В УжНУ представили соцмережу для науковців (ФОТО)

admin 23.09.2014 09:20 СОЦІО

В УжНУ представили «СВС Парламент» – соцмережу для науковців та органів місцевого самоврядування.

В Ужгородському національному університеті представили розробку Міжнародної асоціації інституцій регіонального розвитку (МАІРР) та Агенції розвитку «Полонина» – СВС Парламент. Це мережа серверів майже у всіх країнах Європи, що дозволяє на базі створеної соціальної мережі спілкуватися та знаходити однодумців у цільових категоріях.

Вадим Пилипенко
Директор МАІРР Вадим Пилипенко розповідає: «Ми починали і продовжуємо роботу у сфері транскордонного співробітництва. Помітили, що часто виникають комунікаційні проблеми між партнерами у різних країнах. Наша система дозволяє їх уникнути. Адже «СВС Парламент» – спеціалізована система спілкування, інструмент для комунікації експертних груп у цільових аудиторіях».

Святослав Густяк
Докладніше проект спеціалізованої соціальної мережі представив один із розробників Святослав Густяк – керівник агенції розвитку «Полонина» зі Словаччини. «Тут є можливість швидко і зручно знайти колег з усього світу, що працюють у вашій галузі. Можете провести спеціалізоване опитування серед науковців, менеджерів, працівників органів самоврядування тощо. А віднайти організації і людей для спільних ґрантів ще легше», – запевняє Святослав Густяк.

На Закарпатті вже є кілька внутрішніх серверів «СВС Парламенту», один із них передали і в Ужгородський національний університет на потреби науковців та студентства.


Роман Сов’як, медіацентр УжНУ

admin

ТЕГИ : УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат