Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24780, 20

Балон із невідомою сумішшю, що вибухнув під час гасіння пожежі, травмував двох рятувальників

Інцидент стався під час гасіння сухої трави, що зайнялася в селі Кольчино Мукачівського району.

Магазин-салон «Оптика Нова» —   якісно новий рівень в оптичній сфері

Салон поєднує в собі сучасний дизайн та новітні оптичні технології. «Оптика Нова» співпрацює з усіма виробниками оптичної продукції, представленої й ліцензованої в Україні. В нашому магазині ви знайдете найбільший вибір оправ та аксесуарів, а також велику дитячу та підліткову колекцію і якісні сонцезахисні окуляри. Ми працюємо тільки з новою продукцією, яка щойно була представлена виробниками, тому наші колекції модні, ексклюзивні, сучасні.

Залишена без «ручняка» вантажівка рушила з місця й перекинулася на молодого хлопця

Трагічний випадок стався в селі Верб’яж Воловецького району.

У Закарпатті вшанували пам’ять   18 загиблих міліціонерів

Лише за роки незалежності України при виконанні службових обов’язків у Закарпатті загинули 18 правоохоронців.

Обласна влада разом із Радою старійшин ініціюють відновлення історичної частини Ужгорода

Про необхідність вирішувати наболіле питання реставрації старовинних фасадів обласного центру йшлося на зустрічі очіль-ника краю Олександра Ледиди з Радою старійшин Ужгорода, до якої входять колишні й теперішні керівники міста.

«Радванські» питання влада обіцяє вирішити   без силових методів

Цього понеділка, 19 серпня, в мерії знову відбулася нарада стосовно «радванського» питання.

Балогу викрали цигани

Як поінформував сайт УА-Репортер, песика Балогу, який оселився на території аквапарку в Ужгороді, викрали цигани. Про це повідомив охоронець аквапарку, який опікувався Балогою.

Виконком вирішив демонтувати МАФи на пл. Петефі й вул. Швабській та встановити «рекламні» велопарків

На засіданні виконкому Ужгородської міської ради в середу ухвалили рішення демонтувати дві МАФи. Як значиться у проекті рішення, відділ муніципальної поліції та правопорядку (О. Шушка) спільно з департаментом міського господарства (О. Касперов) проведуть демонтаж малих архітектурних форм, розміщених на вул. Швабській (біля житлового будинку № 35) і пл. Ш. Петефі (біля Будинку побуту).

Площа Ш. Петефі позбулася засилля автотранспорту

Ще у п’ятницю 16 серпня перехожі на пл. Петефі звернули увагу на те, що комунальники втановлюють декоративні дерева, тим самим розширюючи пішохідну зону пл. Петефі. А вже на початку поточного тижня комунальники встановили на пл. Петефі 12 лавиць, надійно прикріпивши до бруківки. Таку новацію міський голова Віктор Погорєлов обіцяв під час кількох останніх прес-конференцій, а відповідне рішення ухвалили ще наприкінці квітня.

У поточному році   в Ужгороді горіло   265 разів

За даними ДС МНС у Закарпатській області, станом на 12 серпня в регіоні сталося 906 пожеж проти 1192, зафіксованих на цей період у минулому році.

Держекоінспекція перевіряє дотримання вимог природоохоронного законодавства Мукачівською міською рад

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області проводиться позапланова перевірка Мукачівської міської ради в частині дотримання вимог природоохоронного законодавства при виділенні земельних ділянок під житлову забудову за рахунок частини території водозабору “Центральний”.

В   області відзначають День Прапора та Незалежності України

23 серпня керівники області, міста, очільники правоохоронних органів, служби безпеки та представники громадськості взяли участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України, що відбулася на площі Народній в Ужгороді.

Студент фізфаку мріє про кар’єру співака

Молодий та перспективний ужгородський співак Владислав Шульга понадп’ять років співає, пише тексти і музику на соціальну тематику. Хлопець захоплюється музикою з самого дитинства. Наразі навчається на другому курсі фізичного факультету Ужгородського національного університету і мріє про музику, хоча з природничою галуззю знань також не пориває.

Представники ООН перевіряли, чи добре живеться біженцям у Закарпатті (ФОТО)

21-22 серпня на Закарпатті   з робочим візитом перебували представники Управління Верховного комісара ООН у справах біженців у Білорусі, Молдові та Україні Дмитро Блажієвський та Армен Едгарян.

Дівчата з КВН під час тренувань розігрують 15 разів одну і ту ж ситуацію

Ужгородська команда КВН «А Шо?» розпочала свою діяльність з 2010 року і радує нас жартами до сьогоднішні. Складається вона з п`яти веселих та винахідливих дівчат: Олександри Балог, Ольги Півкач, Оксани Петах, Тетяни Хоми та Андріани Якубик яка і є організатором команди. Дівчата успішно продукують гумористичний продукт і знаходять час на чимало інших речей. Про творчий підхід до улюбленої справи нам розповіла Андріана Якубик, яка цього року стала студенткою відділеня журналістики УжНУ.

Податкова виграла суд на 40 мільйонів гривень в Ужгороді

Однією із важливих складових іміджу Міністерства доходів і зборів України є якісне супроводження податкових спорів, встановлення справедливості та партнерських взаємовідносин між органами Міндоходів та платниками податків.

Закарпатці отримали майже 2 тисячі ключів цифрового підпису від Міндоходів

Всього протягом січня-липня Центром сертифікації в області видано 8784 ключі електронного-цифрового підпису. В минулому році за цей же період за безкоштовними електронними ключами звернулися майже 500 закарпатських платників. Серед них - юридичні особи, фізичні особи-підприємці та громадяни. Однак, за статистикою Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, найактивнішими користувачами послуг центру залишаються фізичні особи. За сім місяців поточного року цифровий підпис отримали 7033 платники цієї категорії і 1751 ключ -   юридичні особи.

Комуніст побив дітей у Закарпатті — "Свобода" організувала пікет (ФОТО)

«Свобода» пікетувала Виноградівський суд у справі побиття дітей комуністом Дубляком.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат