Районний футбол. Огляд-аналіз 11-го туру в першій лізі чемпіонату Виноградівського району

Євген Свищо для riоnews 13.11.2014 13:56 СПОРТ

У дорослих все дуже неочікувано.
Загальна статистика. Ігровий день був дуже хорошим для гостей, які здобули 58.3 % залікових очок (при середньому показнику за одинадцять турів – 36.1 %) та встановили свій новий рекорд пропущених м’ячів – 0.75 за поєдинок (при середньому показнику за одинадцять турів – 2.36 за матч). Цим самим було побите їх попереднє досягнення другого туру – 1.33 мячі за гру.


Щодо окремих матчів

Пробудження аутсайдера

Головна сенсація сталась у Перехресті, де найреальнішою мала стати мінімальна перемога гостей. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та новосільці вперше в цьому сезоні не забили жодного м’яча і зазнали фіаско.

Капустяне дербі на користь лідера

Аналогічна сенсація сталась у центральній битві дня першої ліги у Великих Комятах, де найреальнішою мала стати нічия. Трохи меншою була ймовірність мінімальної звитяги гостей. Та «Боржава» продовжила, до п’яти матчів, свою виїзну серію, протягом якої щоразу забивала більше одного м’яча і здобули впевнену перемогу.

«Ардовець» дав бій

На стадіоні в Неветленфолу господарі мали здобувати мінімальну перемогу. Та підвиноградівці, завдяки влучному пострілу Артура Продана, вчетверте поспіль не пішли з чужого поля без забитого м’яча та відвоювали мирову.

Підкорювачі «Скали»

У найконкурентнішому двобої ліги у Веряці все мало завершитись внічию. Та «Егреш», завдяки влучним пострілам Владислава Біланчука та Любомира Макари, припинив свою двоматчеву виїзну безгольову серію і тріумфував.

***
У юнаків дуже суттєва несподіванка

Загальна статистика

Ігровий день пройшов за низької результативності – 2.25 гола за поєдинок (при середній за одинадцять турів – 3.89 за матч) та був трохи кращим для господарів, які здобули 75 % залікових очок (при середньому показнику за одинадцять турів – 64.8 %) і дуже мало пропустили – 0.5 мячів за гру (при середньому показнику за одинадцять турів – 1.56 за поєдинок).

Щодо окремих матчів

Потонули у водах «Боржави»

Головна сенсація сталась у Великих Комятах, де господарі мали вигравати з різницею в 2-3 голи. Та молодь із Боржавського втретє поспіль та вчетверте в цьому сезоні загалом не пішла з чужого поля без забитого м’яча і досягла шаленого тріумфу. Такий забивний стиль у цих чотирьох іграх (у Новому Селі, Перехресті, Олешнику та Великих Комятах) дозволив «Боржаві» здобути 50 % залікових балів (при 40 % за всі свої гостьові матчі за одинадцять турів).

Фіаско на Перехресті

Досить неочікувано завершилась найконкурентніша битва дня юнацької першої ліги в Перехресті, де найреальнішою мала стати мінімальна перемога господарів. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та новосільці вчетверте поспіль не забили жодного голу і зазнали фіаско. Як наслідок, у цих чотирьох матчах (проти «Егреша», «Ардовця», «Колоса» та «Перехрестя») новосільці отримали від суперників 100 % розгромів своєї команди (при 75 % таких за одинадцять турів).

Битва титанів

У центральному двобої дня юнацької першої ліги у Веряці господарі мали вигравати з різницею в 2 мячі. Та молодь із Олешника, завдяки влучному пострілу свого кращого бомбардира Богдана Котляра, вчетверте поспіль не пішла з чужого поля без забитого голу і була близькою до сенсації.

Чергова звитяга «Неветлена»

Найпередбачуваніше, аж до різниці м’ячів, завершився двобій у Неветленфолу. Підвиноградівці вдруге поспіль та втретє в поточній першості загалом не забили на виїзді жодного м’яча. Як наслідок, у цих трьох гостьових поєдинках (у Веряці, Боржавському та Неветленфолу) «Ардовець» здобув 0 % залікових пунктів (при

26.7 % за всі п’ять поєдинків).

***

Переміщення команд

Кому вгору?

У поточних таблицях, за наслідками 11-го туру, на два місця вгору підстрибнула основа «Егреша», яка втретє увійшла до призової зони, в межах якої провела трохи більше половини цього сезону.

Кому вниз?

На дві сходинки в зворотньому напрямку перемістився дорослий склад «Колоса», який втретє опустився до нижньої половини таблиці, в рамках якої перебував трохи більше половини поточного чемпіонату.

Результати 11-го туру:

«Перехрестя» – «Тиса» Нове Село – 1:0 (юнаки – 4:0), «Колос» Великі Комяти – «Боржава» Боржавське – 0:2 (0:1), «Неветлен» Неветленфолу – «Ардовець» Підвиноградово – 1:1 (1:0), «Скала» Веряця – «Егреш» Олешник – 1:2 (2:1),

Становище команд після 11-го туру:

Дорослі

«Боржава» Боржавське – 23 очок (різниця голів – 36:12), «Ардовець» Підвиноградово – 18 (22:12), «Егреш» Олешник – 16 (16:16), «Неветлен» Неветленфолу – 14 (18:12), «Колос» Великі Комяти – 14 (19:15), «Тиса» Нове Село – 9 (16:21), «Скала» Веряця – 5 (8:24), «Перехрестя» – 3 (4:27),

Юнаки

«Скала» Веряця – 22 (28:8), «Егреш» Олешник – 15 (20:14), «Ардовець» Підвиноградово – 14 (11:10), «Колос» Великі Комяти – 13 (22:16), «Боржава» Боржавське – 13 (19:19), «Неветлен» Неветленфолу – 12 (17:18), «Перехрестя» – 12 (13:21), «Тиса» Нове Село – 3 (8:34).

Євген Свищо для riоnews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат