"Путін - х*йло" - співали футбольні фани у Білорусії (ВІДЕО)

admin 10.10.2014 11:50 СПОРТ

Білоруси підтримали нашу країну разом з "синьо-жовтими" фанатами під час матчу відбору на Євро-2016 Білорусь - Україна. Зі стартових хвилин матчу вболівальники вразили виконанням хіта ультрас "Путін - х*йло". Протягом матчу пісню виконували кілька разів.


Крім того, білоруські фанати влаштували патріотичну перекличку з нашими, скандуючи "Слава Україні! Героям слава!". У відповідь українці підтримували білорусів вигуком "Беларусь - Жыве!", - пише ТСН.Про спорт.

Ще над ареною звучали революційний хіт "Ляписа Трубецкого" "Воины света", а також перекличка "Разом назавжди". А ще на стадіоні не обійшлося без улюбленої забави наших уболівальників "Хто не скаче - той москаль"!

Нагадаємо, Україна перемогла Білорусь з рахунком 2:0. На 82-й хвилині автогол записав на своє ім'я Олександр Мартинович. А в компенсований час забив Сергій Сидорчук.

++++

Також сьогодні стало відомо, що близько сотні наших співвітчизників затримала білоруська міліція після матчу Білорусь - Україна, що відбувся 9 жовтня у Борисові. Тепер на фанатів чекає суд, можливі штрафи, депортація чи навіть 15 діб арешту, йдеться у сюжеті "ТСН-Ранок".

За неофіційною версією - представникам влади не сподобалися пісні, що співали українці на стадіоні під час матчу.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат