Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24840, 20

Інвалідам виплачуватимуть грошові компенсації на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілі

З 1 вересня інвалідам і законним представникам дітей-інвалідів виплачуватимуть грошові компенсації на бензин, ремонт і технічне обслуговування:

Міндоходів довіряє своїм клієнтам і сподівається на віддачу

Це один з принципів, який в своїй роботі використовують фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області. «Ми довіряємо громадянам і бізнесу та вважаємо, що більшість працює чесно.   Однак, з початку року територіальними органами Міндоходів Закарпаття виявлено 1559 осіб, з якими трудові відносини не були оформлені в установленому порядку. В результаті проведеної профілактичної, контрольно-перевірочної та масово-роз’яснювальної роботи працівники працевлаштовані з усіма соціальними гарантіями,   а до бюджету надійшло 271 тис. грн.. податку на доходи фізичних осіб» - зазначає Ігор Кріль   начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.    

Закарпатців найбільше обкрадають влітку

Співробітники управлінь Державної служби охорони та карного розшуку УМВС України в Закарпатській області на спільній прес-конференції закликали громадян пильніше стежити за своїм майном у літній період.

В Закарпатській ОДА ділили кошти місцевих рад

  Про консолідацію та використання цих грошей йшлося на нараді керівництва області з головами райдержадміністрацій.

На вбиральні в закладах освіти виділять 4 мільйони гривень

Ще 3,8 млн. грн. на вищезгадані цілі у 2013-му передбачено в місцевих бюджетах.

В першій половині цього року Закарпаття стало ще більш залежне від імпорту в зовнішній торгівлі

За січень–червень п.р. обсяг експорту зовнішньої торгівлі товарами в Закарпатській області становив 642,2 млн.дол. США, імпорту – 988,2 млн.дол., що порівняно з відповідним періодом 2012р. по експорту менше на 5,7%, по імпорту більше на 3,3% відповідно. Про це нашій газеті повідомили в обласній статистиці.

Цього року доходи у вигляді процентів до депозиту не оподатковуються

Порядок оподаткування доходів у вигляді процентів на поточний або депозитний (вкладний) банківський рахунок встановлений п. 170.4 ст.170 Податкового Кодексу України.

У Солотвині через кордон поза пунктом пропуску проривався джип (ФОТО)

Спробі проїхати поза пунктом пропуску «Солотвино» запобігли учора прикордонники Мукачівського загону.

Про що пишуть закарпатські газети?

Огляд регіональної преси за тиждень.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 19 серпня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій та аромат свіжозвареної кави. У перший день нового тижня нехай ніщо не зіпсує гармонійного настрою. Будьте в курсі найважливіших справ, не губіться у прийнятті важливих рішень. Корисного понеділка!

Чемпіонат Берегівщини. “Фенікс” та “Велика Бийгань” впевнено перемогли

У неділю 11 серпня відбулись матчі 11 туру чемпіонату Берегівського району з футболу.

Лозанна відхилила апеляцію "Металіста"

Харківський клуб не візьме участі в єврокубковому сезоні 2013/2014.

Боротись за Кубок «Берег-Фест» виявилось не по зубах крилатому птаху

Відбулись матчі ¼ кубка Берегівського району “Берег-Фест” 2013 року.

Російський банк заблокував   400 млн. євро на рахунку Балоги

Відразу кілька джерел повідомили сенсаційну новину про те, що швейцарський банк SLB заблокував належний Вікторові Ба­ло­зі рахунок на суму 400 млн. євро через неможливість довести легальність розміщених коштів. Тобто банк просто попросив довести, що гроші зароблені чесним шляхом.

Свалявський район: внаслідок ДТП постраждали дві людини

15 серпня на автошляху Перечин-Липча неподалік села Солочин Свалявського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Чубирко звинуватив Балогу в кількох   замахах на власне життя

Як ми повідомляли в минулому номері, Віктор Балога пов’язав нещодавнє займання автомобіля в Мукачеві з політичною помстою з боку одного з колишніх кандидатів у депутати облради Івана Чубирка.

Закарпатці сплатили понад 4 мільйони гривень земельного податку

Ці кошти надійшли в бюджет Закарпаття від фізичних осіб протягом січня-липня 2013 року.

На Міжгірщині платників навчали електронному звітуванню

Днями в Центрі обслуговування платників податків ДПІ у Міжгірському районі пройшов семінар – практикум для підприємців. Під час семінару   суб’єктам господарювання продемонстрували основні аспекти подання звітності засобами Інтернету.

Чи стане Закарпаття енергонезалежним?

В області перетворюють воду, сонце і рослини в енергію, на черзі вітер, а також раціональне використання й енергозбереження.

Футбол. "Говерла" гратиме з "Металістом" вночі (АНОНС)

Завтра ФК «Говерла» приймає чергового «гранда» українського футболу ФК «Металіст». Це ще одне випробування, яке «Говерла» буде намагатися пройти з честю. Харківський клуб вже прибув до Ужгорода, у його складі немає Марлоса, зате є Девич. Причина через яку не зіграє Марлос — травма. В той же час, незважаючи на травму отриману в матчі з Ізраїлем, на полі може з’явитися Девич. Н допоможе своїй команді Едмар. "Українець" отримав двоматчеву дискваліфікацію.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат