Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25060, 20

Понад 11 тисяч ужгородців звернулися до Центру обслуговування платників податків

Вже більше року в ДПІ у м.Ужгороді працює Центр обслуговування платників податків, який створений з метою покращення умов обслуговування бізнесу, економії часу   та оперативного вирішення питань, що виникають у суб’єктів господарювання та пересічних громадян. Злагоджена робота колективу інспекції, ввічливість та доброзичливість до кожного клієнта   створюють атмосферу довіри та партнерства між державою та бізнесом.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 2 серпня. Релаксуйте зранку і не переймайтеся через дрібниці протягом дня. Нехай навколо буде якомога більше позитивних людей, щирих емоцій, а також неймовірний аромат свіжозвареної кави. Затишку вам наприкінці тижня й хорошого відпочинку на вихідних!

Кошеня чекає на дбайливого господаря

Будемо вдячні за допомогу безпритульному двомісячному кошеняті.

Закарпаття третє за кількістю одружень

У першому півріччі нинішнього року в Західній Україні (Львівська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська, Волинська, Чернівецька, Івано-Франківська області) зареєстровано 24 651 шлюб.

Завтра на площі Театральній проведуть мітинг-реквієм

2 серпня 2013 року о 18.00 в Ужгороді на площі Театральній відбудеться мітинг-реквієм «Скорботна свічка пам'яті святої», присвячений міжнародному дню пам'яті жертв ромського голокосту.

Новим начальником Аварійно-рятувального загону спецпризначення став Олег Паламарчук

Відповідно до наказу Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 24 липня 2013 року № 474 та пунктів 32, 36 Положення про порядок проходження служби особами рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту, підполковника служби цивільного захисту Олега Паламарчука   призначено начальником Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області. До цього Олег Паламарчук очолював відділ організації заходів цивільного захисту У ДСНС України у Закарпатській області.

Футбол. В суботу «Говерла» приймає запорізький «Металург» (АНОНС)

У рамках чемпіонату України команди провели 14 матчів, у яких 8 разів перемагали металурги, 4 рази матчі завершувалися внічию, двічі вигравала «Говерла» (обидва рази у домашніх матчах). Голи: 7:19. В останніх матчах, що відбулися в минулому сезоні, поєдинок у Запоріжжі закінчився нічиєю (1:1), а в Ужгороді перемогла «Говерла» (2:0). Ще один поєдинок команди провели в Кубку України. Сталося це у минулому сезоні. У 1/16   фіналу «Говерла» у Запоріжжі поступилася — 0:1.

Понад 150 ужгородських підприємців залучено до державної реєстрації

З початку року фахівцями Міндоходів ДПІ у м. Ужгороді   було   виявлено понад 150 бізнесменів, які здійснювали підприємницьку діяльність без відповідних дозвільних документів, отримуючи при цьому прихований дохід.

На Закарпатті не забувають про ромів-жертв Голокосту

Щороку, 2 серпня у всьому світі відзначається скорбна подія/дата – Всесвітній день пам'яті ромів – жертв Голокосту під час Другої світової війни. Цього дня 1944 року нацистами були знищені циганські в*язні табору смерті Аушвіц у м. Освєнцим, Польща. Серед загиблих також були роми, яких вивезли до цього табору із населених пунктів, розташованих на території теперішнього Закарпаття.

Фестиваль «Брустурянська кедровиця» відбудеться на Тячівщині

11 серпня в с. Лопухів, давня назва якого – Брустри, відбудеться фестиваль «Брустурянська кедровиця».
Назву фестивалеві подарували кедри, які ростуть у Брустурянському ЛМГ на висоті 1350 м на бідних, кам’янистих грунтах.

В Ужгороді продадуть легендарну «Червону Ружу»  

Чергова сесія Ужгородської міської Ради відбудеться 2 серпня. Через недавні проблеми з прокуратурою, міська рада оприлюднила проекти рішень.

Спростилося перетинання кордону організованими туристичними групами в автомобільних пунктах пропуску

У пунктах пропуску для автомобільного сполучення прикордонний контроль організованих (туристичних) груп пасажирів здійснюється в пріоритетному порядку на окремих смугах руху. Для прискореного перетинання кордону організованою групою туристичні оператори (туристичні агенти), інші суб’єкти господарської діяльності та фізичні особи повинні:

Оновлений водозабір у   Великому Березному економитиме понад   30 тис. грн. щомісячно

Реконструкцію його планують завершити вже восени цього року. На місці робіт у середу, 31 липня, побував і в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо.

Генпрокуратура взяла і закрила дві резонансні в Закарпатті справи

Журналісти порталу «Тиждень.ua» намагалися з’ясувати, на якій стадії перебуває розслідування резонансних ДТП, що трапилися в Україні минулого року. У рейтинг резонансних аварій видання потрапили і дві жахливі ДТП, що сталися на Закарпатті.

Прокуратура покарала чиновника Ужгородської міськради, який заощаджував на дитині-сироті

Прокуратура міста Ужгорода добилася, щоб дитині-сироті було виплачено державну соціальну допомогу.
 

Прокуратура перевірить законність будівництва по вулиці Заньковецькій в Ужгороді

Прокуратура міста Ужгорода ініціювала перевірку за фактом будівництва по вул. Заньковецької – Бестужева поряд з ринком.

700 тисяч гривень витратили на майбутні пологи в Перечині (ФОТО)

У середу, 31 липня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав із офіційним робочим візитом Перечинський район. Разом із головою РДА Петром Грициком посадовець оглянув хід реконструкції пологового відділення районної лікарні, познайомився з роботою місцевого підцентру екстреної медичної допомоги, а також відвідав ряд інших важливих соціально-економічних об’єктів гірського регіону.

Ужгородські школярі одержать подарунки

У четвер,   1 серпня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане   початок благодійної   акції «Подарунки школярам».

Мешканці гуртожитку на Богомольця знову написали Чубірку. Нагадують про родичів – його і Трикура

«7 Днів» знову отримав гнівного листа мешканців гуртожитку по вул. Богомольця, 20 в Ужгороді. Нагадаємо: на початку липня обурені люди через ЗМІ апелювали до депутата Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка, котрий, йшлося в листі, намагається позбавити їх житла.

Водний комплекс «Aqua Rio Park» в Ужгороді вже приймає перших гостей (ДОПОВНЕНО)

На календарі перше серпня. Для Ужгорода цей літній місяць розпочинається з приємної звістки – вже з 6-ої години ранку можна відвідувати 25-метровий красень-басейн водного комплексу «Aqua Rio-park».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат