Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25880, 20

Депутатку Ужгородської міськради визнають винною в отриманні хабара?

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та передано до Ужгородського міськрайонного суду обвинувальний акт стосовно підозрюваної за одержання хабара (за ч.3 ст.368 КК України) депутата Ужгородської міської ради Марії Зілгалової, - інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Безоплатну правову допомогу закарпатцям надають у громадських приймальнях

Право громадян на безоплатну правову допомогу гарантує Закон України   «Про безоплатну правову допомогу», прийнятий   Верховною Радою України 8 липня 2011 року.

Одиноких батьків та матерів зрівняли у правах

Президент України підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення рівності прав одиноких матерів та одиноких батьків» № 239-VII.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 12 червня. Нехай усе задумане якомога швидше реалізується й забезпечить ваш успіх та хороший настрій. Додавайте до ароматної ранкової кави трохи позитивних емоцій та улюблених солодощів. А день розпочинайте під акомпанемент улюблених мелодій. Бажаних співрозмовників до приємного кавування!

Марію Когут нагороджено орденом

За вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту дітей, створення умов для всебічного їх розвитку Указом Президента України нагороджено і нашу землячку – матір-героїню, матір-виховательку дитячого будинку сімейного типу – Марію Василівну Когут орденом «княгині Ольги» ІІІ ступеня.
Управління інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА

Розвитку   громад Великоберезнянщини   допомагатиме   Посольство Фінляндії  


Сьогодні   у залі засідань Великоберезнянської районної ради   відбулася презентація проекту «Карпатська мережа підтримки розвитку місцевих громад», який реалізовується Асоціацією   органів   місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» за   фінансової   підтримки Посольства   Фінляндії в Україні.

З початку року в регіоні розкрито майже 250 "старих" злочинів

Серед них – і тяжкі, і особливо тяжкі, як то, наприклад, 8 грабежів, 5 убивств тощо, розповів сьогодні на прес-конференції начальник управління УМВС України в Закарпатській області, генерал-майор міліції Василь Варцаба.

Підпалювачів закарпатських автівок можна виявити   за аналізом ДНК

«У нас дійсно є проблема з підпалами автомашин, щоправда, за останній місяць не було жодного такого випадку. Для розслідування злочинів такого порядку створено вже другу оперативну групу», – розповів сьогодні під час прес-конференції начальник УМВС в Закарпатській області Василь Варцаба.

Фехтування. Ужгородський Чемпіонат України залишив закарпатців без медалей

З 31 травня по 8 червня в ужгородському СК «Юність» втретє проходив Чемпіонат України з фехтування. Дані змагання стали останнім відбірковим етапом з формування збірної команди України для участі у Чемпіонаті Європи та Чемпіонаті світу. У чемпіонаті взяли участь понад півтисячі спортсменів. Найбільше медалей здобули представники київської та львівської школи фехтування. Найвище місце серед закарпатців — п’яте у шпажиста Анатолія Герея і четверте у першої закарпатської команди   жінок-рапіристок.

Головний міліціонер краю запропонував створити у Фейсбуці "дошку сорому"

А журналістам на масові заходи закупити жилети з надписом "преса".

Закарпатці вибороли нагороди у національному чемпіонаті з велоорієнтування

МТВО (Mountain bike orienteering) – це змагання зі спортивного орієнтування на гірських велосипедах. Це – спорт для тих, хто любить велосипеди, спілкування з незайманою природою, для майстрів, що не уявляють собі життя без екстриму і суперництва, але й для новачків, тобто для всіх, хто любить їзду на велосипеді поза межами метушливих міст і переповнених шосе. За допомогою високоточної карти та компасу спортсмени самотужки повинні подолати трасу і за найменший час відвідати у заданій послідовності контрольні пункти, що розташовані на незнайомій місцевості.

На Івана Купала найцікавіше буде у «Воєводино»

6-7 липня у «Воєводино» на Закарпатті відбудеться масштабне свято Івана Купала, яке курорт щороку проводить для дорослих та дітей. Насичена програма триватиме упродовж двох днів і відтворить давні купальські забави жителів Карпат, етнічні танці навколо вогню та розповість про таємниці купальської ночі.

Затримали групу фінансових шахраїв, які виманили гроші у сотні закарпатців

Днями, завдяки спільним заходам працівників прокуратури Закарпатської області, слідчого управління та УБОЗ УМВС України в Закарпатській області, викрито та затримано групу «фінансових шахраїв», які, створивши банк, «кинули» близько сотні закарпатців на кредитах.

Понад 400 рятувальників у постійній готовності до ліквідації водної небезпеки

Про це 11 червня розповів начальник Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Мирослав Щербей.

В Ужгороді вже 62 мільйонери

За результатами кампанії декларування доходів громадян за 2012 рік кількість мільйонерів   у м.Ужгороді зросла більше ніж у два рази, у порівнянні з минулим роком.

Ужгородські літератори зберуться на "Вечір тендітної поезії та музики"

22 червня – «Вечір тендітної поезії та музики». Для вас виступить дівчина з Луцька Катя Piu (Катя Почапинська) – дівчина, що довіряє фортепіано найпотаємніші емоції, і клавіші відповідають їй взаємністю. Ця музика –   це максимально наповнений почуттями та драйвом мінімалізм. Саме цей, здавалося б оксюморон, робить творчість Каті Piu незвичайною і проникливою. Коли ви торкаєтесь її музики усередині вас проростає терпка і неочікувана ніжність, п’янка радість і легесенький, світлий сум.

На Закарпатті створено 15 первинної медико-санітарної допомоги

У понеділок, 10 червня відбулася нарада під керівництвом начальника обласного управління охорони здоров’я Романа Шніцера стосовно стану модернізації мережі медичних закладів області.

Міліція забезпечувала порядок на фестивалі "Довжанська фіра"

Днями минуло 630 років з часу першої письмової згадки про село Довге, що на Іршавщині. І хоча День села святкують щорічно, проте фестиваль «Довжанська фіра» місцеві жителі проводили вперше.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 11 червня. Другий день тижня більш визначений і легкий, ніж понеділок. Але не витрачайте багато сил сьогодні, тримайте собі про запас. Пам’ятайте й про ранкову каву – щоденний заряд бадьорості на цілий день. Успіхів у всіх починаннях і загалом хорошого вівторка!

У Мукачеві змагалися прихильники "Street Workout" (ФОТО)

9-го червня у м. Мукачево на території спортивного майданчику ЗОШ №11 відбулися вже ІІ обласні щорічні змагання з Street Workout. У цього ще зовсім юного, але вже дуже популярного серед молодого покоління руху стає все більше шанувальників, оскільки це не тільки новий вид спорту, але й ще і філософія здорового способу життя без шкідливих звичок. Воркауту в Україні вже понад 4 роки, та загальнодержавного розповсюдження він здобув завдяки Денису Мініну та його особистого прикладу, яких висот можливо досягти завдяки постійним тренуванням та веденню правильного способу життя.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат