У Закарпатті на великій швидкості зіткнулися автівки

admin 25.11.2014 11:15 КРИМІНАЛ

До чергової частини перечинської міліції поступив анонімний дзвінок. Чоловічий голос у слухавці повідомив, що на центральній дорозі села Сімер Перечинського району сталася аварія, є потерпілі.


На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, чоловік, керуючи власним автомобілем, не вибрав безпечної швидкості руху. В результаті чого не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу.

Автомобіль марки «Рено» на швидкості врізався в «Мерседес», що рухався йому назустріч. Обидва водії та пасажир «Рено» залишилися живі, але отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості, і двоє з них були доставлені до лікарні: водій «Мерседеса» із струсом мозку та травмою грудної клітки, а пасажирка «Рено» отримала тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітки. Дісталося і автівкам, вони зазнали значних пошкоджень і доставлені на штрафмайданчик райвідділу міліції.

Дану подію слідчий райвідділу міліції вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Наразі проводиться досудове розслідування та призначено ряд експертиз, аби прийняти законне рішення, пише Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС.

admin

ТЕГИ : ДТПЗакарпаттяМіліція

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат