Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25660, 20

Прокуратура перевірить одну з ужгородських аптек

Прокуратура Ужгорода вирішує питання перевірки законності відчуження об’єкту комунальної власності – аптеки №3, яка розташована на пр. Свободи в Ужгороді.

Футбол, ЧЗ. У Першій лізі «літнім чемпіоном» стає «Говерла»

У Першій лізі відбулися матчі заключного в першому колі туру. Золотаревський «Старт» не зміг втриматися на верхівці турнірки, його місце посіла «Говерла» з Ясіня. Початок другого кола 18 серпня, коли відбудуться матчі 12-го туру.

Футбол. Райчевіч, Трухін, Балафас, Ле Таллек та Рніч залишаються в «Говерлі»

«Говерла» продовжує підготовку до нового сезону. В суботу на стадіоні «Авангард», команда провела двосторонню гру. Матч складався з 4 таймів по 20 хвилин і завершилася з рахунком 7:1 на користь одного зі складів.

Завтра абітурієнтам розкажуть про особливості цьогорічної вступної кампанії

2 липня в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена старту вступної кампанії до вищих навчальних закладів. «Вступна кампанія-2013: поради абітурієнтам» - тема розмови.

Закарпатці вибороли бронзу на чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування на гірських велосипедах

Гарний подарунок до дня народження піднесли своєму тренеру Олександру Цепурдею вихованки мукачівського клубу спортивного орієнтування "Товариш". Вперше виступаючи у складі збірної команди України на чемпіонаті Європи з МТВО (Mountain bike orienteering – спортивне орієнтування на гірських велосипедах) Наталія Шозда (ЗОШ № 6), Олександра Золтан (ЗОШ № 1) та Беата Зубака (ЗОШ № 6) вибороли бронзові медалі в юніорській естафеті, що складалася з трьох етапів по десять кілометрів кожний. Чемпіонками стали юні росіянки, срібними призерками – команда Польщі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 1 липня. Нехай вам не бракує тепла, особливо родинного, у серединному місяці літа. Якщо ж повіє прохолодою, то чашечка ранкової кави обов’язково підігріє почуття. Прокидайтеся в хорошому гуморі, оточуйте себе приємними речами і нехай понеділок буде легкий!

Вікно в Європу: Ганьба України розпочинається з пунктів пропуску

Про хабарництво в прикордонній службі України написано немало: «кришування» контрабанди вже стало притчею во язицах, а суми, що збираються з контрабандистів, мають стільки нулів, що професія прикордонника не даремно вважається найприбутковішою, випереджаючи митників, прокурорів і міліціонерів.

Про що пишуть закарпатські газети?

Огляд регіональної преси з 22 по 29 червня.

Балога поселився у Ратушняка

Як повідомляє сайт "УА-Репортер", Балога поселився в аквапарку, який будує бізнесмен Сергій Ратушняк.

Рятівник із Закарпаття став Заслуженим працівником цивільного захисту України

Згідно з указом Президента України № 355/2013 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України" за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм, почесне звання "Заслужений працівник цивільного захисту України" присвоєно ЧІЗМАРЮ Євгенію Юлійовичу - рятувальникові Ужгородської гірської пошуково-рятувальної групи гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Стихійний базар на Белінського ніхто не збирається ліквідовувати (ФОТОФАКТ)

На початку місяця Віктор Погорєлов провів нараду з керівниками ужгородських ринків, представниками ветеринарної медицини, санітарної служби, міськвідділу міліції й муніципальної міліції щодо функціонування ринків міста. На нараді розмова, зокрема, йшла і про необхідність ліквідації стихійної торгівлі біля ринків на вул. Белінського й Корятовича. Схоже, що слова мера — то пустий звук.

Суд відмовив спікерові:   у Балоги таки заберуть нардепський мандат

Київський апеляційний ад­мінсуд відмовився задовольнити апеляційну скаргу спікера Володимира Рибака на рішення іншого суду, який зобов’язав його вилучити посвідчення нардепів Павла Балоги та Олександра Домбровського. Про це повідомив нардеп VI скликання Юрій Кармазін. При цьому він підкреслив, що постанова набуває законної чинності «з цього дня» (тобто з 21 червня).

Чи бути оновленій Конституції України?

Конституційний процес в Україні періоду 1990—1996 років поділяють на три етапи. Перший етап розпочинається 24 жовтня 1990 р. Тоді було утворено першу Конституційну комісію (59 чол.) для підготовки нової Конституції України. 19 червня 1991 р. парламент України ухвалив Концепцію нової Конституції України, а 1 липня 1992 р. — Постанову про винесення проекту Конституції України на всенародне обговорення.

Не балувані долею

Що готує доля кожному з нас — передбачити важко, а швидше за все, просто неможливо. Хтось тікає від випробувань, хтось шукає вихід, хтось бездіє з вірою, що, може,   минеться. Як виходити з важких ситуацій, кожен обирає самостійно. Для когось світ закінчується за межами власного будинку, міста, району, країни, а в декого він просто безкінечний.

Провалена сфера

За провал з освітою та дошкільнятами губернатор виніс догани своєму заступникові та начальниці управління освіти.

Завуальована тема

Розсудливість та здоровий спосіб життя можуть знизити тенденцію безпліддя в Україні.

Греко-католицьких вірників найбільше   у Клячанові і Старому Давидкові

Єпископ Ніл із журналістами відвідали вісім храмів Мукачівського району.

Закарпатський нардеп-«регіонал» Мошак у центрі тенісного скандалу

Цього тижня центральні та регіональні ЗМІ зробили сенсаційні викриття, в центрі яких виявився закарпатський нардеп від Партії регіонів Сергій Мошак. Як відомо, Сергій Мошак став нещодавно президентом Федерації тенісу України, однак тенісна еліта України вважає, що насправді сталося рейдерське захоплення федерації.

Міські депутати ухвалили продаж землі в центрі міста. Законність цього з’ясує прокуратура Ужгорода

У минулому числі газети ми повідомляли про низку земельних рішень, ухвалених сесією міської ради. Відтак уже за кілька днів по тому прокуратурою м. Ужгорода ініційовано питання щодо проведення перевірки Державною інспекцією сільського господарства в Закарпатській області стосовно фактів, викладених у публікаціях, у тому числі правомірності встановлення вартості земельної ділянки. Також ініційовано проведення перевірки інших рішень даної сесії міськради щодо виділення земельних ділянок в Ужгороді.

У Свято-Троїцькому храмі, що у Боздоському парку, ужгородські вірники відсвяткували Трійцю

Православні християни відзначають велике свято — День Святої Трійці, або П’ятидесятниці — та ще одну важливу подію — День народження Християнської Церкви. З цієї нагоди Високопреосвященний Феодор, архієпископ Мукачіський і Ужгородський, провів урочисту службу у Свято-Троїцькому храмі, що в Боздоському парку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат