Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24800, 20

Спека на Закарпатті не спадатиме   до суботи

Найближчим часом, температура повітря на більшій частині території області триматиметься в межах 34 - 36 градусів. Сильна спека на Закарпатті протримається ще до суботи

Відпочивальникам рекомендують ознайомитися   з правилами перетину митного кордону України

 Міністерство доходів і зборів України інформує, що громадяни, які перетинають кордон України можуть попередньо ознайомитися з правилами його перетину. Так, в митних пунктах пропуску на кордоні, при аеропортах міжнародного сполучення така інформація розміщується для загального ознайомлення у вигляді стислих довідок у спеціально відведених місцях (на тематичних стендах).

"Вибуховий"   предмет,   виявилений   на будівництві в Ужгороді,   вибухівкою не є

Учора в Ужгороді, при копанні котловану під будівництво, що ведеться на місці колишнього підприємства "Лантіп" на вулиці Собранецькій, екскаватор зачепив ковшем заіржавілий залізний предмет. Запідозривши, що це може бути щось вибухонебезпечне, будівельники зупинили роботи і зателефонували правоохоронцям.
"Міна", яку виявили при будівництві в Ужгороді, виявилася іржавою гирею

В Ужгороді готуються до   «Медового   Спасу »

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів фестивалю-ярмарку бджільництва «Медовий спас», що проходитиме в Ужгороді 16-18 серпня.

Проведено перевірку щодо запобігання виникненню пожежам у екосистемах   Виноградівщини

а інформацією Закарпатського Гідрометцентру з 7 по 9 серпня у районі зберігатиметься надзвичайна пожежна небезпека 5-го класу. В цей період вводяться тимчасові обмеження на відвідування населенням лісових масивів.

Студентів УжНУ вчитимуть краще за 300 тисяч євро

Для цього в УжНУ налагоджують відповідну матеріально-технічну базу.

Міндоходів вилучили товарів на 14 мільйонів гривень у Закарпатті

У ході спецоперації з незаконного обігу вилучено товарів на суму 14 млн. грн. та розпочато 8 кримінальних проваджень. Операція «Держкордон-2013» проводиться з 14 лютого поточного року на виконання розпорядження Міністра доходів і зборів Олександра Клименка щодо посилення заходів з протидії корупції під час митного оформлення товарів та здійснення митних процедур.

В.о. голови ОДА   Ігор   Свищо відвідав з робочим візитом Мукачівщину і Свалявщину  

Під час поїздки, яка відбулась 7 серпня, в. о. голови Закарпатської ОДА ознайомився із роботою закладів бюджетної сфери, а також найбільшими виробництвами районів.

Американський митець подарує свою скульптуру Ужгороду

8 серпня, об 11.30 четвер у ректораті УжНУ (колишній економічний факультет) відбудеться презентацiйна зустрiч із скульптором із США Сергiєм Можневським, який подарує одну із своїх робіт (скульптуру мислителя) Ужгороду.

Парковки біля пологового будинку в Ужгороді наразі не буде

Вчора на виконкомі Ужгородської міськради розглядали проект рішення про надання та продовження дозволів на проведення земляних робіт. Один із пунктів проекту викликав жваве обговорення.

Мер Погорєлов: сили і честі більше в Ужгороді не буде

Таке рішення затвердили на засідання виконавчого комітету.  

Мер Ужгорода Погорєлов запевнив, що жіночі консультації на БАМ не перенесуть

Вчора виконком Ужгородської міськради схвалив 4 медичні програми.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 8 серпня. Розподіліть свій час так, аби його було достатньо на хороші миті й бажаних співрозмовників. Кавування буде удвічі приємнішим, якщо додати до нього нотку оптимізму й улюблені солодощі. Не відмовляйте собі в затишному ранкові й отримаєте протягом дня значно більше позитивних зустрічей і справ. Бадьорого прокидання!

Про декларації з особливого податку треба прозвітувати до кінця тижня

Граничний термін подання декларації з особливого податку на операції з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами – 9 серпня 2013 року. Подати податкову звітність з цього податку платники мають до органу Міндоходів за місцем реєстрації. Базовим податковим періодом для складання та подання звітності з цього податку є календарний квартал. Строки подання податкової звітності за базовий звітний період становлять 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу. Після подання податковим агентом декларації в нього є десять днів для того аби перерахувати в бюджет суму нарахованого податку.

Олену Солодовник призначено начальником ДПІ у Міжгірському районі

Сьогодні, в залі Міжгірської районної державної адміністрації відбулося її урочисте представлення за участі заступника начальника Головного управління Міндоходів в Закарпатській області Віталія Кричка, голови Міжгірської РДА Василя Щура та інших районних керівників.

Футбол, Ліга чемпіонів. «Металіст» — ПАОК (анонс)

Сьогодні в третьому кваліфайраунді Ліги чемпіонів відбудуться матчі у відповідь. Після виїзної перемоги 2:0 «Металіст» приймає грецький ПАОК.

«Говерла» тренується в Угорщині через поганий стан тренувальних полів в Ужгороді

У інтерв’ю телеканалу «Футбол» В’ячеслав Грозний повідомив, що на ужгородському «Авангарді» відбувається ремонт полів.

Як   вдосконалити процедуру сплати штрафу

Сьогодні в Управлінні Державтоінспекції Закарпаття відбулася нарада з представниками банківських установ, щодо внесення змін до законодавства щодо процедури сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху та автоматичного їх заліку під час отримання таких коштів.

«Захочуть повернути – повернемо, захочуть зарахувати на майбутнє - зарахуємо»

Сказав під час інтерв’ю одному з регіональних телеканалів Ігор Кріль начальник   управління доходів і зборів   з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. Йшлося про те, що громадяни, котрі вже сплатили податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки   можуть зарахувати свої кошти для сплати в наступному році або повернути їх, звернувшись із заявою до територіального органу Міндоходів за місцем реєстрації. Після розгляду заяви, через двадцять днів з моменту її написання, кошти будуть перераховані на рахунок громадянина.

На Закарпатті рятувальники та лісники боронили ліс від пожежі

6 серпня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення про пожежу за межами с. Ляхівці Ужгородського району.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат