Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25380, 20

Як заохотити гіпертоніків турбуватися про себе ж

Днями в Ужгороді відбувся нарада-семінар   за участю головного позаштатного спеціаліста МОЗ України зі спеціальності «терапія» Василя Нетяженка, який розповів колегам-медикам про стан реалізації Пілотного проекту щодо впровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

Проти "Закарпатгазу" розпочали справу

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало справу відносно ПАТ «Закарпатгаз» за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Закарпатський драмтеатр закінчує сезон виставою "Трамвай "Жадання"

Закарпатський облмуздрамтеатр імені братів Шерегіїв 21 липня 2013 року закінчує 67-ий театральний сезон прем’єрою Теннессі Вільямса «Трамвай «Бажання», яку в Ужгороді назвали
«Трамвай «Жадання»!

Що робити, якщо ви втратили бухгалтерські або податкові документи

Втратили документи бухгалтерського та податкового обліку–повідомте податкову!

У Закарпатті розпочав роботу 12-й Світовий конгрес русинів

В обласному ляльковому театрі в Ужгороді сьогодні офіційно розпочав свою роботу 12-й Світовий конгрес русинів.

Юнацька першість Виноградівщини. «Ардовець» зберіг лідерство

У неділю 7 липня відбулись матчі 13 туру юнацької першості Виноградівщини з футболу.

Білбордова шизоманія від Балог

Віктор Балога таки дуже образився на владу за те, що його молодшого брата Павла викопнули з Верховної Ради. Навіть не за брата йому так прикро, а за ті величезні гроші, які пішли на «задобрення» виборця. Мова ж про мільйони.

Мукачівському меру заважають могили воїнів-визволителів

Мер Мукачева Золтан Лендєл не хоче, щоб могили воїнів-визволителів були в центрі міста. Вони заважають йому проводити там… мистецькі заходи.

Позбулися нарешті!..

Довгограюча епопея з екс-заступницею мера Чопа Ларисою Ступак (див. «Покарана ініціативність» у номері «РІО» за 20.04.13 та «Стіна байдужості» за 18.05.2013 (посилання нижче)) пройшла свій черговий етап.

Ужгород задихається від власних автомобілів і є заручником географічного розташування

Серед міст правобережної частини України обласний центр Закарпаття найбільш забруднений.

Наступна зупинка — Євросоюз

В Ужгороді підійшов до завершення судовий розгляд гучної справи про контрабандний тунель між Україною й Словаччиною.

Чемпіонат Виноградівського району. «Болаж» вперше очолив таблицю

У неділю 7 липня відбулись матчі 13 туру чемпіонату Виноградівського району з футболу. У центральному поєдинку “Зірка” в Оноці мінімально здолала лідера “Фанчиково” – 2:1.

Боротьбу з амброзією   найкраще розпочинати до цвітіння

10 районів Закарпаття заражені небезпечним бур’яном.

Три підпали за тиждень, серед них авто головного УБОЗівця

Серія «палаючих авто» розпочалася цього тижня 10 липня майже опівночі. Пожежа в автомобілі ВАЗ-2106 виникла на Ужгородщині у селі Болтфолво у полі. За інформацією рятувальників, вогонь встиг знищити салон транспортного засобу, відсік двигуна, лакофарбове покриття, колеса.

Розпочато справу проти Закарпатгазу

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало справу відносно ПАТ «Закарпатгаз» за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

У гучній справі про контрабандний тунель… відновили судове слідство

Оголошення вироку в резонансній справі про контрабандний тунель між Україною й Словаччиною, яке очікувалося цього тижня, так і не відбулося. Заплановане на понеділок оголошення вироку спочатку переклали на середу, а потім на четвер. Після майже двогодинного очікування в залі засідань суддя Тамаз Деметрадзе зачитав рішення, яким… відновив у справі судове слідство.

Центр обслуговування Ужгородської МДПІ надав майже 40 тисяч послуг

Завдяки таким сервісам платники податків можуть оперативно отримати необхідну правову та податкову   допомогу.

Генпрокуратура закрила дві   резонансні закарпатські справи

Днями журналісти Тиждень.ua   у статті «Резонансні ДТП 2012 року: один засуджений та дві закриті справи» намагалися з’ясувати, на якій стадії перебуває розслідування резонансних ДТП, що трапилися в Україні минулого року. У рейтинг резонансних аварій видання потрапили і дві жахливі ДТП, що сталися на Закарпатті. Мова йде про ДТП на об’їзній Ужгорода, в якій загинув байкер, та ДТП, що сталася на Виноградівщині за участі помічника прокурора Виноградівського району, в якій загинуло двоє людей. Як з’ясувалося, обидві справи на сьогодні вже закриті.

О. Вілкул: Встановлення   «знаків категорії об’єкта»   на туристичних об’єктах   сприятиме підвищенню я

Для підвищення якості послуг, що надаються готелями, для розвитку туризму, зокрема росту туристичної привабливості України, уряд ухвалив постанову, згідно з якою на всіх об’єктах туристичної інфраструктури будуть встановлені офіційні «знаки категорії об’єкта» (те, що в Європі називається кількістю зірок). Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Два рекорди на Купала

Минулих вихідних на Міжгірщині, під керівництвом голови обласної асоціації «Закарпатський морж» та головного вуглеходця Богдана Дикого був встановлений рекорд України в області з ходіння розпеченим вугіллям. З Києва спеціально у гірське село Ізки прибула представниця Книги рекордів України Лана Вєтрова.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат