В Ужгороді відзначать річницю Революції гідності

admin 14.11.2014 11:54 ПОДІЇ

21. листопада, о 15:00   в місті Ужгороді на пл. Театральній відбудеться відзначення першої річниці "Революції Гідності" (Євромайдану), та шанування пам'ять загиблих під час цих подій.

Здавалося б, зовсім недавно свідоме українське суспільство вийшло на вулиці столиці виявити свій громадський протест. А вже цього місяця відзначаємо річницю Майдану.

За цей рік відбулося чимало доленосних подій: вимога підписати угоду про асоціацію з ЄС переросла в боротьбу проти диктаторства та національної зради. НАЦІЮ НЕ ЗЛАМАТИ. Навіть спроби силою придушити її волю. Герої Майдану, своїм прикладом, підштовхнули до боротьби, що й досі триває.

Ці події навіки закарбувалися в серцях, душах та в історії нашої Батьківщини, єдиної, неподільної, соборної України. З початку Революції Гідності з’явилася необхідність вибороти собі справжню незалежність. Довести собі, що не дарма гинули патріоти за всю історію існування України. Довести, що українці – НЕ РАБИ! Показати, що справжня влада в руках народу, а не олігархів і мафіозників. Кожен повинен боротися проти свавілля влади та кланово-олігархічної форми правління на верхах владних структур та місцевих самоврядувань.

Українці повинні пам’ятати і шанувати Героїв Небесної Сотні, що гинули за СВОБОДУ всіх наступних поколінь. Також наш з вами обов’язок – продовжити цю святу справу. Змінюючи себе, ми змінюємо Україну.

З цієї нагоди Ужгород відзначить річницю Майдану.

Організатори заходу: Закарпатське об’єднання «Україна Соборна»,

Карпатський легіон «Україна Соборна»

та громадське об’єднання «Молодь Закарпаття».

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат