Чи варто демонтувати пам’ять про Партію регіонів?

Rionews 18.09.2014 14:30 ПОДІЇ

Депутатам пропонують демонтувати «капсулу часу» від регіоналів в центрі Ужгорода. "Капсулу часу" встановила 24-го серпня 2011-го року Закарпатська молодіжна організація "Молоді регіони".

Із таким проханням до в.о. міського голови Віктора Щадея звернулася журналіст видання "Про Захід" Лариса Романюк: "Металева плита, на якій вигравіювано надпис про призначення капсули, а також логотип "Молоді регіони" (із зображенням контурів карти України) − символізує та нагадує про політичну силу − "Партію Регіонів", яка причетна до найбільших злочинів проти українців за увесь період від здобуття Незалежності нашою державою, та дискредитує Ужгород як європейське і демократичне місто".

До того ж, відсутня інформація про те, хто отримав дозвіл на встановлення "капсули часу" та хто узгоджував макет цієї плити, яка розміщена в історичному центрі Ужгорода, і по суті є безкоштовною політичною рекламою терміном на 20 років (капсулу мають відкрити у 2031 році.

++++

У соціальній мережі Фейсбук вже триває обговорення цього питання. Вистачає думок як проти, так і за. Ужгородці апелюють до того, що сьогодні є більш нагальні питання для вирішення, ніж демонтаж плити. Також згадують, що під час закладання всередину капсули поставили дитячі малюнки й інші речі, які буде цікаво відкрити за кілька років. З іншого боку, в сусіпльстві надто негативні настрої щодо діяльності диктаторської партії і взагалі всього того, що нагадує про Януковича.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат