Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25480, 20

Балогу за язик вкусила оса

У минулому номері ми повідомляли про те, що на території , де бізнесмен Сергій Ратушняк будує аквапарк, завівся цуцик, якому сторож дав кличку Балога.

З вулиці Шопена впродовж року не вивозять сміття

Про це на електронну пошту «РІО» повідомили обурені мешканці вулиці. Будівельне сміття, обрізане гілля вже рік ніхто не прибирає, стверджують вони. Люди просять владу відреагувати на ситуацію, звернути увагу на антисанітарію, що за літньої спеки вкрай небезпечна.

У дворі на Заньковецькій, 25 через незаконне розриття травмуються діти

На гарячу лінію редакції «РІО» звернулися обурені мешканці буд. № 25, що на вул. Заньковецькій в Ужгороді. Вони поскаржилися на «партизанські» дії підлітків, які мешкають у цьому й прилеглих п’ятиповерхівках, а також бездіяльність керівництва ЖРЕРу № 5.

Музична душа, що озивалася органом

Відома органістка Наталія Висіч відійшла у вічність, але в серцях і звучанні улюбленого інструмента вона залишиться назавжди.

На Параді наречених збирали гроші для покинутих немовлят

Цьогорічний Парад наречених в Ужгороді став шостим за ліком. Участь у ньому взяли 100 наречених. Традиційно дівчата мали змогу змінити образ традиційних наречених, продемонструвавши глядачам оригінальні сукні та образи в них.  

Закарпатський міліціонер, який сприяв у переправленні нелегалів, дістав 5 років умовно

За матеріалами СБУ засуджено колишнього працівника міліції, причетного до незаконного переправлення нелегалів через держкордон України, повідомляє прес-центр СБ України.

Вирок організаторові контрабанди наркотиків після апеляції залишився незмінним — 10 років

Апеляційний суд залишив чинним вирок злочинцеві, який організував контрабанду наркотиків, перебуваючи під вартою — він отримав 10 років ув’язнення, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

Шахрайки зняли з мукачівки золота на 100 тисяч гривень

У Мукачеві після спілкування з двома невідомими жінками працівниця навчального закладу виявила відсутність золотих виробів, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Бюджет Ужгорода — серед найзакритіших   в Україні

Серед міст західних областей України найвідкритіші міські бюджети у Хмельницьку та Львові, найзакритіші — у Тернополі, Чернівцях та Ужгороді, дійшли висновку експерти Центру політичних студій та аналітики, проаналізувавши інформацію про міські бюджети на сайтах міських рад обласних центрів.

Прокуратура й Держгірпромнагляд перевіряють дитячі атракціони

У рамках планової перевірки з питань дотримання вимог законодавства щодо відпочинку й оздоровлення дітей, а також після появи інформації на одному з Інтернет-сайтів про те, що атракціон на пл. Богдана Хмельницького в Ужгороді створює можливу небезпеку життю та здоров’ю дітей, прокуратура Ужгорода організувала перевірку.

Юнацька першість Іршавщини. «Заріччя» повернулось на вершину

У неділю 30 червня відбулись матчі 8 туру юнацької першості Іршавщини з футболу.

Night Ride: "смугастики" на велосипедах(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Понад 500 ужгородських велосипедистів взяли участь у вечірньому велозаїзді Night Ride.

Важка атлетика. Із Скадовська з нагородами

В місті Скадовськ Херсонської області відбулись всеукраїнські пошукові змагання юних штангістів – юнаків та дівчат. Вони боролись за нагороди у двох вікових категоріях – 1998 та 2000 років народження.

Нацбанк впроваджує пам’ятну монету з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі (ФОТО)

3 липня у Музеї грошей Національного банку України відбулася презентація пам’ятних монет номіналами 100, 20 та 5 гривень “1025-річчя хрещення Київської Русі”, які вводяться в обіг 3 липня цього року.

Міндоходів прийме на роботу ревізорів та інспекторів у Закарпатті

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області запрошує громадян України з повною вищою освітою технічного, фінансово – економічного, юридичного та гуманітарного спрямування взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад старших, головних інспекторів та ревізорів.

Мешканці гуртожитку на Богомольця просять депутата Чубірка не залишати їх без дому (ЛИСТ)

"Мешканці будинку по вулиці Богомольця, 20 у м. Ужгороді вимушені звернутися до Вас у такій формі, оскільки всі інші вже використані, а нашому терпінню приходить кінець", - йдеться у листі ужгородців, які живуть у гуртожитку по вулиці Богомольця, в Ужгороді.

"EXпозиція слова": поезія в кадрі

Навесні літературний портал "LITFEST" (www.litfest.ru) оголосив про пошук фотографів для участі у новому мистецькому проекті. Фотографам пропонувалося спробувати себе у невеличкому творчому завданні.

В Ужгороді пройде авіаційний байкерський зліт

У п’ятницю, 5 липня, в Ужгородському прес-клубі проходить прес-конференція організаторів байкерського зльоту та фестивалю Music Avia Bike Ukraine 2013, що відбудеться 11-13 липня в Ужгороді.

ЦВК: балотуватися у президенти з судимістю можна, у народні депутати - ні

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера заявив, що засуджені особи мають право балотуватися на посаду президента України, оскільки Конституція України цього не забороняє, а от балотуватися в народні депутати з непогашеною судимістю - не можна.

169 людей врятували у Карпатах (ФОТО)

4 липня в Ужгороді на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області пройшла розширена нарада, де були підбиті підсумки роботи оперативно-рятувальної служби Закарпаття за минулі шість місяців, а також визначені пріоритети служби на майбутнє.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат