Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25300, 20

Мешканці гуртожитку на Богомольця просять депутата Чубірка не залишати їх без дому (ЛИСТ)

"Мешканці будинку по вулиці Богомольця, 20 у м. Ужгороді вимушені звернутися до Вас у такій формі, оскільки всі інші вже використані, а нашому терпінню приходить кінець", - йдеться у листі ужгородців, які живуть у гуртожитку по вулиці Богомольця, в Ужгороді.

"EXпозиція слова": поезія в кадрі

Навесні літературний портал "LITFEST" (www.litfest.ru) оголосив про пошук фотографів для участі у новому мистецькому проекті. Фотографам пропонувалося спробувати себе у невеличкому творчому завданні.

В Ужгороді пройде авіаційний байкерський зліт

У п’ятницю, 5 липня, в Ужгородському прес-клубі проходить прес-конференція організаторів байкерського зльоту та фестивалю Music Avia Bike Ukraine 2013, що відбудеться 11-13 липня в Ужгороді.

ЦВК: балотуватися у президенти з судимістю можна, у народні депутати - ні

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера заявив, що засуджені особи мають право балотуватися на посаду президента України, оскільки Конституція України цього не забороняє, а от балотуватися в народні депутати з непогашеною судимістю - не можна.

169 людей врятували у Карпатах (ФОТО)

4 липня в Ужгороді на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області пройшла розширена нарада, де були підбиті підсумки роботи оперативно-рятувальної служби Закарпаття за минулі шість місяців, а також визначені пріоритети служби на майбутнє.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 5 липня. Готуйте ранкову каву лише в доброму гуморі і тоді її смак буде по особливому приємним і бадьорим. Нехай справи вдаються і доходять до логічного завершення, адже сьогодні час подумати про вихідні. Бажаних співрозмовників до кавування й загалом хорошої п’ятниці!

Прокуратура Ужгорода перевірить, чи законно чиновник мерії отримав квартиру

Прокуратура міста Ужгорода проводить перевірку законності рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 26 червня, яким статус гуртожитку квартири по вул. Собранецькій відмінено та одночасно укладено договір найму з директором Департаменту міського господарства.

В Ужгороді відбувся масовий вечірній заїзд на велосипедах Night Ride

Сьогодні ввечері в Ужгороді відбувся вже традиційний вечірній заїзд ужгородських любителів велосипедів Night Ride.

У "Галереї Ілько" художники персонально представлятимуть свою картину

"Виставка однієї картини" - експозиція одного (бажано нового) твору художника на протязі доби з його персональною презентацією (твір може презентувати мистецтвознавець або довірена особа художника). Це також може відбуватись в форматі хеппенінгу у вигляді публічного створення твору, перформенсі (умови обговорюються окремо).

За півріччя на Закарпатті сталося чотири надзвичайні події

4 липня в Ужгороді на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області пройшла розширена нарада, де були підбиті підсумки роботи оперативно-рятувальної служби Закарпаття за минулі шість місяців, а також визначені пріоритети служби на майбутнє.

Закарпатців запрошують до музичних виступів у формаиі вуличного концерту

Мистецький центр "Галерея ІЛЬКО" - місце спілкування людей, які люблять та цікавляться мистецтвом. Для популяризації мистецтва нашої спільноти запроваджують формат "Музичний дебют".
Це професійне виконання короткої музичної програми в клубному форматі - "вуличний концерт" в приміщенні -"Street-in"

Затримані міліцішти "здали" і своїх колег, і керівництво обласного УМВС

(мовою оригіналу) Как сообщал "Николаевский Обозреватель", задержанный милиционер-насильник грозился сдать своих коллег и своё руководство, мол, если не "отмажете", всех за собой потяну.И вот уже задержанные милиционеры Полищук и Дрыжак записали на телефон открытое обращение в СМИ:

Мінсоцполітки боротьбу з корупцією розпочне із Закарпаття

Міністр соціальної політики України Наталія Королевська буде жорстко реагувати на будь-які прояви корупції в Державному центрі зайнятості.

Янукович про скандал у Врадіївці: «Не потерплю безкарності!»

Президент досить жорстко висловився стосовно скандального злочину міліціонерів у Врадіївці, на Миколаївщині. 4 липня у своєму зверненні під час церемонії складання присяги суддями. Перед «правоохоронною верхівкою» Глава держави ще раз наголосив: неприпустимими є     випадки, коли замість того, щоб стояти на варті закону і захищати громадян, окремі працівники правоохоронних органів стають «злочинцями в погонах».

Закарпатські   підлітки стали менше чинити правопорушень

У четвер, 4 липня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулося засідання координаційної ради у справах дітей. Зокрема, порушувалося питання профілактики злочинності серед дітей та захисту прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Ужгород став найзабрудненішим містом Західної України

Нещодавно було озвучено жахливу статистику щодо атмосферного повітря: Ужгород згідно із дослідженнями Центральної геофізичної обсерваторії з понад 50 міст очолює рейтинг найзабрудненішого у Західному регіоні. Поступається, хіба що Луцьку - обласному центру Волині.

Нардепи-опозиціонери від Закарпаття не голосували за виділення коштів для святкування Дня Ужгорода

Нардепи від Закарпаття Валерій Лунченко, Валерій Пацкан та Віктор Балога не проголосували за включення до порядку денного постанови про виділення коштів для святкування Дня Ужгорода. Документ підтримали тільки представники Партії регіонів та комуністи.

Понад 1 мільйон легкових автомобілів перетнули у Закарпатті кордон з Євросоюзом

Із 9 міжнародних пунктів пропуску для автомобільного сполучення, розташованих у зоні діяльності Чопської митниці Міндоходів, найбільша кількість автівок з початку року перетнула пункти пропуску:   «Чоп» - 216 тисяч, «Лужанка» - 204 тисяч   та «Ужгород» - 178 тисяч.

В’ячеслав Грозний: «Результат сьогодні для нас був не головним»

Відбувся товариський матч «Говерла» — «Земплін»

На Берегівщині 3,5 тисячі громадян займаються бізнесом

Протягом останніх шести місяців розпочали свою діяльність 77 фізичних осіб підприємців, а загальна чисельність суб’єктів господарювання в Берегівському районі становить 3425 осіб. За рахунок сплати ними податків і зборів бюджети отримали близько 5 млн. грн., а це на півмільйона більше ніж торік.    

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат