Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 01.10.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 1 жовтня. Екватор осені як і екватор тижня зустрічайте у компанії свіжозвареної кави і приємних співрозмовників. Нехай жовтогарячі кольори природи додають яскравості вашому дню. Затишку вам і тепла у цей день, а також смачного кавування!

Цитата дня: Добро складається із безкінечної кількості найдрібніших вчинків, які рано чи пізно, можливо, змінять цей світ.

© Марк Леві "Сім днів творення"

1 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень в горах місцями короткочасний дощ. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10° тепла, вдень 16-21°, в горах місцями 11-16° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень в горах місцями короткочасний дощ. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 19-21° тепла.


ІМЕНИНИ 1 жовтня – Аріадна, Іларион, Ірина, Софія. 2 жовтня – Георгій, Давид, Ігор, Костянтин, Макар, Трохим, Федір.


Сьогодні також:
• Міжнародний день вегетаріанства
• Міжнародний день людей похилого віку
• Міжнародний день музики
• День ветерана
• День машинобудівника
День утворення Китайської Народної Республіки



Цей день в історії

331 до н. е.   — у битві біля Гавгамелів (Месопотамія) Александр Македонський здобув перемогу над перським царем Дарієм III
1648 — козацькі полки захопили фортецю Кодак на Запоріжжі.
1661   — в Англії відбулися перші перегони на яхтах: король Карл II обігнав свого брата Джеймса
1727 — на генеральній раді у місті Глухові Данила Апостола обрано гетьманом.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 1 жовтня — «7-й гном, ЗD». Поч. о 10.00. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. об 11.30, 21.20. “Небеса реальні”. Поч. о 13.20, 17.20. «Праведник». Поч. о 15.00, 19.00, 23.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 1 жовтня — «Кохання — найкращі ліки». Поч. о 10.00, 15.00, 20.10. «7-й гном, ЗD». Поч. о 10.00. “Праведник”. Поч. об 11.35, 13.50, 21.50. “Зулу. Теорія змови”. Поч. об 11.40, 18.20. «Аеротачки,   ЗD». Поч. о 13.30, 16.50. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. о 16.10, 19.50.   “Корпоратив”. Поч. о 18.10. “Відчинені вікна”. Поч. о 22.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 1 жовтня   — “Праведник”. Поч. о 10.00, 14.00, 20.00, 22.10. “Кохання — найкращі ліки”. Поч. 16.10. “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 12.10, 18.10.


Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
27 вересня — відкриття фотовиставки в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014». Поч. о 12.00.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 6 жовтня — персональна виставка Ласло Гайду   і вихованців його авторської школи (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто зайнятися освоєнням додаткових навичок, які допоможуть збільшити продуктивність. У другій половині дня постарайся не обговорювати свої ідеї з колегами. Конкуренти можуть перехопити ініціативу в свої руки. Увечері спробуй відволіктися від справ і зайнятися чим-небудь для душі.
Телець Цей день тебе здивує своєю динамікою. Не варто надавати значення випадковим поглядам і мимовільним виреченням - вони не несуть для тебе ніякої суттєвої інформації. Не варто також приймати важливих рішень. Увечері коханий порадує, а ось найближчі родичі можуть дещо зіпсувати настрій.
Близнюки День, коли варто відкрити для себе щось або когось нового. Не бійся експериментувати. Але тобі не варто перевантажувати свою нервову систему. Сконцентруйся на спілкуванні з іншими людьми. Близькі порадують, а кохані можуть навіть здивувати. Посмішка сьогодні - твоя головна зброя. Довіряй собі.
Рак. Сьогодні тобі не варто наполягати на своїй думці. Постарайся вирішувати питання, використовуючи такт і дипломатію. Краще втратити в дрібницях, ніж втратити багато в чому. День, коли варто сконцентруватися на відносинах з оточуючими. В найближчому майбутньому така далекоглядність зіграє тобі на руку.
Лев   Чудовий день для спілкування та зустрічей. Якщо ти досі самотня - можеш зустріти рідну душу. Не варто бути скептиком - ти зрозумієш, що це твоя людина, при першому ж контакті. Звичайно, поспішати з висновками не варто, але давати аванси тобі ніхто не забороняє. Намагайся не сильно тиснути на інших людей.
Діва. Сьогодні тобі варто сконцентруватися на звітності та документації. Хтось може вирішити тебе підставити, а тому не варто довіряти всім і кожному. Будь напоготові. Люди, від яких залежить прийняття рішень, можуть бути не в найкращому настрої. Увечері зустрінься в затишному кафе з найкращою подругою.
Терези Сьогодні тобі варто звернути пильну увагу на своє здоров'я. Намагайся не перебільшувати свої сили і можливості. Якщо ти відчуваєш слабкість - довірся своїм відчуттям і подбай про усунення симптомів. Адже від людини, яка погано себе почуває користі мало.
Скорпіон Чудовий день для зустрічей і переговорів. Ти досягнеш успіху, якщо будеш прислухатися не тільки до голосу розуму, а й до своєї інтуїції. Найближче оточення допоможе тобі справитися з твоїм настроєм, а також візьме на себе частину твоїх обов'язків. Вечір варто провести вдома, з чашкою чаю і улюбленою книгою.
Стрілець Сьогодні тобі варто відгукнутися на прохання свого партнера по бізнесу або по шлюбу. Не зневажай інтересами близьких тобі людей. Оточуючі, хоча і виставляють по відношенню до тебе певні рамки, все одно намагаються приймати тебе такою, яка ти є. Увечері приділи більше часу спілкуванню з близькими.
Козеріг Твої інтереси зараз займають центральне місце не тільки в твоєму власному житті, але і в житті твоїх близьких. А тому не варто нервувати через дрібниці. Намагайся не образити необдуманим словом чи вчинком тих, хто тобі дорогий. Вечір проведи у вузькому колі друзів.
Водолій. Сьогодні тобі варто звернути увагу на своє самопочуття. Воно може різко послабитися. Але лякатися не варто - це тимчасове явище і дуже скоро ти від нього позбудешся. Хтось із твого оточення сьогодні здивує і порадує. Тобі варто більш легко ставитися до людей і ситуацій, не варто засмучуватися через дрібниці. Увечері зустрінься з подругою в якомусь затишному кафе.
Риби Сьогодні тобі варто більше часу приділити вирішенню господарських питань і домашніх проблем. Не варто з самого ранку хапатися за голову. Перш ніж кудись бігти, спокійно сядь, все добре обміркуй, склади план дій і тільки після цього берися до їх виконання. Велика ймовірність потрапити в халепу, а тому квапся повільно.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


У психіатра на прийомі:
- Коли у Вас з'явилася думка, що Ви - собака?
- Коли був ще цуценям.


Нічого не хочу!!....ну хіба що відпочити..., а ще морозиво, тістечко , шоколад, яких-небудь цукерок, туфлі, сумочку, спідницю, браслетик і літо, сонце , море, пляж. А так нічого не хочу...


Ідеальна ступінь сп'яніння - це коли вже співаєш, але ще не падаєш.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат