Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24680, 20

Філармоныя запрошує на сольний концерт

19 вересня 2013 р. (четвер) о 18.00 у великому залі філармонії відбудеться концертзаслуженого артиста України Олександра САДВАРІЯ "Живу, щоб співати".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 11 вересня. Екватор тижня заряджайте лише позитивними емоціями. Нехай близькі дарують щирі емоції, справи будуть корисними й плідними, а кава – неймовірно смачною. Гармонії вам на початку нового дня й улюблених солодощів до кави!

«Львівське» випустило спеціальний сорт пива на честь фестивалю «Львівська забава»

ТМ «Львівське» презентує шанувальникам справжнього українського пива новий сорт – «Дункель», зварений спеціально на честь гастрономічно-музичного фестивалю «Львівська забава».

Переваги та принцип роботи дистанційного автоматичного звітування

Днями Олена Солодовник, начальник ДПІ у Міжгірському районі, провела зустріч з керівниками установ та приватними підприємцями, в яких зареєстровані реєстратори розрахункових операцій. Керівник інспекції розповіла власникам РРО й про ряд переваг нової касової техніки, яка перш за все полегшить суб’єктам господарської діяльності процес звітування і зробить його максимально комфортним та зручним.

ГУ Міндоходів у Закарпатській області: адміністрування єдиного соціального внеску у вересні здійснюв

Для забезпечення своєчасних пенсійних виплат за вересень Міндоходів та Пенсійний фонд України домовилися про подовження виконання останнім функцій з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування. Відповідний лист розміщено на веб-порталі Міндоходів.

Українські й угорські фахівці провели плановий огляд річки Тиси

Протягом 4-5 вересня 2013 року у межах виконання Угоди між Урядом України і Урядом Угорщини з питань водного господарства на прикордонних водах на плавзасобах відбувся плановий спільний огляд берегової лінії та руслорегулюючих споруд р. Тиса, зокрема на українсько-угорських прикордонних ділянках Вилок – Бадалово та Саловка – Соломоново.

Футбол, ЧС-2014. Україна — Англія (Анонс)

Ще перед березневими матчами з Польщею і Молдовою дивитися в турнірну таблицю групи «Н» не було бажання. Збірна України займала «почесне» передостаннє місце і наші перспективи виглядали, м’яко кажучи, туманними. Але спокій і професіоналізм Михайла Фоменка разом з майстерністю футболістів забезпечили українській команді чотири перемоги поспіль і чудові шанси на участь в бразильському фіналі.

Близько   35 тисяч закарпатських автівок мають труднощі при перетині   кордону

3 тижні тому для власників автомобілів на іноземних номерах склалися значні складнощі на українсько-словацькому кордоні: у пункті пропуску «Ужгород» встановлено бетонну огорожу на місці, де автомобілі розверталися. Усіх людей направляють у Словаччину. Водії стверджують, що прикордонники встановили бетонну огорожу аби власники транзитних авто з іноземними номерами мусили їхати на Словаччину.

Підготовка до міжнародної виставки «Тур’євроцентр-Закарпаття-2013»   — на завершальному етапі

Про це у вівторок, 10 вересня, повідомили на селекторній нараді під керівництвом першого заступника голови ОДА Ігоря Свища. Участь у нараді взяли представники всіх районів та міст обласного значення.

кп жкг порушило законодавство про захист економічної конкуренції

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно комунального підприємства житлово-комунального господарства «Тиса» (м.Чоп) у зв’язку з наявністю в його діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

На Закарпатті та Буковині через сховки з куривом вилучили два авто

Виїхати з України іномарками «Фольксваген» та «Мерседес» намагалися нещодавно двоє   наших співвітчизників. Та потрапити по той бік кордону українцям не вдалося.

Голова Закарпатської ОДА провів особистий прийом громадян

У вівторок, 10 вересня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся з жителями області, звернення яких стосувалися земельних питань, сприяння у працевлаштуванні, лікуванні, виділення матеріальної допомоги.

На Рахівщині адвокат намагався дати міліціонерові 5,5 тис. дол. хабара

Рахівського адвоката, члена Ради адвокатів Закарпатської області Ігора Мандзюка затримано при спробі передачі хабара розміром 5500 доларів заступнику начальника Рахівського райвідділу міліції, начальнику слідчого відділу.

Прокуратурою області оскаржено постанову Львівського апеляційного господарського суду, якою відмовле

Постановою Львівського апеляційного господарського суду від   14 серпня залишено рішення господарського суду Закарпатської області від 10 січня 2013 без змін.

Податкова міліція порушила 100 кримінальних правопорушень проти закарпатців

Така кількість злочинів була внесена працівниками Головного управління Міндоходів у Закарпатській області за 8 місяців 2013 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З усіх цих правопорушень 43 – про ухилення від сплати податків.

Прокуратура розстежує замах на адвоката в Ужгороді

Розслідування замаху на умисне вбивство адвоката – на контролі в прокуратури області.

Як реформують "швидку" допомогу у Закарпатті

У вівторок, 10 вересня, об 11.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться брифінг присвячений Всесвітньому дню невідкладної медичної допомоги.

В Ужгороді на адвоката напали з молотком

У понеділок, 9 вересня, 37-річний адвокат з Ужгорода повідомив у міліцію, що невідомі особи, коли він підіймався по сходах, напали на нього і завдали кілька ударів по голові.

Що буде з закарпатцями, у яких машини на іноземних номерах?

У вівторок, 10 вересня,   о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, темою якого стане «Що чекає на закарпатців-власників авто з іноземними номерами у зв’язку з новим розпорядженням прикордонної служби з упорядкування руху через державний кордон?"

Чи знаходять закарпатські журналісти хороші новини - прес-конференція

У вівторок, 10 вересня,   о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане   започаткування у березні цього року на Закарпатті інформаційного проекту «День гарних новин». Йтиметься про проміжні (піврічні) підсумки проекту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат