Як громадськість може вплинути на владу

admin 09.12.2014 10:55 ПОДІЇ

Департамент муніципальної поліції МСП (Police 911) у Закарпатській області акцентує свою увагу найбільше на Ужгороді, так як це місто має бути зразком дієвого впливу громадськості на владу в області.

Проте за останній місяць нашої роботи часом доводилося «битися головами об стіну»: варто б згадати проігнорований запит до Ужгородської міської ради щодо наявності чи відсутності пільгових торгових місць для   соціально незахищених верств населення на ринках міста.

До прикладу, подібну практику запроваджують у Тернополі, де у новому ринку будуть торговельні місця для соціально незахищених верств населення для продажу сільськогосподарської продукції, вирощеної на власних присадибних ділянках. Це є частковим вирішенням несанкціонованої торгівлі, адже бабусям, які принесли кошик фруктів досить складно оплатити торгове місце на ринку.

Цей приклад є одним із багатьох і тому це змушує Департамент муніципальної поліції МСП (Police 911) в Закарпатській області працювати більш наполегливо і не звертати уваги на неідальну комунікацію з представниками влади, а часом її відсутність. За словами директора Департаменту Бориса Борисова, напрямок діяльності щодо вирішення проблем мешканців для організації є найголовнішим.

Департамент муніципальної поліції МСП (Police 911) в Закарпатській області вітає Мирослава Миколайовича Домище з випуском практичного порадника «Самозахист споживача». Ця брошура складається з 3 частин: продукти, промислові товари, послуги і дає відповіді на питання споживачів про їхні законні права і можливості захистити себе, - повідомляє прес-служба Департаменту муніципальної поліції МСП (Police 911) в Закарпатській області.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат