Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.11.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 3 листопада. Підтримуйте світову гармонію своїм хорошим настроєм і впевненими діями. Життя просте, якщо сприймати його з гумором і розпочинати день з ароматного кавування. Впевненості вам і вдалого понеділка!

Цитата дня: Любов — не для чужих очей. Любов — то таємниця. Незбагненна примха безрозсудного серця. Квітка папороті. Палкі обійми під сонцем не змусять ту квітку розпуститися вночі. Тільки — дві зорі, що раптом перестануть світити холодним блакитним вогнем, запалають теплим світлом любові і впадуть у своє кохання, як у темний, безлюдний ліс, де на них уже чекає квітка папороті. І що його бідкатися про загублене життя? Любов — краща за життя. І щоби це зрозуміти, треба прожити ціле життя.

© Люко Дашвар "Молоко з кров'ю"

3 листопада 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність. Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10м/с. Температура повітря вночі 4° тепла - 1° морозу, вдень 8-13° тепла, в горах місцями вдень 6-8° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність. Без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 10-12° тепла.


ІМЕНИНИ 3 листопада – Олександр, Олексій, Анатолій, Аркадій, Василь, Володимир, Георгій (Єгор, Юрій). , Дем’ян, Дмитро, Іван, Костянтин, Микола, Сергій, Федір, Яків.



Цей день в історії

1493 — Христофор Колумб відкрив Домініку.
1871 — У Центральній Африці знайдена зникла експедиція Девіда Лівінгстона.
1888 — Знайдена остання жертва Джека-Різника.
1903 — Панама за підтримкою США відокремилася від Колумбії.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Падіюн
До 7 листопада — виставка-продаж “У світі натурального каменю”.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 5 листопада — «Супершістка, 3D”. Поч. об 11.30, 18.50.   “Сімейка монстрів, 3D”. Поч. о 10.00, 14.50. “Бджілка Майя,   3D”. Поч. о 13.20. “Лють”. Поч. о 16.30, 20.40, 23.00.
3 листопада — допрем’єрний показ історичної драми Олеся Саніна “Поводир”. Поч. о 19.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 5 листопада — «Бджілка Майя, 3D”. Поч. о 10.20, 11.40, 14.50. «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 10.50. “Гірко! - 2”. Поч. о 13.10, 18.00, 21.30. “Місто героїв, ЗD”. Поч. о 12.40, 17.10. “Лють”. Поч. о 14.40, 19.10, 21.40. “Страховик”. Поч. о 16.10. “Такі гарні і люди”. Поч. о 19.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 5 листопада   — «Лють». Поч. об 11.40, 15.40, 19.45, 22.00. «Сімейка монстрів, ЗD”. Поч. о 14.00. “Супер шістка”. Поч. о 10.00, 18.00.    
Художній музей імені Бокшая
До 3 листопада — виставка “Осінь-2014» (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Віталія Слободського (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка одягу та вишивки Закарпаття.  
До 22 листопада — виставка різьби по дереву Валерія Федурці.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Обласна художня виставка «Осінь-2014», присвячена Дню художника (графіка та декоративно-прикладне мистецтво).
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Виставка «In memoriam» до 120-ї річниці від дня народження П. Сови, відомого громадського діяча краю, краєзнавця, історика, археолога.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто зосередити всю свою увагу на досягненні найближчих цілей. Попрацюй з графіком дня. Цілком можливо, ти будеш все встигати, якщо приділиш трохи часу плануванню свого часу. Клієнти і партнери задоволені твоїми результатами. Не збавляй темпи.
Телець. Сьогодні тобі варто більше часу приділити фінансовій складовій. Перевір активи. Чи все в порядку зі звітами. Спробуй спланувати свої витрати і доходи. Найближчим часом тобі випаде відмінний шанс заробити. Скористайся їм. Близькі люди тебе сьогодні ввечері порадують.
Близнюки. Сьогодні тебе чекає чудова можливість проявити свій потенціал. Не соромся, будь собою. У тебе вельми вражаючий потенціал. Використовуй його з користю. Будь в собі впевнена. Спробуй показати себе з найкращого боку. Близькі та друзі тебе в цьому підтримають.
Рак. Сьогодні тобі варто більше часу приділити спілкуванню з колегами і партнерами. Відносини в колективі сьогодні стануть важливіше, ніж досягнення фінансових цілей. Єдність є тією силою, за допомогою якої ти можеш зрушити гори. Стань частиною справжньої команди або навіть очоль її.
Лев Сьогодні тобі варто більше часу приділити навчанню. Ти упускаєш щось важливе. У другій половині дня приділи увагу спілкуванню, не має значення, якого характеру воно буде, у тебе є шанс закласти надійний фундамент майбутніх успіхів. Вір у себе.
Діва. Сьогодні тобі варто звернути пильну увагу на фінансову сторону. Не варто ображатися на інших людей, оскільки це зробить негативний вплив на твоє матеріальне становище. Спробуй більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Будь уважна до слів і мотивів оточуючих.
Терези   Сьогодні тобі варто приділити увагу здоров'ю. Не варто нехтувати симптомами. Спробуй довести до логічного кінця лікування, якщо хворієш. Близькі люди можуть дещо дратувати своєю опікою. Не варто зриватися через дрібниці. Будь вдячна за все хороше, що отримуєш.
Скорпіон Сьогодні тобі варто звернути увагу на маркетингову сторону тієї справи, якою ти займаєшся. Має сенс переглянути позиціонування самого продукту на ринку. Зараз ти в змозі запропонувати ринку справжнє ноу-хау. Дай свободу фантазії. Ти обов'язково знайдеш відповіді на всі хвилюючі тебе питання. Подивися на ситуацію з боку спостерігача, неупереджено.
Стрілець. Сьогодні тобі варто більше часу приділити зустрічам та спілкуванню з тими, хто тобі дорогий. Не варто нехтувати спілкуванням з протилежною статтю. Цілком імовірні симпатії, навіть початок багатообіцяючих відносин. Пам'ятай, що любов живиться довірою та повагою один до одного. А тому не прагни почати відносини з егоїзму.
Козеріг Сьогодні у тебе з'явиться чудова можливість просунутися по кар'єрних сходах. Намагайся не нехтувати своїми обов'язками. Тобі варто більше часу приділити спілкуванню з тими, від кого ти в тому чи іншому сенсі залежиш. Близькі також порадують. Не посилайся на втому, приділи їм трохи часу.
Водолій. Відмінний день для тих, хто перебуває в пошуках другої половинки. Намагайся сьогодні не упустити подарунок ангелів любові - зустріч, яка може багато чого змінити в твоєму житті. Цей день чудово підходить для реалізації задуманого, особливо для тих, хто пов'язаний з творчими професіями.
Риби Сьогодні твоя інтуїція буде на висоті. А тому тобі варто прислухатися до своїх відчуттів. Намагайся не нехтувати спілкуванням з іншими людьми. Цей день чудово підходить для реалізації творчих планів та проектів. Не варто обмежувати себе в прояві емоцій. Сьогодні ти маєш повне право бути собою.

.



А зараз — усміхніться :)



Дитинство: Скінчились гроші – пішов, нарвав, граєш далі.



Чоловік з жінкою прокидаються зранку:
- Петро, я красива?
- Галю, ну нашо оце зранку скандал?



Хлопчик років 4-5-ти приходить в молочний магазин, ставить на прилавок бідончик і каже:
- Мама шкажала шметани!
Продавець наливає сметану, малий бере бідон і йде до виходу. А продавець йому навздогін:
- Хлопче! А гроші!?
Малий:
- Мама шкажала - в бідоні…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат