Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24860, 20

Боротись за Кубок «Берег-Фест» виявилось не по зубах крилатому птаху

Відбулись матчі ¼ кубка Берегівського району “Берег-Фест” 2013 року.

Російський банк заблокував   400 млн. євро на рахунку Балоги

Відразу кілька джерел повідомили сенсаційну новину про те, що швейцарський банк SLB заблокував належний Вікторові Ба­ло­зі рахунок на суму 400 млн. євро через неможливість довести легальність розміщених коштів. Тобто банк просто попросив довести, що гроші зароблені чесним шляхом.

Свалявський район: внаслідок ДТП постраждали дві людини

15 серпня на автошляху Перечин-Липча неподалік села Солочин Свалявського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Чубирко звинуватив Балогу в кількох   замахах на власне життя

Як ми повідомляли в минулому номері, Віктор Балога пов’язав нещодавнє займання автомобіля в Мукачеві з політичною помстою з боку одного з колишніх кандидатів у депутати облради Івана Чубирка.

Закарпатці сплатили понад 4 мільйони гривень земельного податку

Ці кошти надійшли в бюджет Закарпаття від фізичних осіб протягом січня-липня 2013 року.

На Міжгірщині платників навчали електронному звітуванню

Днями в Центрі обслуговування платників податків ДПІ у Міжгірському районі пройшов семінар – практикум для підприємців. Під час семінару   суб’єктам господарювання продемонстрували основні аспекти подання звітності засобами Інтернету.

Чи стане Закарпаття енергонезалежним?

В області перетворюють воду, сонце і рослини в енергію, на черзі вітер, а також раціональне використання й енергозбереження.

Футбол. "Говерла" гратиме з "Металістом" вночі (АНОНС)

Завтра ФК «Говерла» приймає чергового «гранда» українського футболу ФК «Металіст». Це ще одне випробування, яке «Говерла» буде намагатися пройти з честю. Харківський клуб вже прибув до Ужгорода, у його складі немає Марлоса, зате є Девич. Причина через яку не зіграє Марлос — травма. В той же час, незважаючи на травму отриману в матчі з Ізраїлем, на полі може з’явитися Девич. Н допоможе своїй команді Едмар. "Українець" отримав двоматчеву дискваліфікацію.

Україна третя у фехтуванні

З 5 по 12 серпня в Будапешті проходив Чемпіонат світу з фехтування. За результатами змагань збірна України в командному заліку посіла третє місце.

Ужгород очікує на велике ромське переселення

Останнім часом чимало ужгородців скаржилися міській владі Ужгорода на ситуацію, що склалася на Радванці. Представники ромської народності без отримання будь-яких дозволів зводять свої картонно-дошкові будинки на протипаводковій дамбі, посеред проїжджої частини вулиць, маючи переконан-ня, що радванська земля то... їхня спадкова вотчина. Як сказав один із ромських старост, «бо ж табір там сто років існує...»

У Закарпатті відфестивалили свято шишкової «Віагри» (ФОТО)

Днями в Лопухові, що на Тячівщині, пройшов оригінальний фест «Брустурянська кедровиця», присвячений унікальному напою на основі молодих шишок — кедровиці. Навколо цього особливого трунку вже третій рік поспіль лопухівці влаштовують чимале свято з частуваннями шишковою настоянкою, куштуванням місцевої смаженини та запальними гуцульськими піснями й танцями.

Безкоштовний підбір окулярів від «Світ оптики — Прогрес»



Нещодавно на розі проспекту Свободи та вул. Заньковецької в Ужгороді відкрився сучасний салон «Світ оптики — Прогрес». Зручність місця розташування та паркування дозволить у максимально короткий термін підібрати і швидко виготовити нові окуляри.

Викладачка Берегівського медколеджу принизила дівчинку й не дозволила скласти вступні іспити

Мешканка Берегівщини Катерина Вегшев через газету «Вісник Берегівщини» написала, що її доньку з фізичною вадою правої руки зухвало принизили у приймальній комісії Берегівського медколеджу й не дали змогу скласти вступні іспити.

У Закарпатті звільнили   13 міліціонерів

«За негативними мотивами різного характеру тільки у 2013 році загалом звільнено 13 тепер уже колишніх міліціонерів», — каже в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник.

У Балоги блохи і воші

Як повідомляє Інтернет-видання UA-Reporter.com, песик Балога, який поселився на території AQUARIOPARKу в Ужгороді, втратив апетит і змарнів. Як виявилося, його закусали блохи і воші.

На вихідних в Ужгороді — дві міжнародні виставки собак

Цих вихідних, 17—18 серпня, в Ужгороді відбудуться дві міжнародні виставки собак усіх порід, а також спецвиставка собак мисливських порід.

Любителям театру покажуть "Саломею" за Оскаром Уайльдом (АФІША)

Скандальна історія про винуватицю загибелі пророка Йоканаана – юну жінку, наділену незбагненною силою пристрасті, що лякає і вабить, втілення цнотливості серед розпусти – побачить світ 7 вересня.

Яким буде оновлений санаторій в Ужгородському районі (ФОТО)

Рекреаційний заклад на Ужгородщині (с. Нижнє Солотвино), почали реорганізовувати ще у 2002 році. З 2006 року тут ведуть активні будівельні роботи. Уже працюють апарт-готель, ресторан, бювет, комплекс басейнів. Об’єкт буде лікувально-оздоровчим, працюватиме на базі лікувальних кременистих мінеральних вод, – повідомляє прес-центр ОДА.  

Як виселяють закарпатців з їхніх осель

Виселення із займаного жилого приміщення допускається з підстав, установлених законом. Виселення проводиться добровільно або в судовому порядку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат