Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 24560, 20

У Рахові проходить Міжнародна конференція до 45-річчя Карпатського біосферного заповідника

17 вересня у м. Рахів відбулось відкриття Міжнародної науково-практичної конференції "Букові праліси та давні букові ліси Європи: проблеми збереження та сталого використання", присвяченої 45-річчю створення Карпатського біосферного заповідника.

В УжНУ відкриють маятник Фуко

У середу, 18 вересня, об 11.30 у фойє головного корпусу Ужгородського національного університету (вул. Університетська, 14) відбудеться урочисте відкриття унікального маятника Фуко, який демонструє добове обертання Землі. Особливістю пристрою, встановленого в УжНУ, є те, що це єдиний в Україні та на пострадянському просторі маятник Фуко безперервної дії.

Футбол, ЛЧ. «Реал Сосьедад» — «Шахтар» (Анонс)

Сьогодні розпочинаються матчі Групового раунду Ліги чемпіонів сезону 2013/2014.

На Закарпатті за 8 місяців видано майже 10 тисяч електронних ключів

На думку фахівців Головного управління Міндоходів області, це свідчить про активне впровадження закарпатськими суб’єктами господарювання інновації у сфері документообігу та звітності. До прикладу, у Закарпатській області із загальної кількості платників ПДВ у електронній формі звітують 98,42%, а платників акцизного податку – 100%.

Мукачівець Роберт Мартон виграв у російського боксера фінал юніорського ЧС + (відео бою)

Це друге золото нашої збірної на міжнародних змаганнях у Києві. Після срібла Руслана Зубачука в 52 кг і золота Раміля Гаджиєва в 70 кг відмінний бій показав Роберт Мартон.

Закарпатці на товарах підакцизної групи побачать нові, ще більш захищені марки

В області зареєстровано 14 платників акцизного податку, з них 5 виробників винопродукції та один імпортер алкогольної продукції. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 3 липня 2013 року № 474 із 1 вересня 2013 року вони маркуватимуть свою продукцію акцизними марками нового зразка.

УжНУ відвідала делегація з Чехії

16 вересня у залі вченої ради Ужгородський національний університет вітав гостей із-за кордону. Нагадаємо, що влітку студенти УжНУ мали можливість відвідати сусідню державу – Чеську Республіку. Протягом 10 днів вони пізнавали реалії життя в Їглаві (край Височина).

51-річна жінка впала в колодязь

16 вересня о 19:51 вогнеборці 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що в Берегові, поспішали на вулицю Фізель. За повідомленням, у колодязь на власному обійсті впала місцева 51-річна мешканка.

Виконавча служба краю внесла до бюджету понад 24 мільйони грн.

За офіційним повідомленням начальника управління ДВС Головного управління юстиції в Закарпатській області Наталії Панової, протягом 8 місяців 2013-го органами державної виконавчої служби стягнуто на користь Державного бюджету України   24 070 688 грн.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 17 вересня. Додавайте до ранкового кавування приємних емоцій. Не розчаровуйтеся через дрібниці, й успіх супроводжуватиме вам протягом дня. Нехай справи будуть легкими, а співрозмовники до кави – цікавими. Гармонійного вівторка!

У четвер стартує 23-й чемпіонат України з гандболу серед жінок

19 вересня розпочнеться новий чемпіонат України у жіночій Суперлізі. 1 етап (з’їзний тур) пройде в Ужгороді. Цього сезону в змаганнях візьмуть участь шість команд. Триразовий чемпіон України криворізька «Спарта» відмовилася від участі у зв’язку з фінансовими проблемами.

До Ужгорода вперше приїжджають відомі гітаристи з Харкова

26 вересня 2013 р. (четвер) у великому залі філармонії вперше на Закарпатті відбудеться концерт лауреата міжнародних конкурсів ХАРКІВСЬКОГО КВАРТЕТУ ГІТАРИСТІВ.

На Форумі видавців закарпатці презентували власні твори й отримали відзнаку (ФОТО)

Книжковий Форум – одна з традицій вересневого Львова. Цього року відбувся вже 20 з’їзд видавців з України й закордоння. Із 10 по 15 вересня у приміщенні Палацу Потоцьких три поверхи були всуціль заставлені стендами видавництв. А майданчики для літ подій розташовувалися чи не в кожному близькому до Палацу приміщенні. Спеціальним гостем цього року була Польща, яка привезла з собою не тільки книги, а й чимало літературних подій.

Суд зупинив   забудову скверу по вул. Достоєвського, 2а (ДОКУМЕНТ)

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат міськради Віктор Щадей.

Сьогодні Ужгородський міськрайонний суд виніс відповідну ухвалу. "Текст ухвали вже отриманий нами і переданий мешканцям будинку, які несуть цілодобове чергування на своєму подвір'ї. Принаймні на деякий час сквер захищено від забудови. Тепер треба домагатись кінцевого вирішення питання - на виконкомі, в раді, в контролюючих органах та суді", - повідомив депутат.
Фото Я.Немеша

На Перечинщині існує цілюще джерело, з якого пив воду сам угорський король

На Перечинській полонині Руна наші журналісти знайшли чарівний колодязь. За легендами його вода цілюща, а кількасот років тому з нього пив воду і набирався сил сам угорський король.

16 вересня у Виноградів прибуде Патріарх Філарет

Філарет візьме участь у освячені фундаменту і наріжного каменя храму Успіння Пресвятої Богородиці, який знахдится при в'їзді у місто на вулиці Івана Франка. Освячення почнеться о 16:00.

Футбол. ЧЗ. «Середнє» громить «Метеор»

У Вищій та Першій лігах обласного чемпіонату відбулися 13-й та 16-й тури відповідно. «Метеор» зазнав першої поразки у сезоні, програвши на виїзді 0:3. У той же час переслідувач пістрялівців ФК «Поляна» розгромив удома «Боржаву», здобувши найбільшу перемогу в турі   — 8:0.

Міський голова Ужгорода: Близько 10 підприємств-боржників міста зареєструвалися в місті вже з боргам

16 вересня в міській раді під   головуванням міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова відбулася комісія   із заборгованості по зарплаті працівникам та перед пенсійним фондом.

Футбол, Прем’єр-ліга. Геть авторитетів!

Після дев'яти турів у трійці лідерів немає ні київського «Динамо», ні донецького «Шахтаря». Чемпіони в 9-му турі програли. «Говерла» на виїзді теж поступилася при цьому донецький «Металург» у ворота ужгородців відвантажив чотири голи: Нельсон (23), Безліхотнов (32, 69), Мораес (37) — Ле Таллек (35), Лисенко (66).

За незаконний продаж елітного імпортного алкоголю — штрафні санкції

Наявність наклеєної в установленому порядку акцизної марки встановленого зразка на пляшці алкогольного напою є однією з умов продажу таких товарів споживачам, підтвердженням сплати податку та легальності ввезення товарів. Відсутність акцизної марки на відповідних товарах ставить під сумнів якість та вміст продукції, що продається, а також відносить цю продукцію до немаркованої.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат