Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25280, 20

У Закарпатті буде автобан на 108 км

Нардеп від Закарпаття Іван Бушко — про закарпатський автобан, вибори у Хусті та туристичні шляхи.

Викладачі УжНУ професійно гратимуть у бейсбол (ФОТО)

Викладачі та студенти УжНУ створили на Закарпатті першу бейсбольну команду. В Ужгороді на стадіоні «Буревісник-УжНУ» відбувся перший – показовий матч з бейсболу серед аматорів, які започаткувати цей вид спорту у Закарпатті.

Цигарки на 180 тисяч гривень та "Мерседес" - тепер у руках прикордонників  

Прикордонники   Мукачівського загону   відділу «Лужанка» виявили в нафаршированому сигаретами позашляховику дві тисячі сто шістдесят тисяч сигарет.

Балозі не дадуть балотуватися у депутати (ЗМІНЕНО)

Павло Балога та Степан Деркач не зможуть взяти участі у перевиборах. Це саме новина, тому що подія ще не відбулася. Вона відбудеться, швидше за все, наступного тижня, але говорити про неї потрібно вже зараз.

Огляд кафе Чарлі в Ужгороді (ФОТО)

Черговий рест-тест «РІО» вже провела не у кав’ярні, а в кафе, де готують їжу. Власне, вихідними не надто хочеться готувати, кортить кудись піти з близькими і з’їсти поживний і не найдорожчий обід. Редакція вже давно придивляється до закладу харчування «Чарлі», що на вулиці 8 Березня.

LALO Project презентують кліп про літню насолоду і Крим (ФОТО, ВІДЕО)

LALO Project презентують кліп на ремікс «In This Moment» про літню насолоду, море і Крим.

Ужгородська влада протидіє малому бізнесу

У вівторок,   23 липня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якого стане ситуація, що склалася в Ужгороді з отриманням дозволів від різних установ.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 23 липня. Наповнюйте чашечку улюбленою кавою й плануйте корисні справи на цей день. Нехай успіх буде присутнім у всіх починаннях, а хороший настрій не залишає вас за будь-яких неприємних обставин. До гарного дня - спеціальне відео від Rionews!

Еротичну виставу "Трамвай жадання" показали в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Ця вистава показує дно, темні сторони людського єства. Вистава з еротичними сценами, епізодами насильства й цілковитої безнадії та байдужості. Прем'єра відбулася вчора, 21 липня в Закарпатському облмуздрамтеатрі. Цим спектаклем завершили 67-й театральний сезон.

Сім'ям, у яких є кілька студентів, податкова надає знижки

Якщо в сім’ї декілька студентів – податкова знижка надається на кожного.

Закарпатське товариство постачає овочі відомій групі компаній

Наприкінці тижня в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав із робочим візитом одне із фермерських господарств Мукачівського району, а саме Ракошинську філію СТОВ «Шевченко».

На Воловеччині будують "Екоцентр" для оздоровлення дітей

Вже до кінця 2013 року планується завершити будівельні роботи. «Екоцентр» на Воловеччині прийматиме на оздоровлення дітей з області.

Інститут післядипломної освіти шукає працівників на кілька посад

Термін подачі заяв та необхідних документів для участі у конкурсі – один місяць з дня опублікування оголошення.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 22 липня. Нехай настрій буде бадьорим, справи корисними, а думки необтяжливими. Прокидайтеся від приємних запахів, звуків та налаштовуйте себе на вдалий початок робочого тижня. Затишного ранку, смачного кавування й цікавих співрозмовників!

Опозиціонери   не мають наміру йти під Балогу

Хоч як Віктор Балога намагається видавати із себе опозиціонера, однак сама опозиція з ним не хоче мати нічого спільного.

Близько 20 000 випадків нелегального працевлаштування вже виявили цього року в Україні

Для закарпатців літо — не тільки туристичний сезон, а й час сезонних підробітків. Починається гаряча пора в тисячах ресторанів, барів, кафе, кіосків і невеличких магазинів, у тому числі тих, що на літній період відчиняються в курортних містечках.

Найбільша на Західній Україні сонячна електростанція розташована в закарпатській Ірляві

Майже 43 тисячі блоків сонячних батарей на 23-х гектарах – електростанція в Ірляві, що на Ужгородщині, є найбільшою на Західній Україні. Електроенергії, що виробляється тут, достатньо, аби забезпечити цілий Великоберезнянський район або 10% від потреб Ужгорода та Ужгородщини.   Річна потужність цієї електростанції –10,09 Мвт, тут видобувають 9,6 кіловат за годину.

На "Селиській сироварні" за добу переробляють майже 1,5 тонн молока

У середу, 17 липня, заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович з робочою поїздкою відвідав Хустський район. Під час візиту посадовець ознайомився з роботу місцевих фермерських господарств.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат