Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25560, 20

Футбол. «Говерла» вступає у боротьбу за Кубок України з 1/16 фіналу

Сьогодні відбулося жеребкування перших двох етапів Кубка України.

Закарпатський   професор Володимир Смоланка очолив Українську асоціацію нейрохірургів

Минулого тижня закарпатського професора Володимира Смоланку обрали Президентом Української асоціації нейрохірургів. Це відбулося на п‘ятому з’їзді нейрохірургів України,   який проходив з 25 до 28 червня в Ужгороді.

На Рахівщині упродовж доби сталися   дві пожежі

Перший день липня видався неспокійним для рахівських вогнеборців. О 07:29 вони отримали повідомлення про те, що в селі Ділове на вулиці Требушанській горить торговельний павільйон одного з приватних підприємців. На місце виклику поспішило чергове відділення третьої Державної пожежно-рятувальної частини.

Хустську міську раду зобов’язали переглянути тарифи

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало виконавчий комітет Хустської міської ради припинити порушення на ринку ритуальних послуг.

Футбол. Молодіжка "Говерли" програла київському "Арсеналу" — 1:3

Молодіжний склад «Говерли» провів черговий спаринг під час підготовки до нового сезону. Суперником ужгородців став столичний «Арсенал», який проводить збори в Мукачеві. Єиний гол за ужгородців на 43 хвилині забив Роман Ботвинник.

Гірські рятувальники надали допомогу 35-річному мешканцеві Лазещини

Першого липня о 21:05 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття поступило повідомлення, що підчас збирання ягід в районі гори Драгобрат в Рахівському районі стало зле та потребує медичної допомоги 35-річний мешканець с. Лазещина.

За сто метрів від кордону виявили 4,5 тисячі пачок сигарет

Так на ділянці відділу «Саловка» Чопського загону вчора ввечері група реагування за отриманою напередодні інформацією виявила майже 3,5 тисячі пачок сигарет. Знаходилися тютюнові вироби українського виробництва за 100 метрів від кордону. Власник знахідки вирішив залишитися інкогніто та не зустрічатися з правоохоронцями, повідомляє Андрій Демченко.

Іван   Дрогобецький став керівником Свалявського району


У вівторок, 2 липня, очільник краю Олександр Ледида представив колективу Свалявської районної адміністрації новопризначеного голову – Івана Івановича Дрогобецького.

Антон Громовий зустрінеться з мас-медійниками Закарпаття

У середу, 3 липня, відбудеться брифінг заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Антона Громового. Йтиметься про роботу обласної адміністрації зі зверненнями громадян у 2013 році.

Найгучніші українські закони, що вступили в силу у червні 2013 року

(мовою оригіналу) С 1 июля украинцам ста­ло проще получить ше­н­генскую визу, зарегистрировать бизнес, пересчитать пенсию и бороться с чиновниками. Со вчерашнего дня в действие вступил ряд новых законов. «Сегодня» рассказывает о самых важных из них.

Вірники шукають секретаря Мукачівської єпархії (ФОТО)

Зник секретар Мукачівської єпархії УПЦ МП Петро Мурник. Про це повідомляють вірники, які вже кілька місяців як втратили зв'язок протоієреєм.

Міндоходів повідомляє про зміни в оформленні податкової накладної

Міністерство доходів і зборів у зв'язку зі зверненнями платників податків повідомляє про зміни до Податкового кодексу України. Зокрема, пункт 201.1 статті 201 Кодексу доповнено підпунктом " ї ''.

У Закарпатті прогнозують дощі та грози

2 липня у Закарпатській області: мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень в горах місцями слабкий короткочасний дощ, гроза. Вітер західний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 22-27°; в горах місцями вночі — 3-7°, вдень — 12-17°.

Правоохоронці викрили нелегальний канал переправи автомобілів сплавом по річці

Через аномальні грози, що прокотилися Європою нещодавно, під водою опинилися тисячі автомобілів. Більшість таких “потопельників”, попри усі старання прикордонної та митної служб, пізніше виринають на українському ринку.

У Закарпатті горіли павільйони підприємців та приміщення деревообробного цеху

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Ще раз про наболіле: Хамство маршрутчиків по-закарпатськи

До редакції газети "Європа-центр" звернулася обурена ужгородка. у своєму листі вона ще раз, вже вкотре, заговорила про наболіле, про те, про що ми з вами щодня говоромо, свідками чого стаємо, щоразу обурюємося, однак ситуація так і не змінюється.

Прокуратура перевірила стан здоров’я засудженого закарпатця

Інформацією, яку виклали на закарпатських Інтернет-сайтах, у якій мати одного із засуджених повідомляє про важкий стан свого 26-річного сина, зацікавилась прокуратура.

На автодорозі "Київ-Чоп" упало дерево

1 лютого о 20.05 поступило повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину автодороги Київ-Чоп, 729 км.

Аналітика: Донька Тимошенко замість мами на виборах — чи реально це?

Пiд час виступу Євгенiї Тимошенко на об'єднавчому з'їздi опозицiї неможливо було не звернути увагу на дивнi метаморфози, що вiдбулись у її зовнiшньому виглядi та поведiнцi.

Водій збив велосипедиста і втік з місця ДТП у Закарпатті

Інспектори ДАІ затримали водія, який збив дитину та втік, коли той повернувся на місце дорожньо-транспортної пригоди.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат