Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24980, 20

Концерт "Кантусу" в Ужгородському замку на фото (ФОТО)

У п’ятницю, 26 липня, у внутрішньому дворику Ужгородського замку відбувся концерт, присвячений 1025 річниці Хрещення Київської Русі. Мистецький захід відвідали поціновувачі духовної музики, серед яких були, зокрема, представники влади і духовенства.

За півроку майже 22 тисячі закарпатців отримали закордонні паспорти

Сьогодні, 26 травня, на колегії ГУДМС України в Закарпатській області підсумовували,   як спрацювала служба у першому півріччі цього року, та окреслили пріоритетні завдання на наступний квартал. Ці питання в.о.начальника ГУДМС України в Закарпатській області Олександр Бердар обговорював із керівниками структурних та територіальних підрозділів   Головного управління.

На Закарпатті затримали отримувача посилки з наркотиками

На початку липня ц.р. на митному посту “Тиса” Чопської митниці під час митного огляду мікроавтобусу, який прибув з Португалії, серед інших посилок співробітники СБУ спільно з митниками виявили у залізній банці з-під какао підозрілу речовину темно-коричневого кольору. Експертиза підтвердила, що у банці майже 85 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу – гашишу.

Стартував кубок «Берег-фест» 2013 року. Є перші сенсації

Відбулись перші матчі попереднього раунду Кубка Берегівського району «Берегфест – 2013», більшість з яких були досить результативними, а один завершився нищівним розгромом. Загалом у шести поєдинках забито 28 голів (в середньому по 4.7 за гру).

Бaлогівці незаконно піаряться на проблемах закарпатців

Якщо людина підла, то вона підла у всьому. Якщо не вдасться самому відкусити з пирога, то підлі люди не дадуть кусати з цього пирога нікому. Пригадайте історію, коли клан Балог зарубав проект будівництва в Ужгороді аквапарку. Це був інвестиційний проект на 27 млн. євро. Чи могли Балоги допустити, щоб хтось, а не вони, міг будувати такий великий об’єкт? Звичайно, що ні, тому і зарубали, підло розширивши через обласну раду паркову зону до тих меж, де мав будуватися найбільший у Східній Європі аквапарк. І їм начхати, що ужгородці залишилися без можливості оздоровлюватися та відпочивати, а сам Ужгород без можливості суттєво поповнити бюджет.

Ми найгірші в СНД

Україна виявилася економічним аутсайдером СНД.

Огляд редакційної пошти

Редакція вдячна читачам за активність, за порушення актуальних тем і за небайдужість. Думка кожного закарпатця є вагомою, тим паче, якщо вона опублікована у пресі, адже на такі повідомлення реагують різні органи. Один із прикладів, коли на лист ужгородки про невиплату зарплатні підприємством відреагувала прокуратура області й вжила відповідні заходи. Відтак кожен лист може бути дієвим і, безумовно, суспільно важливим не лише для певних людей, а й для області загалом.

По розпеченому вугіллю до «Книги рекордів України»

Нещодавно на базі «Екокурорт Ізки», що на Міжгірщині, під керівництвом голови обласної асоціації «Закарпатський морж» та головного вуглеходця Богдана Дикого був встановлений перший рекорд у області. Ця історична подія відбулася у рамках святкування Івана Купала, що пройшло на базі цього унікального екокурорту (директор А. Бойко).

Закарпатська прокуратура передала найбільше   обвинувальних актів до суду

Серед них 8 стосовно працівників органів внутрішніх справ.

Закарпатці просили   київське керівництво   міліції відмінити об’єднання райвідділів

Через сумнозвісні врадіївські події авторитет української міліції суттєво підмочено. Проте негідна поведінка окремих правоохоронців не може перекреслити роботу всього 280-тисячного колективу правоохоронців. Тож аби донести до громадськості цю тезу й водночас вивчити проблеми, що існують на місцях, цими днями в усіх регіонах держави роботу тамтешньої міліції інспектувало київське керівництво.

У ДТП, в якому загинула відома закарпатська лікарка, машина опинилася під трактором (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Rionews повідомляв, що вчора ввечері у трагічному ДТП на Хустщині загинула відома ендокринолог Оксана Передрій. Її чоловік — викладач УжНУ — у реанімації.

Легковик Олександра Передрія врізався в тракторний причіп, який був без світловідбивачів (ВЕРСІЇ)

Як ми вже повідомляли в четвер о 22.40 у Хустсь­кому районі сталася жахлива аварія. Між се­лами Велятино і Виш­ково автомобіль «Volkswagen Polo» врі­зався у причіп трактора «ЮМЗ-6», завантаженого тюками з сіном.

На Закарпатті спад народжуваності й приріст смертності

На жаль, демографічна статистика в нашій області поки що не покращилася. До редакції надійшли нові статистичні дані щодо демографії й позитивної тенденції не спостерігається.

Олександр Вілкул:   «У Всеукраїнському конкурсі перемогли 249 проектів   місцевих рад»

«Уряд створює можливості для розробки та реалізації місцевими громадами власних проектів розвитку територій. Зокрема, підтримує проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Тільки за останні три роки (з 2010 року) в конкурсі взяли участь понад 1800 проектів місцевих громад», — сказав віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на засіданні Ради Конкурсу.

Юнацька першість Іршавщини. “Заріччя” та “Гребля” пішли у відрив

У неділю 21 липня відбулись матчі 11 туру юнацької першості Іршавщини з футболу. Господарі виявились напрочуд гостинними і здобули тільки дві перемоги, зазнавши трьох поразок. У двох іграх місцеві фани були змушені ковтати “валідол” після невдалих дій своїх улюбленців. Ще один двобій завершився передбачуваною мировою. У підсумку в 6 матчах було забито 20 голів (3.3 голи за гру).

Військова прокуратура відбила   від Балоги ділянку на Гагаріна

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері відстояла в апеляційному суді законне рішення суду першої інстанції про повернення державі земельної ділянки площею 1,32 га, вартістю 750 тис. грн. в Ужгороді.

Багаторічна експедиція Невицького   замку під загрозою зникнення

Волонтери приїжджають сюди з усього світу, вивчають українську, прибирають, а для археологічних розкопок не мають дозволу.

Еротичну виставу «Трамвай «Жадання» показали в Ужгороді

Ця вистава показує дно, темні сторони людського єства. Вистава з еротичними сценами, епізодами насильства й цілковитої безнадії та байдужості. Прем’єра відбулася 21 липня в Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв. Цим спектаклем завершили 67-й театральний сезон.

У неділю «Говерла» зіграє з «Таврією»

Сімферопольський клуб переживає найгірші часи за всю історію виступів у Чемпіонаті України. Команда вже другий трансферний сезон не має права оновлювати склад, до того ж КДК ФФУ зняв із команди три очки. «Таврія», один із чотирьох клубів, які грали у всіх сезонах УПЛ, є одним із претендентів на виліт.

Мешканці міста просять прокуратуру з’ясувати, чи законне будівництво на Минайській, 16

Ужгородці вкотре стали свідками захоплення зеленої зони, на якій розпочато будівництво. Йдеться про землі загального користування на Минайській, 16, де огороджено земельну ділянку площею близько 90 кв. м й викопано траншею під фундамент завглибшки 1 метр.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат