Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25420, 20

Минулої ночі в області   горіли   два автомобілі

Перше повідомлення про загорання автомобіля в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло 10 липня о 23:32. У полі (неподалік села Ботфалва Ужгородського району) виникла пожежа в автомобілі ВАЗ-2106.

На Іршавщині здійснюють заходи пожежної безпеки, необхідні   під час збирання врожаю

З метою попередження пожеж під час збирання врожаю, працівники Іршавського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області здійснюють перевірки протипожежного захисту зерноскладів, місць зберігання сільськогосподарської техніки та інших приміщень у сільськогосподарських формуваннях.

На Закарпатті розпочалося святкування   1025-річниці хрещення   Русі

У четвер, 11 липня, у фойє облдержадміністрації відбулися урочисті збори, присвяченні 1025 річниці Хрещення Русі. На заході були присутні очільник краю Олександр Ледида, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, перший заступник голови облради Володимир Закурений, представники духовенства краю.

В Ужгороді облаштують парк


Угоду про співробітництво та добросусідство у четвер, 11 липня, підписано в обласній адміністрації між Мукачівською греко-католицькою єпархією та Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти.

«Флекстронікс» розширюватиме виробництво на Закарпатті

  Планами щодо подальшого розвитку бізнесу в області поділились керівники підприємства. У четвер, 11 липня, керівник області Олександр Ледида та начальник головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо зустрілися з гендиректором ТзОВ «Флекстронікс» у Мукачево Тарасом Петриною, фінансовим директором Flextronics в Україні Александром Векашем, виконавчим директором компанії Flextronics International Робертом МакКеферті та фінансовим директором Flextronics у Європі Марком Гетені.

Послання   Президента України   до   Верховної   Ради представили в облдержадміністрації

У четвер, 11 липня, у малому залі облдержадміністрації було представлено цьогорічне Послання Президента України до Верховної Ради «Про внутрішнє та зовнішнє становище України у 2013 році».

Мати-героїня із Закарпаття отримала орден   княгині Ольги

Мати-героїня, мати-вихователька дитячого будинку сімейного типу з Іршавщини Марія Когут, окрім п’ятьох рідних дітей, виховує ще дев’ятеро прийомних дітей.

В Ужгороді горів автомобіль на словацьких номерах

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

1383 особи не пройшли кордон через Закарпаття

З початку 2013 року на ділянці відповідальності Західного регіонального управління (українсько-польський, українсько-словацький, українсько-угорський та українсько-румунський кордон ?) встановленим порядком через державний кордон пропущено майже 12 з половиною мільйонів осіб та   понад 4 мільйони транспортних засобів.  

Про що пишуть закарпатські блогери? (ФОТО)

В Ужгороді відбувся потужний БарКемп для закарпатських блогерів. Поспілкуватися та обговорити останній тенденції розвитку української блогосфери, впливу блогерів на життя в країні, активність у соцмережах та інші важливі теми приїхали відомі експерти з Києва та Львова.   Захід проходив у рамках проекту Ужгородського прес-клубу, підтриманий Фондом розвитку ЗМІ Посольства США в Україні, і став підсумковим етапом більш, ніж піврічної роботи прес-клубу.

У закарпатця підлеглий викрав автомобіль

Інспекторам ДАІ Перечинського району знадобилося менше години аби розшукати викрадений автомобіль.

51 тисячу гривень може заплатити закарпатець за свій спецсигнал (ФОТО)

Як повідомлялось раніше, на території Закарпатської області працівниками Державтоінспекції проводиться операція по впорядкуванню та виявленню незаконного встановлення та використання на транспортних засобах «спецсигналів».

Ужгородські малюки поїдуть відпочивати до Угорщини

У рамках реалізації проекту «Дзвінок звучить для всіх» вчора до Ужгорода приїхали представники з Угорщини та Румунії.

67 закарпатських дітей не пустили за кордон

У Західному регіональному управлінні було зроблено аналіз не пропусків дітей - громадян України в пунктах пропуску через державний кордон. Так, з початку літнього туристичного сезону на ділянці відповідальності Західного регіонального управління було не пропущено 126 дітей, що свідчить про недостатню обізнаність громадян щодо порядку виїзду неповнолітніх громадян України за кордон. Найбільше не пропущених дітей проживає в Закарпатській області – 67, Львівській – 19, Чернівецькій – 12, Івано-Франківській – 9, інших регіонах 18.

Сімейні лікарі обслуговують 92,5% сільського населення Закарпаття (ФОТО, ВІДЕО)

Як розвивається в Закарпатті сімейна медицина, які проблеми та питання найчастіше виникають при реформуванні галузі, зокрема первинної ланки, інспектувала комісія профільних фахівці Міністерства охорони здоров’я України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 11 липня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку і не зупиняйтеся перед перешкодами цього дня. Нехай справи будуть корисними, співрозмовники цікавими, а кава смачною. Також не забувайте про улюблені солодощі до ранкової кави, бо сьогодні всесвітній день шоколаду!

Футбол. «Шахтар» — «Говерла»: статистика зустрічей, розклад матчів туру, арбітраж

У п’ятницю розпочинається 23-й Чемпіонат України з футболу. У першому турі ужгородська «Говерла» грає на виїзді з «Шахтарем». Гра відбудеться у неділю, початок о 19.00. Транслюють канали «Футбол», «Перший» та «Інтер+».

ДПІ   Ужгорода — про підсумки півріччя

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему: «Підсумки роботи ДПІ у м. Ужгороді Головного управління Міндоходів у Закарпатській області  за І півріччя 2013 року. Основні функції і завдання Міністерства доходів і зборів України».

Тютюнові вироби продовжують «тягнути» через кордон, з початку року їх затримали більше 27 мільйонів

Заради наживи порушники продовжують намагатися перемістити тютюнові вироби через державний кордон України. При цьому їх задуми стосуються як «зеленої» ділянки держрубежу так і встановлених пунктів пропуску.

В Ужгородському коледжі культури і мистецтв нова сцена

На навчальній театральній сцені Ужгородського коледжу культури і мистецтв встановлено професійне світлове обладнання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат