Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24580, 20

Ужгородська податкова наголошує на подачі звіту 1ДФ

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає увагу податкових агентів та їх бухгалтерів про обов’язковість   та правильність поданння розрахунку за формою 1 ДФ.

Редакція газети "Неділя" стверджує, що її тероризує податкова (ЛИСТ)

"Уже більше тижня, слідче управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області тероризує засновника та видавців газети «Неділя» та ряду інших закарпатських видань", — йдеться у повідомленні редакції видання.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 20 вересня. Нехай останній день робочого тижня буде легким і цікавим на події. Запрограмовуйте настрій вже за ранковим кавуванням, а також підтримуйте гармонійний баланс думок протягом дня. Нехай ароматна кава огортає затишком, а близькі люди – турботою. Приємного прокидання й активних вихідних!

Гандбол. В першому матчі сезону "Карпати" громлять "Податковий Університет"

В Ужгороді розпочався перший етап (зїзний тур) нового чемпіонату у жіночій Суперлізі. В перший ігровий день ГК "Карпати" продемонстрували найвищу результативність закинувши 37 м’ячів.

В Ужгороді створять неформальний туристичний путівник

28 вересня ужгородці зможуть «загубитися» у власному місті й за власними маршрутами. Саме у цьому полягає ідея неформального проекту, який реалізує студентка факультету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ Марія Транчич у рамках програми «Майстерня громадської активності». Квест-путівник "Но, і ДЕ я?» після створення буде доступний у мережі для кожного, а наразі до організаційної роботи запрошують усіх охочих.

Як живуть роми на Закарпатті

(мовою оригіналу) ...А потом мы поехали в Закарпатье чтобы увидеть как живут ромы там. Нас приняли как дорогих гостей и приглашали приезжать еще.

СБУ викрила схему привласнення коштів солдат-контрактників однієї з військових частин Закарпатської

Наприкінці серпня ц.р. у Закарпатській області Служба безпеки України викрила військовослужбовця, який налагодив незаконну схему привласнення коштів солдат-контрактників однієї з військових частин.

У Закарпатському Головному управлінні Міндоходів сформовано Громадську раду

При Головному управлінні Міністерства доходів і зборів в Закарпатській області утворено Громадську раду. Сьогодні, 19 вересня 2013 року, для формування її складу відбулись установчі збори.

Чеські рятувальники привезли для закарпатських колег бойовий одяг та спецспорядження

16 вересня до рятувальників Управління ДСНС України у закарпатській області з триденним візитом   завітали колеги з міста Брно (Чеська Республіка). Очолив делегацію з дружньої країни директор учбового центру пожежно-рятувальної служби Чеської Республіки полковник Ладислав Гелета.

Футбол, Ліга Європи. Відразу три українські клуби зіграють сьогодні в стартових матчах Групового ета

«Динамо» прийме «Генк». Після семи турів бельгійського чемпіонату команда знаходиться на шостому місці — аналогічно київському «Динамо» в УПЛ. За підсумками минулого чемпіонату «Генк», знову ж як і «Динамо», став бронзовим призером. Примітно, що у таблиці єврокоефіцієнтів Бельгія знаходиться на десятому місці (32.700), Україна на дев’ятому (35.799).

Через 80 років   чеська   мова   знову звучить в ужгородській школі ФОТО

У справжнє свято   українсько-чеської дружби перетворився сьогодні   візит   делегації краю Височіна   до Ужгородської ЗОШ №3.А   підстава такого   візиту була   поважна – відкриття   класу   для вивчення чеської мови.

На Закарпатті тренери з усієї України обговорюють питання репродуктивного здоров’я

У Закарпатській області перебувають тренери з 8 регіонів України: на Ужгородщині відбувається триденний тренінг з підвищення кваліфікації для спеціалістів з питань збереження репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.  

Щоб не набрати зайву вагу восени, треба їсти 6 разів на день

- З самого початку осені організм починає накопичувати жири. Виникає природна потреба їсти більше. Але від цього можна швидко набрати зайву вагу, - каже столичний дієтолог Лариса Чопенко, - Крім того, надмірна кількість їжі виснажує людину, бо щоб її перетравити, тіло витрачає багато енергії. Від цього відразу після прийому їжі з'являється втома. Восени треба дотримуватися двох правил: не переїдати і не худнути надто різко.

В Ужгородсьскому міськрайонному суді передали 5 тисяч доларів хабаря за Мерседес (ФОТО)

Помічницю судді   затримали на 5 тис. дол. США   хабара,   за які порушнику суд мав повернути затриманий митниками   Мерседес-Бенц МL.

Ужгородців просять не зволікати з модернізацією РРО

Суб'єкти   господарювання,   які   здійснюють розрахункові   операції   в   готівковій та/або в безготівковій формі при   продажу   товарів   (наданні   послуг)   у   сфері   торгівлі, громадського харчування та послуг зобов'язані застосовувати реєстратори   розрахункових   операцій,   що включені   до   Державного   реєстру   реєстраторів   розрахункових операцій.

Закарпатець перевозив 300 колекційних монет - ведеться слідство (ФОТО)

У Закарпатській області викрито спробу незаконного ввезення старовинних колекційних монет. Спробу незаконного переміщення через митний кордон України старовинних монет зафіксували працівники Чопської митниці Міндоходів.

В Ужгороді 51 заклад освіти готові до зими

Одним із головних проектів рішень котрі розглядалися на засіданні виконавчого комітету було стан підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

Кримінальна міліція з'ясовує, чому ужгородські діти не ходять до школи

Інформацію про дітей, котрі не ходять до школи № 13, направлять до служби у справах дітей та до відділу кримінальної міліції у справах дітей Ужгорода.

Ужгородська міськрада таки призупинила будівельні роботи по вулиці Достоєвського

Згідно до рішення суду, будівельні роботи по вул. Достаєвського, 2 зупинені до винесення рішення суду.

Ужгородська Швабська знов буде двосторонньою

З першого жовтня 2013 року по вул. Швабській запровадять двосторонній рух для автомобілів. Проект рішення прийнятий на вчорашнньому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат