Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24600, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 19 вересня. Прокидайтеся в гарному настрої й налаштовуйтеся на активну роботу. Передостанній день робочого тижня – чудовий привід обмізкувати зроблене й розпочати виконувати щось корисне. Не лякайтеся нових справ, сміливо розпочинайте день із чашечки ранкової бадьорості, і нехай усе вдається. Смачного кавування!

Чемпіонат Закарпаття. «Середнє” відновило “золоту інтригу”

В останній час у фанів почало складатись враження, що володар золотих нагород уже відомий і за чемпіонатом Закарпаття слід спостерігати тільки для того, щоб дізнатись решту призерів. Однак, минула неділя 15 вересня стала переломною. Команда з невеликого села на Ужгородщині, в рамках центрального матчу 13 туру, наробила галасу на все Закарпаття, спростувала непереможним лідером і дала надію на відродження інтриги в боротьбі за золото.

Тимошенко користується усіма вигодами

На відміну від голослівних коментарів Юлії Тимошенко, ДПтС України має фактичне підтвердження своїх слів стосовно її утримання.

Тюремники доводять неправду Юлі

Державна пенітенціарна служба   не на жарт здивована заявами засудженої Юлії Тимошенко щодо умов її тримання. Оскільки те, про що вона говорить, важко не те, що організувати таким чином, та навіть вигадати. Про це повідомляє прес-служба ДПтС.

Іштван Гайдош: ювілей Берегова відзначатиметься на загальнодержавному рівні

17 вересня Верховна Рада прийняла ряд постанов про відзначення на загальнодержавному рівні низки пам'ятних дат, зокрема, про відзначення 950-річчя заснування міста Берегова, яке ініціювали закарпатські нардепи від Партії регіонів Іштван Гайдош та Іван Бушко.

В УЖНу готуються до початку опалювального сезону

У середу, 18 вересня, Олександр Ледида ознайомився із вже проведеними ремонтними роботами та станом підготовки до нового опалювального сезону в Ужгородському національному університеті.

Богдан Андріїв: Конфлікт із будівництвом на Достоєвського можна вирішити компромісно


Депутат Ужгородської міської ради Богдан Андріїв прокоментував події, що розгорнулися навколо будівництва житлового будинку по вулиці Достоєвського в Ужгороді. Політик розповів про умови, в яких колись приймалося рішення про виділення цієї землі, а також запропонував своє бачення вирішення конфлікту.

Губернатор Ледида обговорив грантові питання

У середу, 18 вересня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида обговорив грантові питання з представниками Спільного Технічного Секретаріату програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна. На зустрічі були присутні, зокрема, директор Секретаріату Арон Сокач, керівник Технічного Секретаріату Програми Транскордонного Співробітництва «Польща - Білорусь - Україна 2007-2013» у Варшаві Павел Словіковскі, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов.

У Закарпатті проходить відбір до фінальної частини Кубку Молодого Футболу

У неділю 22 вересня в Строжинці, по вулиці Цвітній 2а, відбудеться турнір Кубок Молодого Футболу — всеукраїнській чемпіонат серед школярів, організований молодими київськими націоналістами.

Аналітика: Чи має закордонний паспорт коштувати лише 170 гривень?

Ось уже кілька місяців вся Україна спостерігає за паспортною епопеєю. Нагадаємо, замість одіозного концерну ЄДАПС право друкувати закордонні паспорти отримав державний поліграфкомбінат "Україна".

В ужгородській школі урочисто відкриють чеський клас

Завтра, о 8:30 в Ужгородській ЗОШ № 3 відбудеться урочисте відкриття класу для вивчення чеської мови.
В рамках спільного проекту   Закарпатської області із краєм Височина тут зроблено ремонт цілого крила школи. Також для класу   придбано мультимедійне обладнання.

В Ужгороді відкриють льодовий палац

"В Ужгороде появится Ледовый Дворец. Между новым зданием Нацбанка и Авангардом", — про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Ужгородської міськради Ярослав Шафарь.

Закарпатські рятувальники у підвищеній готовності до сильних опадів

Особовий склад і техніка Управління ДСНС України у Закарпатській області у найближчі дні перебуватиме у підвищеній готовності та, в разі необхідності, оперативно реагуватиме на ситуації, пов’язані з погіршенням погодних умов.

Сьогодні ввечері очікуються дуже сильні дощі й вітер

У вівторок, 17 вересня, під керівництвом заступника голови обласної адміністрації Михайла Поповича відбулася нарада, на якій обговорили заходи реагування під час ускладнення погодних умов на території Закарпатської області.

«Кредобанк» розширює функціональність Інтернет-банкінгу  

«Кредобанк» розширив функціональність системи KredoDirect – Інтернет-банкінгу для фізичних осіб. Впроваджені зміни дозволяють роздрібним клієнтам банку обирати спосіб підтвердження онлайн-платежів та швидко поповнювати рахунки мобільних телефонів будь-якого GSM-оператора України. Окрім того, впроваджено полегшену мобільну версію системи, яка дає змогу виконувати банківські операції з будь-якого мобільного пристрою із доступом в Інтернет.    

На Закарпатті знову підпал автомобілів

17 вересня о 11:05 поступила заява про пожежу, яка виникла о 03:15 в автомобілі «Hyundai Tucson», на Тячівщині у с. Лопухово, вул. Брустурянська.

Погорєлов з Ващуком зустрінуться на презентанції книжки в Ужгороді

У Центрі гунгарології УжНУ презентують 30-томник наукових праць Петра Лизанця.

Виставу закарпатської Бавки оцінили на Всеукраїнському фесті (ФОТО)

Стартував V Всеукраїнський фестиваль сценічних першопрочитань "Коломийські представлення". Найкращі театральні колективи, актори і режисери України та Росії провели тут дев’ять днів театрального мистецтва.

Ужгородська податкова погрожує штрафом за несвоєчасну сплату податків

Шановні платники податків, що брали для себе першу та другу групу спрощеної системи оподаткування, ДПІ у м. Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає Вашу увагу та наголошує, що останній день сплати авансових платежів 20 число місяця (включно), - повідомляють у Державній податковій інспекції міста Ужгорода.

Філарет відвідав Закарпаття(ФОТО)

Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, взяв участь у заходах присвячених 1150-літтю просвітницької місії святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, учителів Слов’янських.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат