Ситуація зі Щадеєм – це політичний театр

admin 13.11.2014 15:14 ПОЛІТИКА

Театральним дійством назавав знятя Щадея політолог Сергій Федака. Також він вважає, що Балогові не бути міністром МВС.

ПРо це доктор історичних наук, професор Сергій Федака сказав сьогодні на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі.

«Місцеві вибори відбудуться вчасно, в нормальному режимі, а не в авральному. З'являться нові обличчя. Київ почне придивлятися до місцевої еліти, щоб визначитися, кому ж передавати децентралізацію. Виокремляться політичні місцеві лідери. Сформуються політичні регіональні еліти. Лідери майдану теж вбралися в пір'я», - пророкує політолог Сергій Федака.

«Я очікувала, що процес створення коаліції буде більш прозорий. Це була хороша можливість показати, як відбувається цей процес. Всі лідери говорять про прозорість, але її немає. Все дізнаємося хіба що зі ЗМІ», – резюмувала політолог Маріанна Колодій.

«Я дивлюся на все з більшим оптимізмом, особливо якщо його порівнювати з попереднім парламентом. У вівторок буде створено коаліцію і буде названо прем’єра – ним стане Арсеній Яценюк. І сподіваюся, що до вечора вівторка проголосять всіх міністрів», - зазначив під час прес-конференції Сергій Федака.

У найближчі дні, на думку Федаки, Петро Порошенко ініціює прийняття рішень щодо ситуації на сході. Будуть скасовані компромісні закони і будуть прийняті інші рішення для відновлення контролю на території. Друга проблема – стабілізація гривні, соцвиплат і економічної ситуації загалом.

За матеріалами 7dniv.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат