Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24620, 20

16 вересня у Виноградів прибуде Патріарх Філарет

Філарет візьме участь у освячені фундаменту і наріжного каменя храму Успіння Пресвятої Богородиці, який знахдится при в'їзді у місто на вулиці Івана Франка. Освячення почнеться о 16:00.

Футбол. ЧЗ. «Середнє» громить «Метеор»

У Вищій та Першій лігах обласного чемпіонату відбулися 13-й та 16-й тури відповідно. «Метеор» зазнав першої поразки у сезоні, програвши на виїзді 0:3. У той же час переслідувач пістрялівців ФК «Поляна» розгромив удома «Боржаву», здобувши найбільшу перемогу в турі   — 8:0.

Міський голова Ужгорода: Близько 10 підприємств-боржників міста зареєструвалися в місті вже з боргам

16 вересня в міській раді під   головуванням міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова відбулася комісія   із заборгованості по зарплаті працівникам та перед пенсійним фондом.

Футбол, Прем’єр-ліга. Геть авторитетів!

Після дев'яти турів у трійці лідерів немає ні київського «Динамо», ні донецького «Шахтаря». Чемпіони в 9-му турі програли. «Говерла» на виїзді теж поступилася при цьому донецький «Металург» у ворота ужгородців відвантажив чотири голи: Нельсон (23), Безліхотнов (32, 69), Мораес (37) — Ле Таллек (35), Лисенко (66).

За незаконний продаж елітного імпортного алкоголю — штрафні санкції

Наявність наклеєної в установленому порядку акцизної марки встановленого зразка на пляшці алкогольного напою є однією з умов продажу таких товарів споживачам, підтвердженням сплати податку та легальності ввезення товарів. Відсутність акцизної марки на відповідних товарах ставить під сумнів якість та вміст продукції, що продається, а також відносить цю продукцію до немаркованої.

Аналітика: Митне "вікно можливостей" в "асоціюванні" з ЄС

Помилково вважати Угоду про асоціацію панацеєю від всіх хвороб української податкової та митної політики. Причому такою, що дасть лікувальний ефект невідкладно. Цінність її саме в тому, що вона задає Україні довгостроковий вектор розвитку та удосконалення.

ПАДІЮН відсвяткував початок нового навчального року

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» офіційно відсвяткували початок навчального року 2013-14.   Вперше за останні роки падіюнівці стартували не у себе в закладі, як зазвичай, а на центральній площі міста. Це дало можливість зібрати не тільки вихованців та їх батьків, але й подарувати свято ужгородцям.

Закарпатцям долетіти до Лондона буде простіше

Одна з дешевих авіаліній Wizz Air із завтрашнього дня запускає рейс Кошице-Лондон. До слова відстань від Ужгорода до Кошице всього 100 км.

Нацбанк ввів у обіг кілька нових пам’ятних монет

Прес-служба Управління Національного банку України в Закарпатській області повідомляє, що   12 вересня 2013 року Національний банк України ввів в обіг кілька нових пам’ятних монет.

Закарпаття з Словаччиною і Чеською Республікою підписали Меморандум про співпрацю

Проекти у рамках програм ЄС та Вишеградського міжнародного фонду релізовуватимуть на Закарпатті. Це передбачає тристороння угода про співробітництво між Закарпатською ОДА, Урядами Пряшівського самоврядного краю (Словаччина) та Пардубіцького краю (Чеська Республіка). У суботу, 14 вересня, у чеському Пардубіце керівники вищезгаданих регіонів підписали Меморандум про розвиток тристоронніх відносин та співпрацю.

Міндоходів видає громадянам тимчасові довідки про сплату утилізаційного збору

Міністерство доходів і зборів України своїм листом від 13 вересня 2013 року рекомендує митницям Міндоходів видавати тимчасові довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за транспортні засоби.

Завтра в Ужгороді стартує тренінг з адвокації

17-19 вересня 2013 року у м. Ужгород на базі готелю «Дружба», вул. Висока 12 о 10:00 почнуться тренінгові навчання «Вчимося адвокації» для представників громадських організації.

У жителя Міжгір'я підпалили два автомобілі

Вчора, 15 вересня, у Міжгір’ї у дворі власника підпалили два авто.

На Мукачівщині у парнику вирощували коноплю

На околиці міста, в дачному масиві «Попова гора» міліціонери знайшли 111 стебел   коноплі, майже 600 гр. марихуани та пристрій для куріння – «бульбулятор».

В УжНУ буде навчально-тренувальний банк-лабораторія

Банкіри УжНУ відтепер здобуватимуть навички роботи безпосередньо в приміщенні вишу. У головному корпусі для них відкривають навчально-тренувальний банк-лабораторію. Відповідне рішення було прийняте під час круглого столу "Інноваційне забезпечення підготовки фахівців банківської справи: проблеми і напрямки”, який відбувся 12 вересня на кафедрі фінансів і банківської справи Інституту економіки і міжнародних відносин.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 16 вересня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблений мелодій і заряджайтеся чашечкою ранкової кави. Нехай вас оточують бажані люди й надихають приємні речі. Додавайте до улюбленої кави трохи солодощів і нехай ваш день буде також наповнений лише гармонійними митями. Гарного понеділка!

Чемпіонат Закарпаття. Після «абракадабри» в аматорському кубку України амбіції «Петрова» зазнали кра

У неділю 8 вересня відбулись матчі 12 туру чемпіонату Закарпаття серед команд вищої ліги. Слід відзначити, що на волосині від зняття з розіграшу знаходяться воловецькі «Карпати». Більше того, починаючи з 11 туру ФФЗ припинила зараховувати технічні очки за матчі з неучастю волівчан. В майбутньому можлива відміна всіх попередніх результатів матчів за участю цієї команди. Дехто з цього виграє, а інші зазнають втрат.

Росія погрожує, Захід захищає

Росія продовжує погрожувати Україні. «Брати» ніяк не змиряться з тим, що ми хочемо дружити з Євросоюзом.

Водії автівок з іноземними   номерами проти прикордонників: хто кого?

Закарпатським власникам автівок з іноземними номерами почали перекривати кисень, в цьому принаймні переконані самі водії. Поштовхом до таких висновків стало розпорядження прикордонної служби щодо встановлення бетонної плити в пункті пропуску «Ужгород» на місці, де раніше мали змогу розвертатися водії автівок із іноземною реєстрацією, робивши таким чином перетин кордону.

Крізь терни — до зірок!

Історія заснування УжДУ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат