Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24640, 20

Чемпіонат Закарпаття. Після «абракадабри» в аматорському кубку України амбіції «Петрова» зазнали кра

У неділю 8 вересня відбулись матчі 12 туру чемпіонату Закарпаття серед команд вищої ліги. Слід відзначити, що на волосині від зняття з розіграшу знаходяться воловецькі «Карпати». Більше того, починаючи з 11 туру ФФЗ припинила зараховувати технічні очки за матчі з неучастю волівчан. В майбутньому можлива відміна всіх попередніх результатів матчів за участю цієї команди. Дехто з цього виграє, а інші зазнають втрат.

Росія погрожує, Захід захищає

Росія продовжує погрожувати Україні. «Брати» ніяк не змиряться з тим, що ми хочемо дружити з Євросоюзом.

Водії автівок з іноземними   номерами проти прикордонників: хто кого?

Закарпатським власникам автівок з іноземними номерами почали перекривати кисень, в цьому принаймні переконані самі водії. Поштовхом до таких висновків стало розпорядження прикордонної служби щодо встановлення бетонної плити в пункті пропуску «Ужгород» на місці, де раніше мали змогу розвертатися водії автівок із іноземною реєстрацією, робивши таким чином перетин кордону.

Крізь терни — до зірок!

Історія заснування УжДУ.

Катастрофа, що не має кордонів

Закарпаття вже відчуло румунський землетрус: не вперше і не востаннє.

Головний міліціонер краю   впевнений, що кожен автопалій відповість за свої діяння

Про навмисні підпали авто, які останнім часом набули поширення в області та Ужгороді зокрема, «РІО» писала неодноразово. Палять, як правило, дорогі іномарки, а потерпілими є доволі заможні й відомі у краї люди, тому такі злочини є досить резонансними.

Під виглядом працівниць Пенсійного фонду злодійки відбирали   в пенсіонерів останні гроші

На Берегівщині затри­мали двох жінок, котрі, зловживаючи до­-
вірою пенсіонерів, від­бирали в них заощадження.

У Рахові на гарячому   взяли адвоката (Доповнено)

Спецоперацію обласного управління СБУ та прокуратури з затримання хабарника було проведено в одному з кафе Рахова. Адвоката «пов’язали» на місці злочину одразу після того, як він отримав від місцевого мешканця п’ять із половиною тисяч доларів.

Рахів, Солотвино і Минай   завдяки «Єдиному центру»   вочевидь залишаться без води

Днями відбулося перше пленарне засідання XV сесії Закарпатської обласної ради 6-го скликання. Під час розгляду одного з питань порядку денного, яке стосувалося передачі прав на розробку надр різним структурам та організаціям краю, депутати не змогли знайти спільної мови і, як наслідок, перенесли розгляд цього та кількох інших питань на наступне пленарне засідання. Через те, що рішення так і не було ухвалено, під загрозою опинилася робота ряду комунальних підприємств області, а також виникла загроза того, що окремі населені пункти краю можуть залишитися без питної води.

Ужгородські мами провели першу колективну слінгопрогулянку

Слінги (це такі довгі шматки тканини, якими примотують до себе дитину) стають дедалі популярнішими в нашій країні.

На рахівському фесті бринзи продали понад 8 тонн сиру й відкрили молокопереробний цех

Бринза — делікатесний продукт здоров’я для гурманів. Смачний і унікальний сир, який своїми руками виготовляють працьовиті закарпатці, вшановують особливим й одним із улюблених фестів області — «Гуцульська бриндзя».

Оксана Лошак після скандалу повернулася в колишнє крісло?

Крайові ЗМІ влітку минулого року поширили новину про те, що в Ужгороді затримали заступницю головного лікаря з лікувальної роботи міського перинатального центру Оксану Лошак на отриманні хабара в розмірі 1 тис. американських доларів, що було еквівалентне 7993 грн.

Земельний конфлікт   у «новому» районі

Забудовникові на вул. Достоєвського, 2а можуть запропонувати іншу земельну ділянку.

«Не створите ОСББ — не матимете ні світла, ні газу, ні ліфта...»

Цього тижня редакція отримала колективного листа-скаргу від мешканців будинку № 17, що на вул. Легоцького в Ужгороді (підписи в редакції).

ФК "Говерла": З новачами на «Металург» (Анонс)

У неділю «Говерла» в рамках 9-го туру зустрічається в Донецьку з місцевим «Металургом».

Цієї осені Закарпаття відправить до війська 330 юнаків

Осінній призов до Збройних Сил України може беззастережно, як і декларувалося на початку року оборонним відомством, претендувати на звання «останній». Передумов цьому є чимало, однак характерною ознакою можна вважати суттєве скорочення загальної кількості осіб, які восени одягнуть військові однострої – 5 000 осіб. Для порівняння у рамках призовної кампанії “Осінь-2012” загалом було призвано 12 тис. 500 осіб, а вже навесні 2013 року – 7 тисяч 500.

За нашими лісами спостерігатимуть з телевишок

Спеціальне обладнання, що допомагає лісівникам наглядати за лісом встановлено у Рахівському районі. Про це під час брифінгу журналістам розповів начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Ігор Фізик.

Інтеграція України в ЄС - головний зовнішньополітичний пріоритет, переконаний Олександр Вілкул

«Відновлення економіки Європи – спільна справа. І інтеграція в цей процес України – 46 мільйонної європейської   країни - створює нові можливості для цього. Потрібні єдність і скоординовані зусилля всіх держав нашого континенту - як тих, які вже є членами Євросоюзу, так і тих країн, які поки перебувають поза його межами», - про це сказав Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул, виступаючи на відкритті XXIII Економічного Форуму під назвою "Перспективи нового світового порядку" у місті Криниця-Здруй в Польщі.

В Ужгороді сигарети міняли на цукерки ФОТО

11 вересня 2013 року з 14.00 по 15.00 год у м. Ужгород на площі Театральній відбулася вулична акція «Бібліотека за здоровий спосіб життя», яку організувала Ужгородська міська бібліотека за підтримки Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Стартував   XV Міжнародний фестиваль   теле- і радіопрограм для національних меншин

12 вересня розпочав свою роботу Міжнародний фестиваль телерадіопрограм для національних меншин „Мій рідний край”. На урочисте відкриття завітали керівник краю Олександр Ледида, народні депутати Іштван Гайдош та Іван Бушко, заступник голови обласної ради Андрій Сербайло, міський голова м. Ужгород Віктор Погорелов, представники дипломатичних установ, журналісти.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат