Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24940, 20

За сім місяців митний контроль на Закарпатті пройшли майже 5 мільйонів громадян

Кількість перетинів, яка була оформлена інспекторами Чопської митниці Міндоходів тільки протягом липня цього року становить понад 882 тис. громадян.

У під’їзді ужгородської багатоповерхівки виявили гранату

Сьогодні, 14 серпня, о 03.16 до оперативно-рятувальної служби від чергового МВ УМВС надійшло повідомлення про те, що на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Благоєва в Ужгороді, виявили поліетиленовий пакет, ймовірно в якому, знаходиться схожий предмет на ручну гранату часів Великої Вітчизняної війни.

Міліція шукає винуватця ДТП у Берегівському районі

Правоохоронці Берегівського районного відділу розшукують автомобіль темного кольору, який 13 серпня 2013 року близько 21 години 30 хв. у селі Яноші Берегівського району по вул. Головній неподалік будинку № 165 здійснив наїзд на пішохода та зник у напрямку міста Мукачева.

Банкіри навчать закарпатських дітей рахувати гроші

Люди по-різному ставляться до особистих коштів: одні вдало керують своїм бюджетом, а іншим грошей постійно не вистачає. Особливо актуальним фінансове питання є для дітей.

Експерти доводять, що врадіївські міліціонери не ґвалтували Ірину Крашкову

Експерти у двох із трьох біологічних досліджень не виявили змиви чоловічої ДНК. Результати третьої експертизи показали присутність біологічних слідів на тілі Крашкової, проте, кому вони належать, поки не встановлено.

Священики допомагатимуть ректору УжНУ Ващуку облаштовувати сквер (ФОТО)

Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський в ректораті УжНУ провів робочу зустріч з ректором університету, доктором технічних наук, професором Федором Ващуком.

2400 закарпатців втсупили цього року на безплатне навчання

Ректор УжНУ проф. Федір Ващук продемонстрував найсучасніший в Україні університетський телекомунікаційний комплекс, а також розповів про цьогорічну вступну кампанію.

Податкова підказує, що робити ужгородцям з їхніми перевищеними доходами

Як перейти на іншу групу платнику єдиного податку ІІ групи, якщо він в середині ІІІ кварталу перевищив допустимо граничний обсяг доходу для цієї групи?

"Триста8ісім" розказали, про що їхній дебютний кліп (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація дебютного музичного відео від фольк-панк-рок гурту «Триста8ісім» та студії «Фінт».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 14 серпня. Зустрічайте екватор тижня в доброму гуморі й міцно тримайте в руках філіжанку улюбленої кави – заряд батьорості на весь день. Нехай навколо буде якомога більше приємних речей, а співрозмовники лише цікавими. Не перевтомлюйтеся занадто, адже надворі літо, тож найкращі його дні варто залишити для себе. Гарної середи!

На Закарпатті пройдуть Дні туризму

У вівторок, 13 серпня, під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА Ігоря Свища пройшла робоча нарада з питань організації та підготовки до проведення Днів туризму на Закарпатті, під час яких в Ужгороді відбудеться ХІІ Міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр-Закарпаття 2013» та туристичний фестиваль «Євро Карпати-2013».

Путін “кинув” Віктора Балогу на 400 млн. євро?

За інформацією, отриманою з достовірних джерел, Швейцарський банк SLB заблокував належний Віктору Балозі рахунок на суму 400 млн. євро у зв’язку з неможливістю довести легальність розміщених коштів.

Американський футбол. «Лісоруби» чемпіони Першої ліги (ВІДЕО)

У першій лізі (другий дивізіон) ЧУ з американського футболу відбулися фінальні зустрічі, у яких визначилися медалісти турніру. Переможцями першості стали ужгородці, проте ще не відомо чи будуть «Лісоруби» заявлятися до Вищої ліги. Нагадаємо, у 2009 році ужгородці стали чемпіонами України у Вищій лізі, перервавши багаторічну гегемонію Донецька у цьому виді спорту.

Генпрокурор Пшонка звільнить прокурорів Мукачева, Мукачівського та Міжгірського районів

Учора Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, який вийшов з відпустки, підписав накази про звільнення прокурорів Мукачева Руслана Біловара , Мукачівського та Міжгірського районів - Романа П'ятки та Богдана Пилипа. Цю інформацію інтернет-виданню Закарпаття онлайн підтвердила прес-секретар прокурора Закарпатської області Вікторія Попович.

Виявлено порушення при закупівлі хлібобулочних виробів  

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало трьох приватних підприємців загалом на 14 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, які призвели до спотворення результатів торгів.

Мукачівську лабораторію ветеринарної медицини оштрафовано  

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало Мукачівську міжрайонну державну лабораторію ветеринарної медицини за зловживання монопольним становищем.

Відтепер декрет зараховуватимуть у соціальний стаж

Перебування у відпустці по вагітності та пологах буде враховуватися в страховий стаж, адже набрав чинності Закон України від 14 травня 2013 року №231-VII, яким внесено зміни в декілька законів стосовно пенсійного забезпечення.

Закарпатці попросили у губернатора Ледиди гроші, роботу, ділянку, житло та тепло у квартирі (ФОТО)

У вівторок, 13 серпня, очільник області поспілкувався з жителями Закарпаття під час особистого прийому громадян. Цього разу по допомогу до керівника краю звернулися більше двадцяти закарпатців.

Неповнолітнього закарпатця можуть посадити через турка

Учора на Закарпатті прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону запобігли спробі незаконного перетину державного кордону двома особами.

Чубирко звинуватив Балогу у кількох замахах на власне життя

Далі - повна цитата політика: "Не знаю з яких причин – від дефіциту фантазії і тем для піару чи якогось сезонного загострення, нардеп В.Балога і його вірнопіддані ЗМІ зчинили політичний галас по факту пожежі автомобіля одного з жителів Мукачева. Невідомо також з якого дива приплели до цієї історії мене".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат