Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25960, 20

Закарпатські велосипедисти отримали тисячу сигнальних жилетів

Таку акцію днями   провели у закарпатському місті Виноградів. Придбали жилети за кошти відомого місцевого мецената, члена фракції Партії регіонів у Виноградівській міській раді Йосипа Шерегі.

Ужгородець погуляв у ресторані, а платити не захотів

Майже о четвертій ранку поступило повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації в одному з ужгородських ресторанів. На місце виклику негайно прибули міліціонери Державної служби охорони.

В головному управлінні Міндоходів кадрові призначення

Наказами   Міністерства доходів і зборів України призначені:

- Шаповалова Тетяна Михайлівна - першим заступником начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області;

- Кричко Віталій Михайлович - заступником начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Батьків і дітей попереджають про безпечне поводження на залізничному транспорті

Управління   Львівської залізниці в місті Ужгород попереджує про необхідність безпечного поводження в дорозі в літній період.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 6 червня, четвер. Нехай новини завжди будуть лише хорошими, співрозмовники бажаними, а кава – підсолоджена позитивом. Затишного прокидання, приємних ранкових митей і яскравих вражень протягом дня. Успішних стартів і не менш плідних результатів!

Юристи УжНУ заснували фахове електронне періодичне видання

Одним із найважливіших завдань сучасного періоду розвитку Української держави та суспільства є підвищення ефективності правового забезпечення. Однак у наш час за умов швидкої зміни нормативної бази, а також наукових досліджень все частіше потрібну інформацію правники отримують   з мережі Інтернет. На юридичному факультеті ДВНЗ «Ужгородський національний університет», що має потужний науковий потенціал, уже давно назріла потреба в електронному науковому виданні, на сторінках якого аналізувалися б актуальні проблеми з різних галузей права.

Сонячна електростанція у Ратівцях продає енергію Україні

Майже 19 тисяч сонячних батарей на площі десять гектарів – Ратівська електростанція є першою на Закарпатті та найбільшою на Західній Україні. Електроенергії, що виробляється тут, цілком достатньо, аби забезпечити 2,5 тис. приватних будинків. Річна потужність цієї електростанції – 5,4 МВт. Схема роботи така: з’єднані між собою полікристалічні модулі (сонячні батареї) збирають сонячну енергію, за допомогою чотирьох інверторних підстанцій постійний струм перетворюється у перемінний; потім, з допомогою трансформаторної станції подається у загальну мережу.  

Медикам УжНУ вручили дипломи

У середу, 5 червня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида вручив дипломи з відзнакою випускникам-медикам Ужгородського національного університету.

Василь Іванчо став начальником Головного управління Міндоходів на Закарпатті

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області очолив Василь Іванчо

Мірко Райчевич: «Нам більше треба, ніж вам»

Півзахисник «Говерли» в інтерв’ю Sport.ua розповідає про минулий сезон і майбутній матч Чорногорія — Україна.

Чемпіонат Іршавського району. «Доробратово» збільшило відрив від конкурентів

Минулої неділі відбулись матчі 4 туру чемпіонату Іршавського району з футболу.

Юнацька першість Іршавщини. «Гребля» та «Заріччя» відриваються від конкурентів

Минулої неділі відбулись матчі 4 туру юнацької першості Іршавського району.

Помилково сплачені   до бюджету кошти тепер можна повернути

Якщо платник податку помилково або надміру сплатив кошти до бюджету, він може повернути сплачену суму. Також за рахунок цих коштів платник може погасити грошове зобов’язання (податковий борг) з інших платежів.

Закарпатська сім'я витрачає на харчування 2150 гривень

За інформацією Головного управління статистики в Закарпатській області, звичайна закарпатська сім'я витрачає в місяць близько 2151,67 грн. на продукти харчування.

Зустріч зі словацькими письменниками відбулася в ОДА

У середу, 5 червня, заступник керівника краю Іван Качур зустрівся із делегацією письменників зі Словаччини. На зустрічі також були присутні заступник голови обласної ради Андрій Сербайло, Генконсул Словаччини в м. Ужгород Янка Бур’янова, голова обласної організації Національної спілки письменників України Василь Густі.

Ален Панов отримав найвищу дипломатичну нагороду

Відомого ужгородця Алена Панова відзначили в черговий раз на національному рівні.

Участь у відновленні інтернаціонального кладовища в Ужгороді візьмуть 11 держав

У вівторок, 4 червня, під керівництвом першого заступника голови обласної адміністрації Ігоря Свища відбулася нарада стосовно концепції реконструкції військового кладовища в Ужгороді (вул. Тімірязєва). Його відновлення приурочене до сотої річниці початку Першої Світової війни.

Берегівець украв і здав на металобрухт те, що належить місту

У Берегівський райвідділ міліції звернулися працівники управління комунального господарства Берегівської міської ради із заявою про зникнення з центральної площі Кошута міста Берегово металевих решіток ливневої каналізації.

На об′їзній Ужгорода працівники ДАІ затримали нетверезого водія «Фольксвагена»

В окремих Інтернет-виданнях опубліковано інформацію про буцімто безпідставне затримання працівниками Державтоінспекції нічної пори 4 червня на об′їзній автодорозі в м.Ужгород водія автомобіля «Фольксваген», повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

В Ужгороді проведуть профілактичну акцію «Стоп інсульт -2013»

. Акція відбудеться 7 червня 2013 року
з 11.00 до 13.00. - для співробітників Закарпатської ОДА та мерії міста Ужгород (в фойє відповідних установ).
З 13.30 -15.00 - для всіх бажаючих на Театральній площі міста Ужгород.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат