Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25800, 20

Закарпатських медиків навчатимуть голландські фахівці

    У понеділок, 17 червня, заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Попович зустрівся із делегацією з Голландії.

Футбол, ЧЗ. На перерву «Метеор» іде «літнім чемпіоном»

Відбулися матчі останнього туру в першому колі.

Закарпатська область: упродовж однієї доби на водоймах краю втопилося четверо людей


Упродовж 16-17 червня трагічні звістки про утоплення людей на водоймах надійшли з Виноградівщини та Мукачівщини.

2 мільйони на воді зароблять закарпатські депутати Балоги

Рокосівська сільрада Хустського району Закарпатської області 7 червня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Проектно-будівельне об’єднання «Тиса» на реконструкцію систем водопостачання та водовідведення села Рокосово за 1,81 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», – пише видання Наші гроші.

Хто руйнує архітектурний комплекс "Корона" в Ужгороді?

Афера навколо ужгородського комплексу «Корона» набирає нових владно-судових обертів… беззаконності. Про це у своєму прес-релізі заявляють представники Комітету захисту прав людини
Християнсько-народного союзу Закарпаття.

"Бліцівці" показали чому навчилися за рік(ФОТО)

Традиційний концерт-підсумок у суботу презентували вихованці Студії сучасного танцю "Бліц".

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

У Геївцях виявили міну

16 червня о 16. 45 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо мінометна міна часів ВВВ d-70 мм.) за адресою: Ужгородський район, с.Р.Геївці, поблизу піщаного кар’єру.

Ужгородцям нагадують, що за землю треба заплатити

Шановні громадяни - землевласники, ДПІ у м.Ужгороді нагадує Вам, що згідно Податкового кодексу податок за землю за 2013 рік необхідно сплатити протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

У ФК "Говерла" новий тренер

Шуфрич вже затвердив нового головного тренера Говерли. Хто це - поки таємниця. Віце-президент ужгородського клубу обіцяє назвати прізвище нового наставника у понеділок або вівторок.

В Ужгороді відкриється виставка архітектора Людвига Оелшлегера

Генеральне консульство Словацької Республіки в Ужгороді запрошує на відкриття виставки архітектора Людвига Оелшлегера, визначної особистості міста Кошице – культурної столиці Європи-2013, яка відбудеться 21 червня о 16.00 у   Художній галереї «Ужгород» (м. Ужгород, просп. Свободи, 7/26).

Чопські прикордонники розкажуть, чому затримали мотодельтаплан

Сьогодні, 17 червня, на базі відділу прикордонної служби "Ужгород" відбудеться брифінг щодо затримання мотодельтаплана, який здійснив порушення повітряного простору з України в Словацьку Республіку.

Студенти УжНУ написали скаргу про хабарництво з боку викладача кафедри економічної теорії

Ректор Ващук передав правоохоронцям звернення студентів про факти хабарництва.

В Ужгороді роздерибанять землю

На третьому пленарному засідання міськради 18 червня, о 14.00 планується потрійний дерибан землі.

Прикордонники затримали мотодельтаплан у Закарпатті

У рамках проведення оперативно-розшукових заходів з протидії порушень державного кордону України, прикордонниками Чопського   загону, в ніч з 14 на 15 червня 2013 року, під час посадки затримано мотодельтаплан, який здійснив порушення повітряного простору з України в Словацьку Республіку та зворотньо в районі міста Ужгород.

У Мукачеві затримали палія

12 червня близько 12.00 год. до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від директора приватної охоронної фірми про те, що близько   01.00 год. вночі невідома особа шляхом підпалу пошкодила службовий автомобіль,   який був припаркований біля магазину по вул.Миру. Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено ліве крило автівки, та вчасно виявивши займання, охоронцями підприємства було самотужки   локалізовано пожежу.

Міліціонери здавали кров до Дня донора

До Дня донора, який відзначатимуть 14 червня начальник міліції Закарпаття   Василь Варцаба закликав підлеглих взяти участь у   благодійній акції добровільної здачі крові. Близько 100 міліціонерів підтримали ініціативу свого керівника

За рішенням комісії професійно-технічні заклади Великого Березного   та Перечина об'єднувати не будут

У п’ятницю, 14 червня, під головуванням керівника краю Олександра Ледиди відбулося засідання обласної комісії, що вивчала умови діяльності професійно-технічних закладів Великого Березного   та Перечина.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 17 червня. Оточуйте себе приємними речами і компанією бажаних людей. Нехай аромат ранкової кави додає бадьорості й надихає на вдалий початок нового тижня. Гармонійного ранку й хорошого дня!

Юнацька першість Закарпаття. «Середнє» на 99 % весняно-літній чемпіон

Минулого тижня відбулись матчі 8 туру юнацької першості Закарпаття з футболу серед команд вищої ліги.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат