Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24920, 20

Від самосуду людей суддю вберегли міліціонери

На Закарпатті міліція не допустила самосуду громадян над суддею. Про це повідомляє офіційний сайт УМВС України в Закарпатській області.

Україна має докласти більше зусиль для захисту осіб, які постраждали через торгівлю людьми

15 серпня в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого став підсумок аналізу ситуації в Україні стосовно механізмів захисту прав осіб, які постраждали від торгівлі людьми.

Гандбол. «Карпати» повернулися з Драгобрату. Найближчі матчі товариські

Ужгородський ГК «Карпати» повернувся з навчально-тренувальних зборів, що відбулись на Драгобраті. Із новими силами й оновленим складом команда продовжує готуватися до нового гандбольного сезону.

Дипломати й керівники ОДА обговорили перспективи відкриття   нового пункту пропуску «Лубня-Волосате»

Закарпаття з візитом відвідує Генеральний консул Республіки Польщі у Львові Ярослав Дрозд. У   середу він разом з головою Закарпатської обласної ради Іваном Балогою відвідали Великоберезнянщину, де побували на місці відкриття майбутнього пункту пропуску «Лубня-Волосате».

Енергетики перекладали свої обов’язки на плечі споживачів

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ПАТ «Закарпаттяобленерго» припинити дії за ознаками зловживання монопольним становищем.

Берегівське КХП порушило законодавство

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ПАТ «Берегівський КХП» на 9 тис.грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Підозрюваного у жорстокому вбивстві закарпатця таки взяли під варту

За внесеною апеляційною скаргою прокуратури підозрюваний у скоєнні особливо тяжкого злочину перебуває під вартою.

Грузини-нелегали не змогли здолати Карпати (ФОТО)

Минулої доби прикордонники Чопського загону затримали чергових мігрантів, які прагнули потрапити до Словаччини у незаконний спосіб.   «Ривок через Карпати» припинили військовослужбовці відділу «Княгиня», що дислокується у Великоберезнянському районі.

Голова обласної організації "Реформи і порядок" злякався гадюки на терасі кафе в Ужгороді

Влітку у Закарпатті та у центр Ужгорода зокрема активізовуються гадюки.

Футболісти з Закарпаття стали чемпіонами України (ФОТО)

11 серпня на стадіоні Центрального Парку у Вінниці відбулися фінальні ігри Чемпіонату України з американського футболу. Перемогу здобули «Ужгородські Лісоруби».

Студенти УжНУ платитимуть університету частинами

Студенти Ужгородського національного університету тепер можуть оплачувати своє навчання в розстрочку, причому без сплати кредитних відсотків і комісій.

Табачник судитиме іноземні таланти у Закарпатті

У Виноградові 15-й фестиваль «Кришталеві грона» збере представників різних країн світу.

Закарпатці захопили кабінет судді, яка залишила вбивцю сидіти вдома (ФОТО, ВІДЕО)

В Іршаві закарпатці брали штурмом кабінет судді, яка посадила під домашній арешт вбивцю. Про це розповідає власкор 1+1 Наталія Зотова на своїй сторінці у Facebook.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 15 серпня. Нехай вас не підводять обставини зранку й не нервують випадкові неприємності. Успіх завжди поруч, варто лише уважніше роздивитися навколо себе. Затишку вам на цілий день, розпочинаючи вже з ранкового кавування, а також тепла у близьких долоньках й щирості в очах, що навпроти. Гарного дня!

Росія розпочала війну проти України

Митниця Російської Федерації із 14 серпня зупинила весь український імпорт до своєї країни.

За півроку в Ужгороді та районі на ліки витратили понад 400 тисяч гривень

З початку 2013 року на медикаменти для жителів Ужгородщини витратили 410 тисяч гривень.

В Україні стало на третину більше фітнес-центрів

З початку нинішнього року (станом на 12 серпня) в Україні зареєстровано 1 273 суб’єктів господарювання, які основний вид своєї діяльності пов’язують зі спортом – 181 юридичних та 968 фізичних осіб-підприємців.

Футбол. "Металіст" відсторонили від єврокубків

Завершилося розгляд дисциплінарної справи проти "Металіста" - в результаті харківський клуб усунено від участі в єврокубках у сезоні 2013/14.

Футбол, Збірна України. Через Ізраїль на Сан-Марино і Англію (АНОНС СЬОГОДНІШНЬОГО МАТЧУ)

Збірна України, за три матчі зумівши перевернути все з ніг на голову в своїй групі по відбору до ЧС-2014, готується до вирішальних ігор, які й визначать володарів путівки на бразильський Мундіаль. Після феєричної перемоги у Чорногорії Михайло Фоменко збирає команду на контрольний поєдинок проти Ізраїлю з прицілом на Сан-Марино і Англію.

Рекорд по-закарпатськи: з незаконного обігу вилучено цигарок на 2,5 млн. гривень

Фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області присікли перевезення вантажним автомобілем 300 тисяч пачок сигарет по підставним документам.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат