Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 25020, 20

Як   вдосконалити процедуру сплати штрафу

Сьогодні в Управлінні Державтоінспекції Закарпаття відбулася нарада з представниками банківських установ, щодо внесення змін до законодавства щодо процедури сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху та автоматичного їх заліку під час отримання таких коштів.

«Захочуть повернути – повернемо, захочуть зарахувати на майбутнє - зарахуємо»

Сказав під час інтерв’ю одному з регіональних телеканалів Ігор Кріль начальник   управління доходів і зборів   з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. Йшлося про те, що громадяни, котрі вже сплатили податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки   можуть зарахувати свої кошти для сплати в наступному році або повернути їх, звернувшись із заявою до територіального органу Міндоходів за місцем реєстрації. Після розгляду заяви, через двадцять днів з моменту її написання, кошти будуть перераховані на рахунок громадянина.

На Закарпатті рятувальники та лісники боронили ліс від пожежі

6 серпня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення про пожежу за межами с. Ляхівці Ужгородського району.

Аналітика: Україна існує лише для галочки?

На фоні глобальної боротьби між США та Китаєм за стратегічне світове панування, Українська держава вже давно не проводить розробку навіть середньострокового плану дій. Невже, правда, ніби геополітиків у нас немає, бо геополітика не цікавить нинішнє керівництво?

Названі претенденти на звання найкращого футболіста Європи

Фінальний тур голосування, за результатами якого визначиться переможець, пройде 29 серпня в Монако.

На водному комплексі «Aqua Rio Park» в Ужгороді літо у розпалі

Для Ужгорода літній місяць серпень розпочався з приємної звістки – вже з 6-ої години ранку можна відвідувати 25-метровий красень-басейн водного комплексу «Aqua Rio-park».

Ужгородські діти вчилися майстерності ДАІшників (ФОТО)

Хоча на дворі літо, діти відпочивають від шкільних занять, інспектори ДАІ Закарпаття продовжують проводити уроки та роз’яснювати дітворі елементарні правила поведінки на дорозі. Судячи з задоволених дитячих облич – ніхто не проти позайматися улітку.

40 мільйонів доларів вклали інвестори у Берегівський район

Угорщина, Італія, Австрія, Росія та США - це ті країни, з яких найбільше надійшло фінансів в економіку Берегівського району. Загалом іноземні інвестори вклали в розвиток підприємництва району 39 млн. 400 тис. дол. США.

У Мукачеві вибухнуло авто — водій вислизнув з машини під час руху

Як вже повідомляло Мукачево.net. сьогодні, 7 серпня, близько 08.20 год. надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що на перехресті вулиць Сороча-Закарпатська в м.Мукачеві зайнялась машина.

Авто загорілося на ходу, водій встиг вистрибнути

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції сьогодні, 7 серпня, близько 08.20 год. надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що на перехресті вулиць Сороча-Закарпатська в м.Мукачеві зайнялась машина.

У Закарпатті буде +40, пожежники б'ють тривогу

За інформацією Закарпатського гідрометеорологічного центру 07-09–го   серпня на рівнинній частині території Закарпатської області очікується сильна спека 35-40˚ та в більшій частині території області надзвичайна пожежна небезпека   (5 клас).

Завтра у Мукачеві мінятимуться фотографіями

Завтра, 7 серпня, в Мукачеві відбудеться перша на Закарпатті «Сушка» – міська акція вільного виставкового проекту по обміну фотографіями.

"Львівське" у 18 столітті — знято новий креативний ролик

29 липня 2013 року в ефірі українських телеканалів з’явився новий рекламний ролик пива «Львівське 1715» під назвою «Келих». Завдяки поєднанню сучасних технологій зйомки та цифрових спецефектів нове відео реалістично передає трансформацію сьогодення у 18 сторіччя та навпаки.

Ужгородська влада переконує, що Уж — чистий

"Інформація стосовно забруднення річки Уж неправдива", — йдеться у повідомленні Ужгородської міськради.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 7 серпня. Будьте в курсі найважливіших подій вже зранку, однак не перевтомлюйтеся від сприйняття інформації. Варто залишати для себе хоча би кілька хвилин ранкової насолоди, щоб зустрічати прийдешній день у гармонії з собою. Ароматного кавування й корисних справ сьогодні!

Аналітика мовою оригіналу: Путин может выставить своего кандидата против Януковича

Депутат-регионал Олег Царев – о технократе Арбузове и своем потенциальном парламентском соратнике миллиардере Вадиме Новинском

На питання закарпатців персонально відповість головний ДАІшник

9 серпня 2013 року заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Резніков проведе особистий прийом громадян у Закарпатській області.

25 інвестиційних проектів має Закарпаття з Чеською Республікою

Закарпаття   дуже продуктивно розвиває співпрацю із краєм Височина Чеської Республіки. У цьому шестирічному партнерстві на теренах нашого краю реалізовано 25 інвестиційних проектів.

«Говерла» — «Металург» (З) — 1:1 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В суботу ужгородська «Говерла» зіграла внічию із запорізьким «Металургом» — 1:1.

В. о. голови ОДА   Ігор Свищо побував “гарячому” зв’язку   з краянами  


У вівторок, 6 серпня, в. о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо в рамках президентського проекту «Діалог з країною» провів «гарячу» телефонну лінію «Запитай у влади». Поставити своє запитання керівникові краю вирішили майже два десятки закарпатців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат