Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25580, 20

Хорватія зустріла вступ в ЄС церковними дзвонами, феєрверками та гарматним салютом

Хорвати прокинулися європейцями - від опівночі країна офіційно стала 28-м членом Євросоюзу. Вступ відсвяткували гучно. У центрі Загреба зібрався натовп, разом з гімном ЄС лунали церковні дзвони, феєрверки та гарматний салют, розповідає euronews.  

В Ужгороді відбудеться потужний БарКемп для блогерів

4 липня в Ужгороді відбудеться БарКемп для закарпатських блогерів.

Спілка архітекторів поповнилася сімома новими фахівцями із Закарпаття (ФОТО)

У понеділок, 1 липня, у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбулось урочисте відзначення Дня архітектури.

Волонтери з-за кордону зібрали гроші для покинутих немовлят в Ужгороді (ФОТО)

1 липня в Ужгородському прес-клубі відбувся підрахунок грошей, які назбирали у рамах Параду наречених - 2013 волонтери із Закарпаття, Туреччини, Сінгапуру, Мексики та Індонезії.

Закарпатський лікар розкаже, як розвиватиме нейрохірургію на українському рівні

У вівторок, 2 липня, об 11.00 відбудеться прес-конференція професора Володимира Смоланки, директора Закарпатського центру   нейрохірургії та неврології, голови комісії Закарпатської облради з питань охорони здоров’я.

Прокуратура перевіряє, чи справді атракціон в Ужгороді загрожує життю та здоров’ю дітей

Прокуратура міста Ужгорода організувала перевірку законності діяльності атракціонів дитячого майданчика «Рошен».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 2 липня. Налаштовуйте себе на хвилю позитиву разом з чашечкою свіжозвареної кави. Нехай співрозмовники до неї будуть бажаними, а розмови – приємними. Не переймайтеся через дрібниці, не завантажуйте себе справами. Гармонії вам і тепла!

Через спеку на Закарпатты обмежують транспортний рух

До уваги власників та водіїв автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн: відповідно до чинного законодавства України та з метою збереження автомобільних доріг загального користування від руйнувань, у період підвищеної температури повітря більш ніж на 28˚С, на території Закарпатської області введене тимчасове обмеження руху даних транспортних засобів із 10 до 22 години включно.

Прокуратура перевірить одну з ужгородських аптек

Прокуратура Ужгорода вирішує питання перевірки законності відчуження об’єкту комунальної власності – аптеки №3, яка розташована на пр. Свободи в Ужгороді.

Футбол, ЧЗ. У Першій лізі «літнім чемпіоном» стає «Говерла»

У Першій лізі відбулися матчі заключного в першому колі туру. Золотаревський «Старт» не зміг втриматися на верхівці турнірки, його місце посіла «Говерла» з Ясіня. Початок другого кола 18 серпня, коли відбудуться матчі 12-го туру.

Футбол. Райчевіч, Трухін, Балафас, Ле Таллек та Рніч залишаються в «Говерлі»

«Говерла» продовжує підготовку до нового сезону. В суботу на стадіоні «Авангард», команда провела двосторонню гру. Матч складався з 4 таймів по 20 хвилин і завершилася з рахунком 7:1 на користь одного зі складів.

Завтра абітурієнтам розкажуть про особливості цьогорічної вступної кампанії

2 липня в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена старту вступної кампанії до вищих навчальних закладів. «Вступна кампанія-2013: поради абітурієнтам» - тема розмови.

Закарпатці вибороли бронзу на чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування на гірських велосипедах

Гарний подарунок до дня народження піднесли своєму тренеру Олександру Цепурдею вихованки мукачівського клубу спортивного орієнтування "Товариш". Вперше виступаючи у складі збірної команди України на чемпіонаті Європи з МТВО (Mountain bike orienteering – спортивне орієнтування на гірських велосипедах) Наталія Шозда (ЗОШ № 6), Олександра Золтан (ЗОШ № 1) та Беата Зубака (ЗОШ № 6) вибороли бронзові медалі в юніорській естафеті, що складалася з трьох етапів по десять кілометрів кожний. Чемпіонками стали юні росіянки, срібними призерками – команда Польщі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 1 липня. Нехай вам не бракує тепла, особливо родинного, у серединному місяці літа. Якщо ж повіє прохолодою, то чашечка ранкової кави обов’язково підігріє почуття. Прокидайтеся в хорошому гуморі, оточуйте себе приємними речами і нехай понеділок буде легкий!

Вікно в Європу: Ганьба України розпочинається з пунктів пропуску

Про хабарництво в прикордонній службі України написано немало: «кришування» контрабанди вже стало притчею во язицах, а суми, що збираються з контрабандистів, мають стільки нулів, що професія прикордонника не даремно вважається найприбутковішою, випереджаючи митників, прокурорів і міліціонерів.

Про що пишуть закарпатські газети?

Огляд регіональної преси з 22 по 29 червня.

Балога поселився у Ратушняка

Як повідомляє сайт "УА-Репортер", Балога поселився в аквапарку, який будує бізнесмен Сергій Ратушняк.

Рятівник із Закарпаття став Заслуженим працівником цивільного захисту України

Згідно з указом Президента України № 355/2013 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України" за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм, почесне звання "Заслужений працівник цивільного захисту України" присвоєно ЧІЗМАРЮ Євгенію Юлійовичу - рятувальникові Ужгородської гірської пошуково-рятувальної групи гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Стихійний базар на Белінського ніхто не збирається ліквідовувати (ФОТОФАКТ)

На початку місяця Віктор Погорєлов провів нараду з керівниками ужгородських ринків, представниками ветеринарної медицини, санітарної служби, міськвідділу міліції й муніципальної міліції щодо функціонування ринків міста. На нараді розмова, зокрема, йшла і про необхідність ліквідації стихійної торгівлі біля ринків на вул. Белінського й Корятовича. Схоже, що слова мера — то пустий звук.

Суд відмовив спікерові:   у Балоги таки заберуть нардепський мандат

Київський апеляційний ад­мінсуд відмовився задовольнити апеляційну скаргу спікера Володимира Рибака на рішення іншого суду, який зобов’язав його вилучити посвідчення нардепів Павла Балоги та Олександра Домбровського. Про це повідомив нардеп VI скликання Юрій Кармазін. При цьому він підкреслив, що постанова набуває законної чинності «з цього дня» (тобто з 21 червня).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат