Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25680, 20

Понад 400 рятувальників у постійній готовності до ліквідації водної небезпеки

Про це 11 червня розповів начальник Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Мирослав Щербей.

В Ужгороді вже 62 мільйонери

За результатами кампанії декларування доходів громадян за 2012 рік кількість мільйонерів   у м.Ужгороді зросла більше ніж у два рази, у порівнянні з минулим роком.

Ужгородські літератори зберуться на "Вечір тендітної поезії та музики"

22 червня – «Вечір тендітної поезії та музики». Для вас виступить дівчина з Луцька Катя Piu (Катя Почапинська) – дівчина, що довіряє фортепіано найпотаємніші емоції, і клавіші відповідають їй взаємністю. Ця музика –   це максимально наповнений почуттями та драйвом мінімалізм. Саме цей, здавалося б оксюморон, робить творчість Каті Piu незвичайною і проникливою. Коли ви торкаєтесь її музики усередині вас проростає терпка і неочікувана ніжність, п’янка радість і легесенький, світлий сум.

На Закарпатті створено 15 первинної медико-санітарної допомоги

У понеділок, 10 червня відбулася нарада під керівництвом начальника обласного управління охорони здоров’я Романа Шніцера стосовно стану модернізації мережі медичних закладів області.

Міліція забезпечувала порядок на фестивалі "Довжанська фіра"

Днями минуло 630 років з часу першої письмової згадки про село Довге, що на Іршавщині. І хоча День села святкують щорічно, проте фестиваль «Довжанська фіра» місцеві жителі проводили вперше.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 11 червня. Другий день тижня більш визначений і легкий, ніж понеділок. Але не витрачайте багато сил сьогодні, тримайте собі про запас. Пам’ятайте й про ранкову каву – щоденний заряд бадьорості на цілий день. Успіхів у всіх починаннях і загалом хорошого вівторка!

У Мукачеві змагалися прихильники "Street Workout" (ФОТО)

9-го червня у м. Мукачево на території спортивного майданчику ЗОШ №11 відбулися вже ІІ обласні щорічні змагання з Street Workout. У цього ще зовсім юного, але вже дуже популярного серед молодого покоління руху стає все більше шанувальників, оскільки це не тільки новий вид спорту, але й ще і філософія здорового способу життя без шкідливих звичок. Воркауту в Україні вже понад 4 роки, та загальнодержавного розповсюдження він здобув завдяки Денису Мініну та його особистого прикладу, яких висот можливо досягти завдяки постійним тренуванням та веденню правильного способу життя.

Вину власника ресторану "Венеція" у смерті дівчини довели , - прокуратура

«Власнику бару-ресторану «Венеція», де від ураження електричним струмом загинула дівчинка, оголошено про підозру у вчиненні необережного вбивства 16-річної дівчини, а також необережного середньої тяжкості тілесне ушкодження іншій, досудове розслідування триває» - поінформував процесуальний керівник у цьому кримінальному провадженні прокурор Ілля Ільчук.

Левеня Кайло разом із своїм дресирувальником спілкувався з журналістами(ФОТО)

«Тварину треба любити і займатися нею з самого народження», - зазначив під час засідання Ужгородського прес-клубу італійський дресирувальник Емануель Фаріна.

"Говерла" залишається у Прем’єр-лізі

Апеляційний комітет ФФУ відмовив "Кривбасу".

Олександр Ледида і Золтан Бабяк обговорили пріоритети розвитку Берегівщини

  У понеділок, 10 червня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із новообраними міським головою Берегова Золтаном Бабяком та головою районної ради Юрієм Кноблохом.

28 закарпатців візьмуть участь у конкурсі "Нова еліта нації"

31 травня розпочато наступний етап конкурсу з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2013 році - проведення оцінювання учасників конкурсу.

На Закарпатті заснували новий журнал

Під часу другого пленарного засідання XIV сесії обласної ради депутати підтримали депутатський запит свого колеги Михайла Кічковського щодо вивчення можливості фінансування літературно-мистецького журналу «Карпатський світ». Видання заснували обласні спілки письменників та художників.

Футбол, ЧЗ. До останнього матчу першого кола «Метеор» підійшов без втрат

У Вищій та Першій лігах відбулися матчі восьмого туру.

Цьогорічним хедлайнером Goral Music Avia Bike Ukraine 2013 буде «The RASMUS»

З 11 по 14 липня в Ужгороді проходитиме щорічний фест Goral Music Avia Bike Ukraine 2013.

233 закарпатським матерям присвоєно почесне звання «Мати-героїня»(поіменний перелік)

Відповідно до Указу Президента України за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання «Мати-героїня» присвоєно 233 закарпатським матерям:

Прикордонники затримали трьох нелегальних мігрантів

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону «засмутили» ще трьох незаконних мігрантів на їхньому шляху до ЄС.

Сусід викрав у сусідки гроші і золоті прикраси

До мукачівських міліціонерів із заявою про крадіжку звернулася жителька міста. Жінка повідомила, що хтось побував у її будинку та викрав звідти гроші та золоті прикраси.

Вирок за крадіжки

Вироком Берегівського районного суду Закарпатської області засуджено трьох жителів міста Берегово. На лаві підсудних молода компанія опинилася за скоєння крадіжок.

Понад мільярд гривень сплатили до зведеного бюджету Закарпаття

З них від оподаткування операцій на внутрішньому ринку регіону надійшло майже 823 млн. грн., що на 9 млн. грн. більше, ніж торік. Ще понад 590 млн. грн. було перераховано до казни митних платежів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат