Ансамбль коледжу культури і мистецтв отримав гран-прі на всеукраїнському фестивалі

admin 11.12.2014 10:34 ПОДІЇ

Народний вокальний ансамбль коледжу культури і мистецтв став володарем гран-прі Всеукраїнського фестивалю «Введенські піснеспіви».

Щороку у м. Києві на честь свята Введення в храм Пересвятої Богородиці проходить Всеукраїнський фестиваль духовної музики «Введенські піснеспіви». Співзасновниками та організаторами фестивалю є культурно-оздоровчий центр «Цитадель» та православний духовний центр «Агнець». Мета проведення фестивалю – сприяння духовному відродженню українського народу, збереженню музичних традицій та подальший розвиток пісенно-хорової спадщини та української духовної музики.

Цьогорічний фестиваль проходив у стінах Храму Успіння Пресвятої Богородиці КП. Його учасниками стали вокальні ансамблі, капели, церковні хори та хорові колективи з усіх куточків України. У гострій, напруженій боротьбі Гран-Прі фестиваль у номінації «Народні ансамблі» здобув народний вокальний ансамбль Ужгородського коледжу культури і мистецтв (керівник– Н.Швайгер, концертмейстер –Заслужений працівник культури України М.Петрушевський). Учасниці ансамблю вразили журі своїм професіоналізмом, високою культурою співу та щирістю виконання конкурсної програми.

Бажаємо переможцям натхнення і подальших творчих перемог!

Глуханич О.М., викладач-методист коледжу

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат