Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25500, 20

Ужгородські кошенята шукають дім (ФОТО)

"Вашої турботи та співчуття чекають кошенята з поганим зором,але, не зважаючи на все, активні, грайливі, розумні,привчені до лоточка, 2 місяці, з ветеринарним паспортом, здорові, з прививками", — пише ужгородка.

Цієї неділі Ужгород покаже "Мауглі" та «Здрастуйте, я ваша тітонька»

Закарпатський обласний український музично-драматичний театр   ім. Ю.-А. та Є. Шерегіїв щиро запрошує жителів та гостей міста над Ужем на перегляд вистав, а саме:

Результати роботи податкової в Ужгороді — прес-конференція

У середу, 10 липня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему: «Підсумки роботи ДПІ у м. Ужгороді Головного управління Міндоходів у Закарпатській області   за І півріччя 2013 року. Основні функції і завдання Міністерства доходів і зборів України».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 10 липня. Намагайтеся вже зранку вирішити пріоритетні для себе питання, щоб встигнути зробити задумане. Екватор тижня – найкращий час оцінити зроблене й розпочати щось нове. Нехай думки відпочивають за чашечкою свіжозвареної кави, а опісля активно прокидаються й спонукають до праці. Бадьорого ранку й успішних починань!

Міський чемпіонат Виноградова з міні-футболу. На фініші боротьба загострилась

У суботу 6 липня на красені спортивному майданчику Виноградівської ЗОШ № 8 пройшли матчі девятого туру чемпіонату міста з міні-футболу. У центральному поєдинку «Джі-джі клуб» зустрічався з «Пожежником».

Закарпатців інформують про переміщення транспорту через кордон

Тимчасове ввезення громадянами-нерезидентами на митну територію України транспортних засобів особистого користування дозволяється на строк до одного року. Цей термін може бути продовжено не більш як на 60 днів, якщо виникли обставини непереборної сили й вони документального підтверджені.

Оздоровчому закладу "Берізка" подарували спортінвентар

У вівторок, 9 липня, заступник керівника краю Іван Качур здійснив робочу поїздку у Тячівський район. Перш за все, разом з керівництвом райдержадміністрації та департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації відвідав установи освіти села Теребля.

Юнацька першість Свалявщини. Розгроми в принципових поєдинках спричинили відчутні зміни  

У неділю 7 липня пройшли матчі п'ятого туру юнацької першості Свалявщини з футболу.

Футбол, ЧЗ. У Першій лізі відбулися перенесені матчі

7 липня відбулися два поєдинки 5-го туру.

Обласний Центр матері і дитини в Перечині   відзначає своє 5-річчя (ФОТО)

У вівторок, 9 липня, заступник керівника краю Михайло Попович відвідав Обласний центр матері та дитини, що розташований у Перечині. Також з візитом до мешканців центру навідалися директор Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Романюк, заступник голови Перечинської РДА Ольга Кравчук та міський голова Перечина Мирослава Гуранич.

Чемпіонат Свалявщини. У лідери вийшло «Стройно»

У неділю 7 липня відбулись матчі п'ятого туру чемпіонату Свалявського району з футболу.

У Мукачеві знову можуть бути проблеми з водою

Про це Мукачево.net повідомив директор місцевого водоканалу Дмитро Кандиба.

Польща активізує співпрацю із Закарпаттям

У вівторок голова Закарпатської обласної ради Іван Балога   зустрівся із Генеральним Консулом Республіки Польща у Львові Ярославом Дроздом. У ході перемовин йшлося   про налагодження контактів між територіальними громадами, підготовку і відкриття пункту прийому візових анкет в обласному центрі. Участь в зустрічі взяв і заступник голови обласної ради   Андрій Сербайло.

Ужгородці виграли відбір на Чемпіонат Європи з петанку

Цими вихідними на петанк-майданчиках ресторану "Арізона" відбулися відразу два турніри з петанку.

В Ужгороді   висловили   підтримку мешканцям Врадіївки менше ста чоловік

Перед близько сотнею ужгородців виступили депутати Ужгородської міської ради Павло Чучка та Ярослав Шафар. Вони поділилися з присутніми власним баченням ситуації у країні, у політикумі та громадянському суспільстві, а також закликали проявити більше громадянської свідомості у протистоянні безміру влади.
На закінчення зібрання яке тривало не більше 25-ти хвилин, Едуард Балога зачитав резолюцію-звернення учасників акції «Свобода народу» на підтримку громади Врадіївка.

Футбол. "Говерла" грає внічию з "Газ Метаном"

«Говерла» провела другий товариський матч міжсезоння.

Завтра "Закарпатгаз"   перекриє газ на кількох ужгородських вулицях

Завтра, 10 липня, ПАТ «Закарпатгаз» проведе планово-ремонтні роботи на газових колекторах №№7 та 66 , розташованих по вулицях Грушевського та Капушанській в обласному центрі.

На   Закарпатті реалізують інноваційний проект «Енергетична верба» (ФОТО)

Результати інноваційного проекту «Шведська Енергетична Верба» представили фермерам, науковцям та фахівцям в галузі плодівництва з різних регіонів України у селі Тарнівці, що на Ужгородщині. Саме тут розташоване єдине в Україні підприємство, що спеціалізується на вирощуванні енергетичної верби. На ДП «Голланд Плант Україна» вирощують сорти енергетичної верби, яка підходить для виробництва енергії. Плантації рослини побачили і закарпатські журналісти   під час виїзного прес-туру Ужгородського прес-клубу.

В. о. "губернатора" Ігор Свищо провів прийом громадян


У вівторок, 9 липня, в.о. голови облдержадміністрації Ігор Свищо поспілкувався із мешканцями Закарпаття під час особистого прийому громадян.

Сайт "Донецкие вести" про ментовський беспредєл у статті   "Захарченко, тікай!"

(мовою оригіналу) Министр внутренних дел должен подать в отставку. С таким требованием выступила оппозиция в Верховной Раде. По мнению Арсения Яценюка Виталий Захарченко должен поступить так, если он мужчина и офицер.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат