Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24760, 20

Американський футбол. «Лісоруби» чемпіони Першої ліги (ВІДЕО)

У першій лізі (другий дивізіон) ЧУ з американського футболу відбулися фінальні зустрічі, у яких визначилися медалісти турніру. Переможцями першості стали ужгородці, проте ще не відомо чи будуть «Лісоруби» заявлятися до Вищої ліги. Нагадаємо, у 2009 році ужгородці стали чемпіонами України у Вищій лізі, перервавши багаторічну гегемонію Донецька у цьому виді спорту.

Генпрокурор Пшонка звільнить прокурорів Мукачева, Мукачівського та Міжгірського районів

Учора Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, який вийшов з відпустки, підписав накази про звільнення прокурорів Мукачева Руслана Біловара , Мукачівського та Міжгірського районів - Романа П'ятки та Богдана Пилипа. Цю інформацію інтернет-виданню Закарпаття онлайн підтвердила прес-секретар прокурора Закарпатської області Вікторія Попович.

Виявлено порушення при закупівлі хлібобулочних виробів  

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало трьох приватних підприємців загалом на 14 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, які призвели до спотворення результатів торгів.

Мукачівську лабораторію ветеринарної медицини оштрафовано  

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало Мукачівську міжрайонну державну лабораторію ветеринарної медицини за зловживання монопольним становищем.

Відтепер декрет зараховуватимуть у соціальний стаж

Перебування у відпустці по вагітності та пологах буде враховуватися в страховий стаж, адже набрав чинності Закон України від 14 травня 2013 року №231-VII, яким внесено зміни в декілька законів стосовно пенсійного забезпечення.

Закарпатці попросили у губернатора Ледиди гроші, роботу, ділянку, житло та тепло у квартирі (ФОТО)

У вівторок, 13 серпня, очільник області поспілкувався з жителями Закарпаття під час особистого прийому громадян. Цього разу по допомогу до керівника краю звернулися більше двадцяти закарпатців.

Неповнолітнього закарпатця можуть посадити через турка

Учора на Закарпатті прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону запобігли спробі незаконного перетину державного кордону двома особами.

Чубирко звинуватив Балогу у кількох замахах на власне життя

Далі - повна цитата політика: "Не знаю з яких причин – від дефіциту фантазії і тем для піару чи якогось сезонного загострення, нардеп В.Балога і його вірнопіддані ЗМІ зчинили політичний галас по факту пожежі автомобіля одного з жителів Мукачева. Невідомо також з якого дива приплели до цієї історії мене".

Риба в Ужі могла вимерти через спеку, а не через хімію - ОФІЦІЙНО

У редакцію РІО надійшло повідомлення від місцевих рибалок. Кажуть, що вздовж річки Уж лежить багато мертвої риби, і ширяться чутки, мовляв, у річку потрапила небезпечна хімічна речовина.

Колишній депутат Олександр Шепелєв та його дружина попросили притулку в Угорщині

Про це повідомляє "УНН", з посиланням на радіо "Свобода", яке цитує угорську газету Magyar Nemzet.

Спецслужби США мають 700 шпигунських серверів у 150 країнах. Україна теж не виняток? (ДОПОВНЕНО)

Сервери-шпигуни розташовані в 150 країнах світу, у тому числі не тільки в Москві, але, подейкують, що й у Києві

Аналітика мовою оригіналу: Бути чи не бути децентрализації влади в Україні

В украинской политике, известной отсутствием системности, принято отмечать культурные различия разных регионов страны и даже использовать фразу "две Украины" (или, в зависимости от автора, три, четыре или даже восемь Украин!)

Закарпатці заплатили за свої ліцензії 10 мільйонів гривень

Від ліцензування в місцеві бюджети Закарпаття надійшло понад 10 млн. грн. Ці кошти перерахували суб’єкти господарювання за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Міндоходів закликає закарпатців внести платежі до 14 серпня

Авансові платежі з ПДФО необхідно сплатити до 14 серпня.

У Закарпатті пройде автентичний фест народних ремесел (ФОТО)

25 серпня у місті Виноградів відбудеться перший районний фестиваль народних ремесел.

Фольк-панк-рок гурт "Триста8ісім" презентує кліп в Ужгороді

Сьогодні, 13 серпня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація дебютного музичного відео від фольк-панк-рок гурту "Триста8ісім" та студії "Фінт".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 13 серпня. Нехай вас не лякають раптові неприємності чи пов’язані з ними розчарування. Прокидайтеся в доброму гуморі й запрограмовуйте хороший настрій на весь день. Ароматне кавування буде удвічі приємнішим, якщо додавати до нього улюблені солодощі й компанію бажаних людей. Гарного дня!

Як правильно сплачувати єдиний податок

При здійсненні кількох   видів господарської діяльності при сплаті єдиного податку потрібно застосовувати максимальний розмір ставки відповідної групи.

У Хусті відбудеться Національна виставка собак

25 серпня 2013 в місті Хуст (Закарпатська область) відбудеться Національна виставка собак усіх порід рангу CАC-UA Осінній кубок 2013.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат