Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 10.12.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 10 грудня. Приймайте із вдячністю все те, що дає вам доля. Не розчаровуйтеся через дрібні невдачі, адже найважливіший успіх обов’язково попереду. Кавуйте з насолодою, нехай ранковий напій надихає і зігріває ваш ранок!

Цитата дня: Єдиний спосіб робити великі справи - любити те, що ви робите.

© Стів Джобс


10 грудня 2014 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла, в горах місцями вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° морозу.
Автошляхи: Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Видимість добра, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 4-6° тепла.


ІМЕНИНИ   10 грудня – Всеволод, Гаврило, Роман.


Сьогодні також:
•   ООН: День прав людини
  Національні[ред. • ред. код]
• Тайланд: День Конституції



Цей день в історії

1684 — Едмунд Галлей зачитав на засіданні Королівського товариства роботу Ісаака Ньютона De motu corporum in gyrum, в якій закони Кеплера були виведені на основі теорії тяжіння.
1768 — в Англії засновано Королівську Академію Мистецтв, найбільш впливову та авторитетну Асоціацію художників Великобританії.
1817 — Міссісіпі став 20-м штатом США. Його назва у перекладі з мови індіанців означає «Велика ріка». Інші назви — «Штат магнолії» і «Штат гостинності».
1901 — у Стокгольмі вручені перші Нобелівські премії.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 10 грудня — “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 10.00, 11.30, 15.00, 18.10. «Голодні ігри: Переспівниця. Частина І”. Поч. о 13.00. «Піраміда”. Поч. о 19.40, 22.50. “Лігво звіра”. Поч. о 16.40, 21.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 10 грудня — “Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 10.20, 14.30, 16.15, 18.00. “Хочеш чи ні?”. Поч. о 10.45, 21.00.   “Голодні ігри: Сойка-переспівниця”. Поч. о 12.00, 22.50. «Супернянь”. Поч. о 12.15, 17.45. “Зірка”. Поч. о 13.45, 22.30. “Патруль часу”. Поч. о 16.00, 19.15. “Піраміда”. Поч. о 19.40, 21.20.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 10 грудня   — «Голодні ігри”. Поч. о 14.10.“Пінгвіни Мадагаскару,   3D”. Поч. о 10.20, 12.20, 16.20.   “Нестримні боси”. Поч. о 18.10, 22.00. “Піраміда”. Поч. о 20.00.    
       
Ужгород, магазин “Кобзар”
До 18 грудня (щодня) — акція “Письменник за прилавком 2014”. Поч. о 14.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
6—28 грудня — новорічні майстер-класи для всієї родини.
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.


Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кафе “Бабовка” (Мукачево, вул. К. Беляєва, 4)
До 15 грудня — виставка Маріанни Берец-Скоропад.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 10 грудня — виставка реалістичного живопису художників Мукачева

Художній музей імені Бокшая
До 14 грудня — виставка “Із Закарпаттям у серці. Художники за межами отчого краю”.  
До 30 листопада — виставка Наума Рєпкіна (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка в рамках Першого міжнародного салону художньої фотографії «Карпатський ДРАГ — 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Павла Ковача (живопис).
12 грудня — відкриття виставки Єлизавети Міравчик-Ракович (кераміка).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка картин Едуарда Приходька.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
До 15 грудня — ювілейна виставка творів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Мої берегині» заслуженого майстра народної творчості України Людмили Губаль.
До 14 грудня — персональна виставка творчих робіт Марії Купарь.
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні варто уникати зіткнень з приводу і без нього. Спробуй не звертати уваги на тих, хто намагається тебе провокувати. Так чи інакше, тобі ж потім буде гірше. Намагайся тримати під контролем свої емоції і якщо тобі все ж є що сказати, зроби це в культурній формі. Чим більш стриманою ти будеш у спілкуванні, тим болючіше буде твоєму опонентові.
Телець Сьогодні варто присвятити день своєму здоров'ю. Також буде не зайвим записатися в басейн. У цю пору року плавання не гірше зміцнює імунітет, ніж влітку. Тому не відкладай питання свого здоров'я в довгий ящик. Як би там не було - почни з малого.
Близнюки   Відмінний день для важливих зустрічей і домовленостей. Будь максимально обережна в тому як і кому передаєш стратегічно важливу інфрмацію. У тебе є заздрісники, які можуть використати цю інформацію проти тебе чи нашкодити подальшим переговорам.
Рак. Чудовий день для того, щоб більше часу присвятити собі та роздумам про те, чи у вірному напрямку ти рухаєшся. Намагайся не зловживати увагою приємних тобі людей, оскільки це може викликати з їхнього боку деяке нерозуміння твоєї настирливості.
Лев   Сьогодні варто більше часу приділити своїм дітям. Вони тебе люблять і сумують за тобою. Можливо, прийшов час для того, щоб поговорити по душах. Подумай, як би це зробити найкраще. Може сходити разом кудись або навпаки, залишитися вдома і разом провести деякий час.
Діва. Сьогодні тобі варто приділити увагу тому, чи є в твоєму оточенні той, хто б хотів до тебе приєднатися або опинитися на твоєму місці. Або, можливо, навпаки - ти не в захваті від присутності в своєму оточенні якоїсь особи. Пам'ятай, що короля робить свита, і якщо твоя свита не та, яка тобі потрібна, краще виправити цю ситуацію поки є можливість.
Терези Сьогодні тобі варто приділити увагу   своєму здоров'ю. Навіть профілактичні методи будуть не зайвими. Намагайся більше часу приділяти фізичній активності, харчуванню та здоровому сну. Вечір варто провести на самоті в компанії однієї лише хорошої книги.
Скорпіон Цей день тобі краще провести наодинці з собою і розібратися в тому, що ж тебе так обтяжує в стосунках з коханими і близькими людьми. Подумай про ряд обставин, які ти б хотіла змінити і що тобі для цього знадобиться. Будь терпляча до недоліків інших.
Стрілець Сьогодні тобі може випасти шанс, яким ти зобов'язана скористатися. Тому будь дуже уважна і звертай увагу на людей, слова, цитати, дзвінки, які приховують в собі можливість. Імовірно, одна з них буде твоєю!
Козеріг Сьогодні тобі слід уважно ставиться до своїх обов'язків і сумлінно їх виконувати. Звичайно, не факт, що це буде помічено, і ти отримаєш премію, але це відмінна страховка на майбутнє, оскільки навряд чи тебе хтось зможе дорікнути у невідповідності своїй посаді. День готує чимало сюрпризів. Тому будь впевнена в собі і в тому, що ти робиш.
Водолій. Сьогодні варто звернути увагу на мистецтво, творчість. Можливо відкрити або розкрити з більшою силою своє творче начало. Займися тим, до чого у тебе більше лежить душа. Пам'ятай, що наша особистість повинна розвиватися незалежно від віку. Згадай себе в дитинстві, як ти ходила на різні гуртки, і тобі було все цікаво. Зараз прийшов час розкрити в собі те, що ти можливо, упустила.
Риби Намагайся не зловживати довірою оточуючих і вирішувати більшу частину своїх проблем самостійно. Цей день варто провести наодинці з собою, і по можливості в повній самоті. Незважаючи на те, що сил у тебе особливо не додасться, тобі все ж варто приділити увагу плануванню.






Усміхніться на початку нового дня!   :)



Дівчат поділяють на два типи: на тих, хто ненавидить 14 лютого, і тих, у кого є хлопець.



- Мила, якшо ти хочеш мене кинути, я все зрозумію..
- Та ні, не хочу..
- Блін.



Синку, негайно перестань бити хлопчика лопатою по голові, а то спітнієш і простудишся!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат