Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25740, 20

В Ужгороді оголосять конкурс на реконструкцію військового кладовища

Жваве обговорення членів виконкому викликав проект рішення про конкурс на ескізний проект по реконструкції військового кладовища часів І Світової війни.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 27 червня. Розпочинайте вже за чашечкою свіжозвареної кави планувати корисні справи цього дня, а також майбутні вихідні. Вдало розпланований час – найперший крок до успіху в усьому, що чекає сьогодні. Пам’ятайте про гармонію з навколишнім світом, додавайте до ранкової кави позитиву і нехай усе задумане здійсниться!

Водії, є надія: Президент заявив про початок тотального будівництва доріг

Відновлення і будівництво регіональних автомобільних доріг – одне з головних завдань для влади на 2014 рік.

Юнацька першість Свалявщини. “Сузір'я” вийшло в лідери

У неділю 23 червня відбулись матчі 3 туру юнацької першості Свалявщини з футболу. У центральному поєдинку в Пасіці місцевий “ПСВ” переміг “Голубине” – 3:1. Інший фаворит “Сузір'я” в “міському свалявському дербі” розбив “Сваляву-сіті” – 7:0.

Чемпіонат Свалявщини. «Плоске» зберегло лідерство

Минулої неділі відбулись матчі 3 туру чемпіонату Свалявщини з футболу. У центральному матчі, який мав статус “міського дербі” чемпіон 2012 року “Сузір'я” розгромило “Сваляву-сіті” – 5:1. “Стройно” на виїзді з аналогічним рахунком розбило “Драчино” – 5:1.

У "Галереї Ілько" триває виставка дипломних робіт студентів художнього інституту та коледжу мистецтв

В ужгородській «Галереї Ілько» триває захист дипломних робіт студентів Закарпатського художнього інституту та Коледжу мистецтв ім. А.Ерделі.

Чемпіонат Закарпаття. Перша ліга. “Старт” та “Говерла” зупинились у кроці від весняно-літнього чемпі

У неділю 23 червня відбулись матчі 10 туру чемпіонату Закарпаття у першій лізі. У центральному поєдинку, який відбувся в Золотареві, місцевий “Старт” прогнозовано переміг рахівські “Карпати” – 2:0. Цим самим команда з “села імені золотих прикрас” довела серію домашніх звитяг до п'яти поспіль.

Юнацька першість Закарпаття. Перша ліга. Трійка призерів першого кола майже визначилась

У неділю 23 червня відбулись матчі 10 туру юнацької першості Закарпаття у першій лізі.

Фехтування, ЧЄ–2013: Україна везе додому повний комплект нагород

За підсумками Чемпіонату Європи з фехтування в Загребі Україна посіла п'яте загальнокомандне місце. Всього наші спортсмени привезли чотири нагороди Європейської першості — одну особисту і три командних.

Футбол, Чемпіонат Іршавського району. «Заріччя» вперше в сезоні розмістилось одразу за лідером

У неділю 23 червня відбулись матчі 7 туру чемпіонату Іршавського району з футболу. У центральному поєдинку туру «Доробратово» на виїзді дотиснуло «Загаття» – 2:1.

Закарпатських роботодавців перевіряли на наявність працюючих інвалідів

Територіальна державна інспекція з питань праці у Закарпатській області протягом червня цього року провела перевірки бюджетних установ та органів влади на предмет дотримання законодавства щодо виконання нормативу створення   робочих   місць   для працевлаштування інвалідів.

Футбол, юнацька першість Іршавщини. «Білки» вибороли перші очки від лідера

У неділю 23 червня відбулись матчі 7 туру юнацької першості Іршавщини з футболу. У центральному поєдинку дня «Білки» приймали лідера «Греблю».

Голова гідрометеорології Закарпаття переконує, що населені пункти переважно захищені від великої вод

Гідрометеорологічна мережа Закарпатського центру гідрометеорології нараховує 9 метеорологічних станцій (3 спеціалізовані), 49 гідрологічних та 7 метеорологічних постів, лабораторію спостережень за забрудненнями атмосферного повітря та 2 пункти спостережень, повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА.

Мукачево: 68-річного грибаря, що загубився напередодні, знайдено

25 червня о 21:20 до служби порятунку Закарпаття звернулись стурбовані мукачівці. Вони повідомили, що їхній родич 1945 року народження вийшов із дому в напрямку лісового масиву, ймовірніше за все назбирати грибів, та не повернувся.   Мобільні телефони, що старенький мав при собі, знаходились поза зоною досяжності.

Українці почали ставити більше гривні на депозити

Посилення довіри до національної валюти   сприяло притоку коштів населення на депозитні рахунки банків.

Наталія Лапко: у Нацбанку триває узгодження правил платіжних систем

На сьогодні Національним банком України відповідно до законодавства узгоджено правила 18 платіжних систем, створених резидентами, з яких 5 банківських систем переказу коштів, 5 — небанківських платіжних систем та 3 внутрішньобанківські платіжні системи. Про це повідомила директор Департаменту платіжних систем Національного банку України Наталія Лапко.

SKODA Octavia третього покоління - бестселер серед нових авто в Україні (ФОТО)

Вчора, 25 червня, на заводі «Єврокар» розпочато виробництво нової моделі SKODA Octavia третього покоління. Ця модель є абсолютним бестселером серед усіх нових автомобілів за результатами продажу 2012 року в Україні. Старт виробництва нової моделі Шкода Октавія третього покоління – А7 продемонстрували керівництву області, журналістам та чеським експертам із SKODA Auto.

Як пройшло ЗНО-2013 у Закарпатті — думка громадських спостерігачів

У четвер,   27 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція   «Підсумки проведення ЗНО-2013 в Закарпатській області: оцінка громадських спостерігачів».

Ужгород: стихійне паркування зсередини (ФОТО)

Репортаж зі спільного з інспекторами ДАІ «полювання» на водіїв-пофігістів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат