Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.10.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 7 жовтня. Зустрічайте прийдешній день з новими емоціями і не лякайтеся того, що дарує вам життя. Нехай ароматна кава додає настрою вашому ранку, а протягом дня вам трапляються лише позитивні й корисні справи. Успіху в усіх починаннях і вдалого вам віторка!

Цитата дня: Людський мозок - великий майстер ігнорувати все, з чим не хоче боротися.

© Макс Кідрук "Твердиня"


7 жовтня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10м/с. Температура повітря вночі 4-9°, вдень 14-19°, в горах місцями 8-13° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південно-східний 5-10м/с. Температура повітря вночі 6-8°, вдень 17-19°.


ІМЕНИНИ   7 жовтня – Антон, Владислав, Давид, Дмитро, Семен, Степан, Фекла.




Цей день в історії

1253 — коронація в Дорогочинi галицько-волинського князя Данила Романовича королівською короною, надісланою від Папи РимськогоІннокентія IV.
1571 — битва при Лепанто. У п'ятигодинній битві флот Священної ліги (союзу Іспанії, Венеції та Папи Римського) під командуванням Дона Хуана Австрійського розбив турецький флот, зупинивши експансію Османської імперії на південь Європи. У бою втратив ліву руку іспанський письменник Сервантес.
1620 — біля Могилева турки й татари розгромили польське військо, що відступало після Цецорської битви. Загинув великий коронний гетьман Станіслав Жолкевський, поліг Михайло Хмельницький та в полон потрапив його син Богдан.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

с. Боржава, Берегівський район
До 12 жовтня — перший Закарпатський мистецький табір різьби по каменю.

«Доміон»
До 8 жовтня — «Дракула. Невідома історія». Поч. о 12.00, 16.00, 20.20, 22.00. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. о 10.00. «Праведник». Поч. о 13.40, 18.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 8 жовтня — «Клуб Вінкс”. Поч. о 10.00, 13.10, 16.00.   “Праведник”. Поч. о 10.20, 22.15. “Зулу. Теорія змови”. Поч. об 11.20. “Дракула”. Поч. о 12.45, 14.30, 16.15, 20.40.   «Аеротачки,   ЗD». Поч. о 14.30.   “Відчинені вікна”. Поч. о 17.20. “Зникла”. Поч. о 18.00. «Кохання — найкращі ліки». Поч. о 19.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 8 жовтня   — “Дракула”. Поч. о 10.30, 14.30, 18.30, 20.20. “Праведник”. Поч. о 16.20, 22.20.   “Той, що біжить лабіринтом”. Поч. о 12.30.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва “Biro” (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
27 вересня — відкриття фотовиставки в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014». Поч. о 12.00.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Закордонні подорожі».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer
Time».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Владислава Ганзела.
16 вересня—1 жовтня — відкриття персональної виставки художниці Наталії Сіми “Зачудування світом”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка «Літопис рідного краю» (твори Ф. М. Бабинця, В. М. Асталоша, І. М. Палаташа з фондової колекції Закарпатського музею народної архітектури та побуту — живопис, різьба по дереву.
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 6 жовтня — персональна виставка Ласло Гайду   і вихованців його авторської школи (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Чудовий день для спілкування і залучення певних можливостей. Не варто керуватися виключно фінансовими інтересами. Постарайся більше часу приділити стосункам із іншими людьми. Ти відкриєш для себе багато нового і досі невідомого. Нові знайомства позитивно впливатимуть на розвиток фінансових можливостей.
Телець Через фінанси ти можеш серйозно посваритися з близькими людьми. Постарайся не перебільшувати своє обурення. Погодься - є частка і твоєї провини. Постарайся порадитися з іншими людьми щодо ситуації, що склалася. Постарайся розумно підійти до вирішення виниклих питань - без поспіху і без емоцій.
Близнюки Тобі варто обережно підбирати слова для спілкування з іншими людьми. Сьогодні тебе можуть не зрозуміти, і ти потрапиш в скрутне становище. Цей день сприятливий для вирішення господарських питань. Також приділи увагу плануванню і звітності. Кохані тебе порадують.
Рак. Зверни увагу на те, що відбувається навколо. Люди, події, завдання, плани - все це має привертати твою увагу. Чудовий день для тих представників знаку, хто шукає відповіді на самі каверзні питання. Сьогодні ти знайдеш їх в зовсім несподіваній для себе ситуації. Довіряй своїй інтуїції.
Лев   Сьогодні твоє самолюбство знайде благодатний ґрунт. Оточуючі оцінять твої труди. Приділи більше часу стосункам із колегами та партнерами. Варто звернути увагу на свою зовнішність - трошки аксесуарів створять неповторний образ.
Діва. Деяка загальмованість може спричинити затримки і неузгодженості. Спробуй повністю зосередитися на тому, що робиш. Зараз це для тебе важливо. Постарайтеся акумулювати всі свої внутрішні ресурси на те, щоб успішно завершити розпочате. Зрештою, лід рушить з місця, і ти отримаєш очікувані бонуси.
Терези Долучися до прекрасного. Незважаючи на будній день - природа і творчість надихатиме тебе на нові ідеї. Спробуй подивитися зі сторони на свою життєву ситуацію. Ти виявиш чимало важливих деталей, на які раніше не звертала увагу. Цей день принесе тобі радість.
Скорпіон Прислухайся до думок і бажань інших людей. Радість і наснага інших принесе тобі чимало позитивних відповідей. Не варто виставляти жорсткі рамки поведінки і вимагати їхнього дотримання. Розумне рішення прийде несподівано в процесі спілкування з іншими людьми.
Стрілець Якщо тебе сьогодні відвідають філософські думки про сенс - просто згадай про свою мету або мрії. Не варто зациклюватися на високій матерії. Все, що від тебе зараз вимагає ситуація - це зваженого і раціонального підходу. Не зациклюйся лише на одному варіанті рішення виниклого питання. Шукай варіанти.
Козеріг Чудовий день для методичної побудови стосунків з іншими людьми, зокрема з підлеглими і партнерами. Якщо у твоїх стосунках давно завівся черв'як непорозуміння, тобі варто впритул зайнятися цим питанням і розставити всі крапки над І. Приділи належну увагу деталям і нюансам існуючих робочих процесів. Швидше за все, має сенс відверто переговорити з важливими людьми.
Водолій. Якщо ти відчуваєш, що коса найшла на камінь - уменш оберти. Часом легке відношення до ситуації, зі здоровою часткою гумору може значно прискорити процес, ніж агресивне з'ясування стосунків. Відпусти ситуацію і просто посміхнися. Така захисна реакція позбавить тебе стресу, а оточуючим дасть привід замислитися над своєю поведінкою.
Риби Сьогодні тобі варто проявити себе з кращого боку. Оточуючі потребують тебе і твоєї природної душевності. Намагайся не ігнорувати.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Сапер і електрик помиляються тільки один раз, але електрик перед смертю ще й танцює.



Чому у людей буває похмілля?
- Коли людина п'є горілку, в організмі помирають мікроби, а на ранок, ті які залишились живими, влаштовують поминки.



Сімейна сварка.
Ч: - Ти ж така дурна... ти ж така тупа... я не розумію як я міг на тобі женитись... ти ж така дурна як оце дерево (постукав по столі)
Ж: - Хто там?
Ч: - Сиди, дура, сам відкрию...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат