Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 30.09.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 30 вересня. Додавайте яскравих тонів до вересневого ранку і підсолоджуйте його улюбленими солодощами. Нехай ранкова кава зігріває вас у прохолоду і приваблює ароматом хороших співрозмовників. Не переймайтеся через дрібниці, навколо є чимало важливих речей, які потребують вашої уваги. Гарного дня!

Цитата дня: ...душа - метелик колекційний,
приколена натхненням до небес.

© Микола Хвильовий

30 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Невелика хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 15-20°, в горах місцями вночі 1-3°, вдень 8-13° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Малохмарна суха погода. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-8°, вдень 18-20° тепла.


ІМЕНИНИ 30 вересня - Віра, Надія, Любов, Софія

Сьогодні також:
• Всеукраїнський день бібліотек
• Всесвітній день моря
• Україна: День усиновлення
• Міжнародний день перекладача



Цей день в історії

1791 — у Відні відбулася прем'єра останньої опери Моцарта «Чарівна флейта»
1876 — Журнал «Київська старовина» вперше опублікував біографію Григорія Сковороди
1895 — Мадагаскар став протекторатом Франції
1919 — уряд Директорії на чолі з соціал-демократом Ісаком Мазепою ухвалив законопроект про скасування станів в Україні



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 1 жовтня — «7-й гном, ЗD». Поч. о 10.00. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. об 11.30, 21.20. “Небеса реальні”. Поч. о 13.20, 17.20. «Праведник». Поч. о 15.00, 19.00, 23.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 1 жовтня — «Кохання — найкращі ліки». Поч. о 10.00, 15.00, 20.10. «7-й гном, ЗD». Поч. о 10.00. “Праведник”. Поч. об 11.35, 13.50, 21.50. “Зулу. Теорія змови”. Поч. об 11.40, 18.20. «Аеротачки,   ЗD». Поч. о 13.30, 16.50. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. о 16.10, 19.50.   “Корпоратив”. Поч. о 18.10. “Відчинені вікна”. Поч. о 22.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 1 жовтня   — “Праведник”. Поч. о 10.00, 14.00, 20.00, 22.10. “Кохання — найкращі ліки”. Поч. 16.10. “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 12.10, 18.10.


Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
27 вересня — відкриття фотовиставки в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014». Поч. о 12.00.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 6 жовтня — персональна виставка Ласло Гайду   і вихованців його авторської школи (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогоднішній день тобі варто присвятити планування та аналізу інформації. Можливо, тобі доведеться зіткнутися з додатковими перешкодами. Ближче до вечора колеги можуть використати твої ідеї для своїх цілей. Не варто панікувати, порадься з близькою людиною, щоб уникнути помилок. Вечір проведи за улюбленою справою, в спокійній домашній атмосфері.
Телець Сьогодні можуть загостритися конфліктні ситуації з оточуючими. Будь уважна і не забудь врахувати думку своїх опонентів. У другій половині дня твій керівник може проявити упереджене ставлення. Залишайся спокійною в будь-якій ситуації, тоді все вирішиться. Увечері тобі варто провести час у веселому місці в оточенні друзів.
Близнюки Цей день може принести багато занепокоєння. Складнощі в спілкуванні з керівництвом можуть вплинути на твою репутацію. У другій половині дня тобі варто перенести всі переговори на інший час, а ще краще день. Твій пригнічений стан може негативно позначитися на роботі. Увечері спробуй розслабитися, подивися телевізор, почитай книгу, т.п.
Рак. Вранці будь уважніше по дорозі на роботу. Ти можеш забути документи або важливі речі. У другій половині дня тобі потрібно звернутися за порадою і підтримкою до керівництва. Намагайся не конфліктувати з колегами, проявивши спокій і мудрість. Увечері зустріч із друзями підніме твій настрій.
Лев   Цей день принесе багато складнощів і додаткових перешкод. Тобі потрібно набратися терпіння і витримки, щоб уникнути негативу. У другій половині дня колеги допоможуть впоратися з виниклими труднощами. Не підганяй події, дій послідовно і раціонально. Увечері варто зробити приємний сюрприз коханій людині
Діва. Сьогодні тебе можуть турбувати перепади настрою. Постарайся оточити себе позитивно налаштованими людьми. У другій половині дня тобі вдасться схилити опонентів до потрібного рішення. Не варто відволікатися на дрібниці, слідуй поставленої мети. Увечері тобі краще відправитися в гості до друзів, щоб цікаво провести час.
Терези Сьогодні у тебе можуть виникнути проблеми з керівником. НЕ впадай у відчай, будь стійкою і послідовною у своїх діях. У другій половині дня хтось у твоєму оточенні проявить розуміння і надасть підтримку. Вечір присвяти своєму коханому.
Скорпіон У першій половині дня тебе чекає важлива зустріч. Старайся відразу визначити слабкі точки опонента. Тобі легко вдасться отримати потрібне рішення, якщо будеш використовувати свою чарівність. Вечір проведи поза домом, сходи на вечірку або в клуб.
Стрілець Присвяти цей день самовдосконаленню. Відвідай тренінг, семінар чи займися самостійним вивченням нового матеріалу. У другій половині дня остерігайся пліток та інтриг. Твої колеги діють за твоєю спиною, щоб підірвати твій авторитет. Увечері відпочинь від повсякденної суєти в домашній атмосфері за чашкою чаю.
Козеріг У першій половині дня спробуй виконати всі задумані плани. Сконцентруй свою увагу на важливих завданнях і не розтрачай сили на дрібниці. У другій половині дня ти можеш отримати перемогу, яка принесе велику вигоду. Увечері пройдися по магазинах і побалуй себе новими аксесуарами.
Водолій. Сьогодні ти можеш отримати багато нової та цікавої інформації. Намагайся не братися за все і відразу, будь послідовною. У другій половині дня можуть виникнути конфлікти з колегами. Можливо, тобі доведеться піти на поступки, щоб зберегти здорову атмосферу на робочому місці. Увечері спробуй відволіктися від проблем і не навантажуй себе роботою по дому.
Риби Присвяти цей день роботі з документами і наведенню порядку на робочому місці. Відносини з керівництвом будуть напруженими. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від партнерів, якщо будеш наполегливою і впевненою в своїх силах. Увечері тобі варто подбати про свою зовнішність, зроби манікюр, сходи до перукаря.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


У психіатра на прийомі:
- Коли у Вас з'явилася думка, що Ви - собака?
- Коли був ще цуценям.


Нічого не хочу!!....ну хіба що відпочити..., а ще морозиво, тістечко , шоколад, яких-небудь цукерок, туфлі, сумочку, спідницю, браслетик і літо, сонце , море, пляж. А так нічого не хочу...


Ідеальна ступінь сп'яніння - це коли вже співаєш, але ще не падаєш.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат