Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25200, 20

Прокурори притягнули до відповідальності 28 високопосадовців

За виявлені прокуратурою порушення законодавства у сфері перевезень до відповідальності вже притягнуто 28 посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування.

Де, як і скільки заробляють сьогодні закарпатці

Світова економічна криза неабияк сплутала карти нашим заробітчанам. По-перше, у країнах Європи, де заробітки були доволі високими, платити стали значно менше, а, по-друге, знайти роботу там тепер набагато важче.

Рівень злочинності в Ужгороді - найвищий на Закарпатті

Про це заявив у понеділок, 29 липня прокурор Ужгорода Іван Штефанюк на координаційній нараді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 30 липня. Пам’ятайте, що в дрібницях щастя, тож насолоджуйтеся невеличкими ковтками ароматної кави й оточуйте себе приємними речами. Нехай гармонії прибуде вже зранку, а хороший настрій не забариться, незважаючи на всі клопоти й занятості. Будьте в тонусі, бадьоріть організм свіжозвареною кавою, й гарного вам вівторка!

Візьміть рудого котика!

Наша читачка з Мукачева знайшла на набережній цього милого котика. За короткий час він навчився всім хорошим манерам, був вакцинований, і зараз із нетерпінням чекає на господарів.  

На молодіжне житло цього року передбачили понад 6 мільйонів

Про Програми будівництва житла, що сьогодні діють в області, розповів директор Департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та  інфраструктури Закарпатської ОДА Віктор Лукеча.

В Ужгороді відбулася урочиста Літургія з нагоди свята Рівноапостольних Володимира й Ольги

У   неділю 28 липня 2013 року  в Ужгороді в день спомину Володимира Великого Греко-католицька парафія Рівноапостольних Володимира і Ольги провела урочисте Богослужіння   з нагоди престольного празника.

Ужгородець ледь не спалив себе на площі перед Закарпатською ОДА

В Ужгороді 49-річний місцевий житель намагався вчинити спробу самоспалення біля будівлі обласної державної адміністрації.

За півроку закарпатці сплатили понад 3 мільйони гривень екоподатку

Платниками екологічного податку в області є 7898 суб’єктів господарювання. За шість місяців цього року вони сплатили на 500 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. З цих коштів до місцевих бюджетів надійшло понад 1,5 млн. грн. Державна скарбниця отримала   більше 1,7 млн. грн., що майже на 1 млн. грн. перевищує тогорічні показники за аналогічний період.  

У Хусті сталася жахлива ДТП: одна людина загинула, четверо травмовані

29 липня о 08:00 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили про дорожньо-транспортну пригоду. На автошляху «Мукачево-Рогатин», на виїзді з міста Хуст у напрямку Тячева, зіткнулися ВАЗ 2107 та КамАЗ 53213.

Ужгородська регата 2013 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, напередодні Дня флоту України, в Ужгороді відбулася традиційна літня подія - "Ужгородська регата 2013".

На Воловеччині відгуляли "Дзвінкі перлини Верховини"

Уся Воловеччина лунала дзвінкими перлинами коломийок у виконанні красунь-вокалісток, творчих колективів області та сусідніх регіонів. Щорічний фестиваль "Дзвінкі перлини Верховини", що відбувся 28 липня в смт Воловець, цьогоріч зібрав кілька тисяч глядачів з різних куточків України. Аматорські колективи з усієї області презентували різні за жанром та настроєм коломийки: від ліричних до веселих застільних. Окрім цього, кожна сільська рада Воловецького району підготувала самодіяльні колективи, які виступили на фестивалі.

Американський футбол. «Лісоруби» розібралися з «Монархами» і готуються до матчів плей-оф

Відбулися останні матчі у Східному і Західному дивізіонах Першої ліги. Таким чином визначено команди, які в розіграють між собою медалі. Так, за золото й срібло розіграють між собою переможці дивізіонів ФК «Вовки» (Вінниця) і «Лісоруби» (Ужгород). За бронзу боротимуться другі команди дивізіонів: «Леви» (Львів) — «Дельфіни» (Маріуполь). Фінальні матчі відбудуться 11 серпня.

Футбол. «Говерла» вперше виграє у Сімферополі (ВІДЕО)

У третьому турі ужгородський клуб розгромив поранену «Таврію» з рахунком 3:1.

Заборгованість по зарплаті на підприємствах ЖКГ зменшилася на 41%

«Уряд жорстко контролює зменшення заборгованості із заробітної плати, зокрема на підприємствах житлово-комунального господарства. Завдяки цьому така заборгованість на підприємствах галузі в 2012 році скоротилася в 1,6 раза, або на понад 14 млн. грн. (до 23 млн. грн.). А за 6 місяців поточного року – зменшилась ще на 9,4 млн. грн. (або на 41%)», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на виїзному засіданні колегії Мінрегіону в Донецьку.

На Іршавщині горів "АВС"

У Іршавському районі,   в селі Кушниця, сталася пожежа в магазині «АВС».

В УжНУ новий герб і прапор

Для Ужгородського національного університету розробили нову символіку.

Управління міндоходів проведе семінар

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області запрошує 1 серпня 2013 року взяти участь у семінарі щодо подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій в електронній формі дротовими і бездротовими каналами зв’язку.

Чехи переказали на школу у Колочаві 150 тис. чеських крон

Закарпаття відкриває нові горизонти співпраці з Чеською Республікою. До неї долучився і Пардубицький   край, розташований в історичних областях Богемія і Моравія, на північному сході Чехії.

Задекларовані зобов’язання мають бути сплачені

Шановні ужгородці - платники податків, не пропустіть термін сплати податкового зобов’язання, зазначеного Вами у податковій декларації.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат