Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25140, 20

Чари слова в шатах пісні або враження від пісенника Юрія Шипа «Шиліякі співанки»

Передусім хочу наголосити, що збірка вибраних пісень Юрія Шипа «Шиліякі співанки» пропонується любителям слова та музики з нагоди 70-ліття з дня народження поета.

Подорож на 135 років назад

Закарпатець написав роман-містифікацію про рідне місто на перетині віків із гостросюжетними колізіями й відомими сучасниками.

Заслужений лікар Степан Біляк заявив, що на нього чинять тиск, тому він має намір звернутися до прав

Раду захисту прав пацієнтів та лікарів на Закарпатті має намір створити заслужений лікар України, кандидат медичних наук, протоієрей Степан Біляк. Про це він повідомив під час чергового засідання в Ужгородському прес-клубі.

«Для створення бази відпочинку   біля СК «Юність» потрібне бажання людей, що мають владу і кошти...»

Так вважають наша читачка Ольга Пономарьова з Ужгорода, а також чимало її однодумців. Ось що пані Ольга пише в листі до редакції. «Будь-який населений пункт стає привабливим для життя при наявності в ньому інженерних комунікацій, чистих вулиць і дворів, зелені, всього того, що створює комфорт для людської душі й очей.

Ужгород поверне свої фонтани? (фотофакт)

Принаймні така тенденція вже проглядається: з минулого тижня на пл. Поштовій відкопали, у прямому значенні, засипаний грунтом у 90-ті роки фонтан. А саме звільнили від грунту конструкцію, задуману при проектуванні пл. Поштової
для функціонування фонтана.

Справжнє літо — на воді, справжнє літо — в аквапарку! (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З першого серпня ужгородці, які у спекотні літні дні таки знудилися за відпочинком на воді, отримали чудову нагоду «наздогнати» таку можливість ще цього літа.

Балогу прибрали

Як повідомляє сайт УА-Репортер, для песика Балоги, який поселився на території аквапарку в парку «Підзамковий», настали невеселі дні. Через те, що в четвер 1 серпня аквапарк було відкрито для відвідувачів, будку, в якій жив Балога, довелося перенести аж у самий закуток біля побутових приміщень.

Чемпіонат Іршавщини. Чотири погроми гостьових команд

У неділю 28 липня відбулись матчі 12 туру чемпіонату Іршавського району з футболу. Господарі виявились дуже негостинними по відношенню до своїх опонентів. Усі чотири поєдинки завершились розгромами гостьових команд, прогнозованим з яких був тільки один. Загалом забито 21 гол (5.25 за гру).

У Харкові розстріляли впливового закарпатського бізнесмена

Мова йде про Ярослава Бисагу, одного із засновників та незмінного очільника компанії «Омега-Автопоставка» - крупного дистриб'ютора запчастин, шин та масел на ринку України.

У новому будинку в Ужгороді залишилося здати 2 квартири (ФОТО)

У ці дні в Ужгороді саме завершується будівництво 15-квартирного багатоповерхового будинку, що на вулиці Мальовничій.

Мукачівці спілкуються з податковою через електронну пошту

Від початку року через Інтернет прозвітували 98% платників податку на додану вартість. Серед усіх суб’єктів господарювання – це найвищий показник. Разом з тим ця категорія платників не тільки в Мукачівському районі, а й загалом на Закарпатті при поданні звітів найчастіше користується засобами   телекомунікаційного зв'язку.

Понад 11 тисяч ужгородців звернулися до Центру обслуговування платників податків

Вже більше року в ДПІ у м.Ужгороді працює Центр обслуговування платників податків, який створений з метою покращення умов обслуговування бізнесу, економії часу   та оперативного вирішення питань, що виникають у суб’єктів господарювання та пересічних громадян. Злагоджена робота колективу інспекції, ввічливість та доброзичливість до кожного клієнта   створюють атмосферу довіри та партнерства між державою та бізнесом.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 2 серпня. Релаксуйте зранку і не переймайтеся через дрібниці протягом дня. Нехай навколо буде якомога більше позитивних людей, щирих емоцій, а також неймовірний аромат свіжозвареної кави. Затишку вам наприкінці тижня й хорошого відпочинку на вихідних!

Кошеня чекає на дбайливого господаря

Будемо вдячні за допомогу безпритульному двомісячному кошеняті.

Закарпаття третє за кількістю одружень

У першому півріччі нинішнього року в Західній Україні (Львівська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська, Волинська, Чернівецька, Івано-Франківська області) зареєстровано 24 651 шлюб.

Завтра на площі Театральній проведуть мітинг-реквієм

2 серпня 2013 року о 18.00 в Ужгороді на площі Театральній відбудеться мітинг-реквієм «Скорботна свічка пам'яті святої», присвячений міжнародному дню пам'яті жертв ромського голокосту.

Новим начальником Аварійно-рятувального загону спецпризначення став Олег Паламарчук

Відповідно до наказу Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 24 липня 2013 року № 474 та пунктів 32, 36 Положення про порядок проходження служби особами рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту, підполковника служби цивільного захисту Олега Паламарчука   призначено начальником Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області. До цього Олег Паламарчук очолював відділ організації заходів цивільного захисту У ДСНС України у Закарпатській області.

Футбол. В суботу «Говерла» приймає запорізький «Металург» (АНОНС)

У рамках чемпіонату України команди провели 14 матчів, у яких 8 разів перемагали металурги, 4 рази матчі завершувалися внічию, двічі вигравала «Говерла» (обидва рази у домашніх матчах). Голи: 7:19. В останніх матчах, що відбулися в минулому сезоні, поєдинок у Запоріжжі закінчився нічиєю (1:1), а в Ужгороді перемогла «Говерла» (2:0). Ще один поєдинок команди провели в Кубку України. Сталося це у минулому сезоні. У 1/16   фіналу «Говерла» у Запоріжжі поступилася — 0:1.

Понад 150 ужгородських підприємців залучено до державної реєстрації

З початку року фахівцями Міндоходів ДПІ у м. Ужгороді   було   виявлено понад 150 бізнесменів, які здійснювали підприємницьку діяльність без відповідних дозвільних документів, отримуючи при цьому прихований дохід.

На Закарпатті не забувають про ромів-жертв Голокосту

Щороку, 2 серпня у всьому світі відзначається скорбна подія/дата – Всесвітній день пам'яті ромів – жертв Голокосту під час Другої світової війни. Цього дня 1944 року нацистами були знищені циганські в*язні табору смерті Аушвіц у м. Освєнцим, Польща. Серед загиблих також були роми, яких вивезли до цього табору із населених пунктів, розташованих на території теперішнього Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат