, стати повноцінною частиною українського суспільства та взяти участь у розбудові європейської України. Виходячи з цього, народний депутат Іштван Гайдош звернувся до Міністра освіти і науки України Дмитра Табачника з проханням надати дозвіл у школах з угорською мовою навчання на відведення годин, які плануються призначити на вивчення другої іноземної мови, на вивчення української мови.

На Мукачівщині за 5 місяців сплатили до бюджету понад 14 мільйонів гривень

Ці кошти надійшли від платників податків за п’ять місяців поточного року. Левова частка цієї суми сплата єдиного податку спрощенцями-фізособами. Від приватних підприємців бюджет отримав майже понад 11 млн. грн. Це майже вдвічі перевищує надходження минулого року. В січні-травні 2012 року до бюджету було перераховано майже 7 млн. гривень єдиного податку.

Закарпаття може "попливти" вже через 10 днів

Як повідомляють європейські та українські гідрометслужби, від підняття високого рівня води може постраждати Захід та Південь України.

Чоловік намагався вкрасти з музею шинель

Серед ночі на пульт централізованого спостереження центру технічної охорони УДСО при УМВС України в Закарпатській області поступив сигнал «Тривога» з музею Ясінської селищної ради, який знаходиться під охороною Державної служби охорони.

За 5 місяців 2013 року від Ужгородщини до бюджету надійшло понад 116 млн. грн.

Такий результат сплати податків та зборів суб’єктами господарювання та громадянами Ужгородського району. Надходження до Зведеного бюджету демонструють динаміку росту, адже в   цьому році платниками податків сплачено на 10 млн. грн. більше, ніж минулого року за цей же період.

У Колочаві вперше проведуть "Фестиваль ріплянки"

15 червня у с.Колочава на території музею "Старе село"вперше відбудеться   "Фестиваль ріплянки".

В Ужгороді відбудеться Міжнародний фестиваль та семінар бойових мистецтв


Спортсмени з України, Чехії та Словаччини продемонструють переваги занять спортом та активного способу життя під час Міжнародного фестивалю та семінару бойових мистецтв в Ужгороді

Закарпатські велосипедисти отримали тисячу сигнальних жилетів

Таку акцію днями   провели у закарпатському місті Виноградів. Придбали жилети за кошти відомого місцевого мецената, члена фракції Партії регіонів у Виноградівській міській раді Йосипа Шерегі.

Ужгородець погуляв у ресторані, а платити не захотів

Майже о четвертій ранку поступило повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації в одному з ужгородських ресторанів. На місце виклику негайно прибули міліціонери Державної служби охорони.

В головному управлінні Міндоходів кадрові призначення

Наказами   Міністерства доходів і зборів України призначені:

- Шаповалова Тетяна Михайлівна - першим заступником начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області;

- Кричко Віталій Михайлович - заступником начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат