Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25000, 20

Авто загорілося на ходу, водій встиг вистрибнути

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції сьогодні, 7 серпня, близько 08.20 год. надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що на перехресті вулиць Сороча-Закарпатська в м.Мукачеві зайнялась машина.

У Закарпатті буде +40, пожежники б'ють тривогу

За інформацією Закарпатського гідрометеорологічного центру 07-09–го   серпня на рівнинній частині території Закарпатської області очікується сильна спека 35-40˚ та в більшій частині території області надзвичайна пожежна небезпека   (5 клас).

Завтра у Мукачеві мінятимуться фотографіями

Завтра, 7 серпня, в Мукачеві відбудеться перша на Закарпатті «Сушка» – міська акція вільного виставкового проекту по обміну фотографіями.

"Львівське" у 18 столітті — знято новий креативний ролик

29 липня 2013 року в ефірі українських телеканалів з’явився новий рекламний ролик пива «Львівське 1715» під назвою «Келих». Завдяки поєднанню сучасних технологій зйомки та цифрових спецефектів нове відео реалістично передає трансформацію сьогодення у 18 сторіччя та навпаки.

Ужгородська влада переконує, що Уж — чистий

"Інформація стосовно забруднення річки Уж неправдива", — йдеться у повідомленні Ужгородської міськради.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 7 серпня. Будьте в курсі найважливіших подій вже зранку, однак не перевтомлюйтеся від сприйняття інформації. Варто залишати для себе хоча би кілька хвилин ранкової насолоди, щоб зустрічати прийдешній день у гармонії з собою. Ароматного кавування й корисних справ сьогодні!

Аналітика мовою оригіналу: Путин может выставить своего кандидата против Януковича

Депутат-регионал Олег Царев – о технократе Арбузове и своем потенциальном парламентском соратнике миллиардере Вадиме Новинском

На питання закарпатців персонально відповість головний ДАІшник

9 серпня 2013 року заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Резніков проведе особистий прийом громадян у Закарпатській області.

25 інвестиційних проектів має Закарпаття з Чеською Республікою

Закарпаття   дуже продуктивно розвиває співпрацю із краєм Височина Чеської Республіки. У цьому шестирічному партнерстві на теренах нашого краю реалізовано 25 інвестиційних проектів.

«Говерла» — «Металург» (З) — 1:1 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В суботу ужгородська «Говерла» зіграла внічию із запорізьким «Металургом» — 1:1.

В. о. голови ОДА   Ігор Свищо побував “гарячому” зв’язку   з краянами  


У вівторок, 6 серпня, в. о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо в рамках президентського проекту «Діалог з країною» провів «гарячу» телефонну лінію «Запитай у влади». Поставити своє запитання керівникові краю вирішили майже два десятки закарпатців.

До Урядового контактного центру у 2014-му можна буде звертатися цілодобово

«Сучасною європейською практикою забезпечення зворотного зв’язку між владою та суспільством є гарячі лінії. До кожного громадянина має бути адресний і професійний підхід. З 2012 року оформити звернення на Урядовий контактний центр (УКЦ) можна не тільки за телефоном, але й через Інтернет. У 2014 році УКЦ стане працювати цілодобово та запровадить ряд нових сервісів. Перш за все, це стосується консультацій щодо отримання адміністративних послуг(оформлення субсидій, матеріальної допомоги при народженні дитини, реєстрації підприємницької діяльності та інші) через Центри надання адмінпослуг або через відділення Укрпошти», - сказав Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул під час наради в Урядовому контактному центрі.

Рахівщина запрошує на "Гуцульську бриндзю"

7-8 вересня 2013 року – святкуватимуть повернення вівчарів з полонин,
ХIV-ий фестиваль-ярмарок ,,Гуцульська бриндзя”

Афганці заплатили 50 тисяч доларів США,   щоб потрапити до країн ЄС

Минулої доби під час спільного проведення контрольних і режимних заходів прикордонники Чопського загону та інспектори ДАІ Перечинського РВ УМВС виявили неподалік кордону групу невідомих осіб.

До мобільної групи «Митного контролю» долучилися журналісти

На території Закарпатської області, як і по Україні в цілому проходить комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Митний контроль». Сьогодні до проведення заходів долучилися журналісти.

Інтернів-бюджетників   змушують підписувати заяви на «контракт». Вони звернуться до прокуратури

Інтернів-бюджетників керівництво УжНУ змушує підписувати заяви на «контракт». Про те, що квоти на навчання по державному замовленню Інститут післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки УжНУ не отримав, директор Інституту Іван Рогач повідомив інтернам лише 1 серпня. Тоді ж їм одразу і було запропоновано підписати заяви про перехід на навчання за контрактом

Щодоби в області стається 20 пожеж в екосистемах

Пожежонебезпечність сьогодні сягає п’ятого — найвищого — класу за загальноприйнятою шкалою. У 30-градусну спеку на Закарпатті часто спалахує сухостій, чагарники та горять смітники.

З початку року Берегівщина отримала 180 тис. грн. земельного податку

Загалом, в скарбниці Берегівського району після сплати платниками податкових зобов’язань з цього виду податку надійде близько півмільйона гривень.

Маленькі ужгородці перевтіляться у фараонів (ФОТО)

12 серпня у Studio LOOK   в Ужгороді (вул. Швабська, 64а) запрацює дитячий арт-клуб «Чудеса Стародавнього світу».

Закарпатські студенти-стоматологи здобувають досвід у Словаччині (ФОТО)

Студенти стоматфакультету УжНУ проходять літню виробничу практику у Словаччині.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат